anuska píše:
Rada by som sa podelila o skúsenosti s trojčátkom. Začala som s palinou, ktorú som nakapslovala do kapsúl veľkosti 0 kde 4 kapsule sú cca 1,3-1,4g čistej váhy paliny pravej, čiže jedna dávka. V sobotu (3.12.11) som začala 0-0-1kapsula. V nedeľu 2-3-3 a v pondelok som už prešla na riadnu dávku 4-4-4.
Začala som trochu zhurta no potom ako som pred troma týždňami spontánne potratila cca v 7tt (bol to druhý spontánny potrat v priebehu pol roka) tak som sa doslova nasrala a povedala si že s tým musím niečo urobiť. Taktiež kôli častým zápalom v oblasti ženských orgánov čo si myslím že aj stojí za mojimi neúspešnými tehotenstvami. Pri zmene stravy na raw sa mi to zlepšilo no stále to nie je úplne v poriadku, predpokladám že za tým stoja parazity a baktérie a zanesené telo.
Vrátim sa k tomu trojčatku a subjektívnym pocitom. V nedeľu som cítila mierne pobolievanie hlavy (kúru robíme spoločne s manželom, ktorý sa tiež subjektívne sťažoval na bolesti hlavy), včera som nasadila vit.C (3 plné čajové lyžičky rozrobené vo vode, popíjané počas celého dňa),pobolievanie hlavy pokračovalo a pozde večer sa dostavila mierna nádcha so suchým kašlom. Dnes ráno mám pocit ako po „opici“ (pocit ako pred závratom), taktiež mám pocit mierneho chvenia rúk, nôh a celkovej slabosti, no viditeľné to nieje, je to skôr subjektívny pocit (tento pocit som zvykla mať pri prechode na raw, alebo ráno po jednodňovom pôste o vode, takže tento stav pripisujem detoxu), taktiež som si ráno urobila výplach nosa (so soľou)podľa návodu tu uvedeného.
Tejto protiparazitnej kúre predchádzalo mms1, ktoré som brala cca 7-8dní v dávkach 7x 3kvapky aktivované v HCl, podávané každé dve hodiny. Pri tejto kúre som taktiež pociťovala mierne bolesti hlavy.
Pred dvoma týždňami som absolvovala prvú jaternú očistu, pár pokusov o ranný výplach žalúdka. Stravovanie nie je celkom ukážkové ale z 80% je to vita, každý večer domáci kefír, včera som nabehla na sírnu patlaninu, ak jem varené tak sú to ľahšie jedlá. Budem rada keď ma usmerníte alebo poradíte ak v niečom robím chybu. Rada by som tento víkend absolvovala druhú jaternú očistu, no neviem či je to pri antiparazitnej kúre vhodné.
Počítejte s tím, že pelyněk není zrovna slabá bylina a dost toho likviduje, čili chce si to čistit střeva, aby člověku nebylo blbě. Také MMS je vhodné brát dlouhodobě, třeba i déle než měsíc, protože udržení hladiny chlóru v těle celkem dobře likviduje mnoho šmejdů. Na tu druhou jaterní kůru to prostě přerušíte, ty dva dny nepočítáte a pak pokračujte zase dál. Zaměřte se na protikvasinkovou stravu a jako vhodné vidím dodávat rybí tuk, to je docela zásadní zdroj omega 3 mastných kyselin, vitamínu A a D3.