Mandy píše:
NEJSEM, pouze tak vypadám, vždycky jsem byla hubená, ale teď je to horší a horší a rodiče mě na téhle stravě prostě odmítají vidět...mám 168cm/45kg...ano, vím, že psychiku nemám teď úplně v pohodě, je to těžké být v pohodě a klidu, když vím, že po čemkoli co sním, mi bude hned zle...snažím se na to nemyslet, ale jde to těžko...prostě s tím jídlem to je těžké, ani nevím co si mám brát s sebou do školy ke svačinám, kromě nějakého zeleninového salátu...neviděla jsem, podívám se, děkuji
Tak to musíš jíst hodně tuků. Takový avokádo a vařený vajíčko ke svačině by tě mělo zasytit a když budeš jíst maso do tý doby než se osamostatníš, tak tě to taky nezabije. Kup si dostatek tvrdejch avokád a nech je doma pár dnů dozrát.
Sežeň tibetskou houbu a dělej si domácí kefír. Ideální je nepasterizovaný mlíko z automatu nebo přímo od krávy, ale dá se dělat i z polotučnýho mlíka v Tetrapacku. Je to další zdroj tuků a bílkovin a možná ti i zlepší trávení.
Rodiče snad nebudou mít nic proti vynechání jakejchkoliv cukrů, když budeš jíst kaloricky hodnotná tučná jídla. Co se týká trávení a psychiky, tak zkus každý sousto pořádně rozkousat a myslet na to, jak rozmělněnou stravu žaludek bez problémů stráví. Možná zkus i jíst častějc menší porce a mrkni se tu na dělenou stravu.
Otázka na ostatní: Nemůže bejt problém někde v žaludku nebo v zanesených střevech?
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!