Skúsenosti s trojčátkom, pokračovanie...
Tak je 9.deň, kúru som cez víkend na 2 dni prerušila (piatok, sobota) kôli jaternej očiste. Bola to moja 2. očista, no nedopadla tak ako prvá, žiadne kamienky zo mňa nevyšli, kdežto pri prvej očiste to bolo hejno kamienkov, tak som trochu sklamaná.
K subjektívnym pocitom pri kúre s trojčátkom, môžem povedať len toľko, že hlava už konečne prestala bolieť, už sú to len ľahké náznaky aj to len sem tam.
Keď som si včera kapslovala mletú palinu do kapsúl tak som sa jej asi dobre nadýchala lebo som dostala reakciu, niečo ako alergická reakcia, začala som silno kýchať, opchal sa mi nos a v kuse mi z neho tieklo, dnes tento stav pokračuje a to som si myslela že žiadne detoxikačné prejavy už asi neprídu.
Inak musím povedať, že toto sa mi stáva pravidelne pri kapslovaní paliny. Prvý krát ešte pred samotnou kúrou, som musela mať cez tvár šál a nos som si upchala papierovou vreckovkou, aby som bola schopná tu palinu nakapslovať. Včera to bolo tretí krát čo som ju kapslovala a môžem povedať že keď porovnám predošlé reakcie pri tejto činnost, tak je to už miernejšie. Prvý krát mi dokonca opuchlo aj podnebie v ústach čo som bola nútená dýchať len ústami. Tu ma tak napadá, že je to vlastne očisťujúce, sa takto nadýchať "palinového vzduchu" po mletí. predpokladám že tieto moje reakcie znamenali úbytok ďalších parazitov, zdržujúcich sa vo "vrchnej" časti tela, od pľúc až po hlavu.
V piatok nabieham na klinček a lugol, tak sa teším na ďalšie reakcie....
Ešte by som sa chcela opýtať na váš názor. Pri započatí trojčátka som začala užívať aj domáci jablčný ocot (ráno na lačno jednu polievkovú lyžicu+šťavu z citróna+0,5l vody). Hneď prvý deň som bola hodne nafúknutá a mala hodné krče v bruchu. Tie krče mi prešli no cez deň stále pozorujem hodne nafúknuté brucho. Taktiež dnes o 6:00 som si dala jablčný ocot s citrónom a vodou o 8:00 palinu s HCl a o 8:30 dva grepy s pomarančom vymixované+vit.C (čo si myslím že by ma nemalo nafukovať) a teraz som si všimla že brucho mám zaze hodne nafúknuté.
Rozmýšľala som čím toje, buď trojčátko alebo sa ten jablčný ocot byje s mojou kvasinkou (na kvasinku sa chystám po trojčátku) a preto som teraz tak hodne nafúknutá...Neviem