Nekdo tady pisete ,ze v penny maji dobre ceny ovoce, u nas jedno penny je ,byval to plus, ale na tom nesejde, tyka se to vsech penny,
chodim tam relativne casto ,protoze to mam skoro hned u baraku, ale clovek by brecel co tam prodavaji
napr. mrkev balena , to snad ani neni mrkev, trvanlivost to ma tak max 2 dny a pak to zacne hnit(cerne fleky po povrchu) , kdyz se to kraji tak to vubec neni krupave jako ma mrkev byt ,je to proste guma, k zbliti
jablka v zimnim obdobi - v bubaku je plisen,taky jsem koupil pytel jablek 2kg a byli plesnive i jadrince,uplne u vsech, v podstate se tam jablko bez plisne v zime koupit neda, ve volnych je bez plisne tak 1ks z 30
Nedavno(uz opakovane) jsem tam narazil na banany,ktere snad sebrali nekde na skladce, temer vsechny meli po cele delce prasklou slupku, takze to za par hodin podle me musi zacit plesnivet, este v tom teple, ale hlavne ze to stoji o 30 prc. mene, no vybral jsem ty vcelku aspon byli uzrale - zase na druhou stranu jindy jsem tam hledal banany a nemohl najit a pak koukam ze maji barvu jak limety, jak pozadi tohoto fora, nikde jsem takhle brutalne zelene (rozumej uplne po celem tele)jeste nevidel, chudak kdo to sni
rajcata tam jsou take velmi spatna,natlucena a rozmekla, trvanlivost max 3dny a to uz spis plesnivi v tech natlucenych mistech
mohl bych toho jmenovat vice, kazdopadne doporucuji vsem se temto prodejnam vyhnout, je to spis ztrata casu nez uspora penez, protoze stejne pulku hodite doma do kose
predevsim pokrocily podzim zima zacatek jara je to tam opravdu fuj
a uz vubec nemluvim o frotach a pokladnich ,ktere se tam stridaji jak holuby v holubniku, kazdy tyden narazim na jinou a zadna s tim neumi poradne zachazet protoze rano nastoupila
nezbyva nez se tomu smat, jak takovyhle obchod vubec muze existovat..
jak nesnasim lidl tak musi rict ze ovoce a zeleninu tam oproti penny maji vicemene kralovskou a leckdy jsou levnejsi, ale v podstate vyjma ovozel se lidl rovna penny , ty nemecky sracky(mam na mysli vse ostatni krom ovozel) se opravdu nedaji jist, z dirvejsich dob si pamatuju napr sunka, se sunce nai nepodoba a tak je to tam snad se vsim, proste obchodnik roku
nejlevnejsi je nakupovat ovozel asi v makru(metru) a samozrejme ve slevach,tam je to pak levnejsi nez makro,problem je, ze ja treba 10kg mrkve spis nestiham spotrebovat,nez se zacne kazit, takze by bylo dobre asi najit dalsiho vitariana a pak si rozdelit napul, takto by se dalo dosahnout i treba do CEROZu - velkoobchod s ovozel, tam by to melo byt nejvice cerstve, ale je treba toho koupit hodne..
To máte plnou pravdu, potraviny ze superhypermarketů jsou úděsné kvality a rozhodně se vyplatí kupovat vše, co je možné, od drobných prodejců a pěstitelů. Také čínští s vietnamští obchodníci dovedou svoje, to je mnohdy ještě horší než ty superhypermarkety.