marmik píše:
Ďakujem Vám za rýchlu odpoveď. Čiže ak som to správne pochopila, po vypití 1,5l slanej vody sa môže stať, že treba čakať aj niekoľko hodín, aby nastal sifón efekt? Ja som z Vášho článku pochopila, že by to malo nastať do 5 minut.
[i]"Pokud ihned k vyprázdnění nedojde, obsah žaludku neprochází normálně do trávicí trubice a vyvolává pocit přeplněnosti až nevolnosti, chvilku můžeme počkat, tak pět minut, než ke stolici dojde, případně uděláme několik úklonů vpravo a vlevo a párkrát stlačíme oblast břicha a žaludku, aby voda postoupila do střev."[/i].
Chápala som to tak, že ak do pol hodiny u mňa po vypití slanej vody sifon efekt sa nedostavil, že je dobré slanú vodu vyvraciať, aby telo nevstrebalo toľké množstvo soli. Až mi bolo ľúto, tú slanú vodu dať vonku, ak som si spomenula, ako som sa s ňou natrápila, kým som ju vypila
Čiže len čakať na sifón efekt, ale ako dlho to môže trvať kým sa dostaví?
Ahoj, já jsem provedla šankaprakšalánu díky těmto stránkám zatím dvakrát, naposledy dnes. Neproběhlo to u mě tak rychle, jak se píše v návodu, tak možná ti pomůže, když to trochu popíšu.
Napoprvé jsem pila první 1,5 l během asi 30 minut, jen tak rychle, abych nezvracela, a teprve po dalších nejméně 30 minutách po vypití se dostavilo nutkání na velkou. Pak už šlo vše přesně dle návodu, možná jen trochu pomaleji.
Dnes, napodruhé, jsem vypila první 1,5 l opět během 30-45 minut, ale poté jsem vše vyzvracela. Nenechala jsem se odradit a celé množství vypila znovu a výsledek se dostavil, opět to trvalo zhruba kolem 30 minut. Dál už šlo vše opět bez problémů.
Zkus tu vodu pít tak rychle, abys ji udržela v sobě a i když to nezvládneš, zkus to znovu. V tomto vlákně se píše, že to vyzvracení není na závadu a dokonce může uvolnit jakousi vzduchovou bublinu a pak už se sifon nahodí. A určitě je dobré alespoň několik dní před jíst stravu dle Příkladu denního jídelníčku, případně provádět klistýry. Vyčištění těla za trochu námahy určitě stojí.
Jinak musím říct, že po přechodu na stravu dle těchto stránek, pití šťáv, provádění očist a sledování a úpravy pH moči se můj zdravotní stav rapidně zlepšil zhruba během jednoho a půl měsíce. Vymizení ekzémů, těžkého letitého akné, nadměrného pocení, tělesného pachu, bolestí hlavy, zlepšení barvy pleti a zvýšení energie. Plivací test na začátku katastrofální a dnes už naprosto OK. Samozřejmě jsem teprve na začátku, ale tak rychlé a očividné pokroky jsem opravdu nečekala. Pane Zajíčku děkuji Vám za tyto stránky.