MCE píše:
Tak pečlivě pročítám fórum o očistě žlučníku a jater. Jsem maminka na mateřské a během čtyř let jsem se dostala do příšerného fyzického stavu. Jednak velmi špatně (psychicky) snáším mateřskou, jednak jsem si kvůli nespavosti svých dětí sáhla až na dno a jednak v naší rodině už je to rok jedna rána za druhou. Mám potíže se zažíváním, plný žlučník kamenů (ale nebolí, pouze problémy se zažíváním), ledvinový kamínek, jsem světloplachá a odlesk světla mi umí rozjet migrénu, při které mi mrtví prsty, ztrácím zrak a přestávám mluvit. Rok jsem chodila na homeopatii bez výsledku. V testech u normálních lékařů mám vše OK. Během roku jsem už 2x byla v narkóze při zákroku na čípku (přednádorové změny). Mám velmi zvýšené množství HPV virů na čípku, zvýšené množství plicních chlamydií (podle MUDr. je to ale stále zanedbatelné množství) a objevili mi alergie na potraviny (zatím 16 potravin, na které mám alergickou reakci). Trpím opakovanými gynekologickými záněty. Občas se mi stane, že mě začne svědit obličej a krk (zřejmě po nějaké látce). K Vám jsem zavítala kvůli očistě žlučníku, ale tak nějak si přestávám být jistá, jestli je to to, čím bych měla začít. Poradíte mi, prosím? Děkuji. Marcela
Vše co popisujete, svědčí o velkém překyselení, patrně ze stresu a je třeba pomocí očist a odkyselení dojít na správné pH. Pomocí bylin a postupů zde uvedených vyčistit orgány a upravit minerální a vitamínové deficity. Patrně by jste se měla zaměřit na sirnou patlanici, což potlačí zánětlivé procesy v těle, prokysličí krev a při současném dodržování bezsacharidové diety podává většinou excelentní výsledky.