Jarda píše:
Tak kvasinka je prevít a z trochy sacharidů vyrobí kvanta jedů, čili jste si tím asi moc neprospěla, ale alespoň víte jak na to.
Chcela by som sa este opytat, ci kvasinka zanecha na klboch nejake trvale poskodenie, alebo po jej zmiznuti by uz bolesti nemali byt...? a moze sa jest pri bezsacharidovej diete radsej mrkva ako ovocie? (viem, ze obsahuje sacharidy, ale pri sirnej patlanici odporucate konzumovat ovocie, tak namiesto toho som myslela...) Ak som to spravne pochopila, je rozdiel, ked konzumujem surovu mrkvu a ked pijem mrkvovu stavu? Je teda stava vramci kvasiniek prijatelnejsia? Pretoze mam pocit, ze mrkva posobi dobre na moje Ph, viac ako listova zelena zelenina, alebo cokolvek ine. Pretoze teraz, ked som ju kvoli cukrom vynechala, nedari sa mi to Ph udrziavat tak, ako by som chcela, aj ked trebars na ranajky zjem salat z listovej zeleniny a dam si aj Chlorellu, Ph sa mi skoro nepohne, velmi malo... je na hodnote 6,2.
Vysetrenie ukazalo, ze mam pomerne vela tuku v cievach. Neviem presne povedat hodnotu, bolo to davnejsie. Toto je v boji proti kvasinke tiez problem, ako som citala. Co na to? bude stacit patlanica? (inak ma sa denna davka skonzumovat naraz, alebo rozlozit pocas dna? ci je to uplne jedno?) Mozem teda aj napriek tomu jest tuky? a ako zdroj su najlepsie co? strukoviny, oleje a patlanica? Ale strukoviny zasa prekysluju organizmus....Moze byt ako zdroj tukov trebars losos? Ak budem dva mesiace jest iba patlanicu, surovu zeleninu a teda tie tuky, nemoze sa mi to inak odzrkadlit na zdravi? Nerada by som prisla o menstruaciu alebo tak... to nie je podla mna spravne. Nekoliduje tento boj proti kvasinke nejak so psoriazou? myslim, ze ci ju v niecom nepodporuje, neiniciuje... Co si myslite o tom, ze pol hodinu pred jedlom a hodinu po jedle by sa nemali pozivat tekutiny kvoli spravnemu travenie, resp. dobremu traveniu?
Inak tie tuky v mojom tele ma dost trapia... Vzdy, ked idem na nejake meranie, tak mi to ukazuje velky podiel tuku v tele, aj ked napriklad "vnutrobrusny" je na spodnej hranici celkovej tej skaly... Aj tie cievy.... Nechapem to, mam vysku 171 cm, pri tom 58 kg, nie som tlsta, sporujem, hybem sa, vzdy som...
Viem, ze uz ste tu urcite niekde o tom pisali, ale citam vasu stranku uz asi mesiac, je tu tak neskutocne vela vela vela informacii a treba aj selektovat, preklikavat vela dotazov a diskusii (mam inak uz z toho vsetkeho hlavu ako balon, som pravdupovediac mierne dost
zmatena
tak by som bola velmi vdacna, keby ste mi teda mohli este raz na tieto otazky odpovedat.
Dakujem