tichja píše:
Dobrý den, pane Zajíčku.
Chtěla bych absolvovat šanku. Potřebuji poradit, jestli je pro mě vhodná. Od září procházím postupnou detoxikací, na začátku února jsem absolvovala 15-ti denní hladovku. Moje váha je proto velmi nízká, BMI 18,1. Protože mám stále problémy se střevem, zahlenění, vysoký cholesterol, objevily se hemoroidy, potřebuje dál čistit. Ale na další delší hladovku si momentálně netroufám. Stolici mám objemnou-jím hodně zeleniny, někdy řidší, jindy formovanou, několikrát denně. Je nelepivá. Děkuji předem za radu. Jana
Po šance myslím díky zkonzumovaným tukům nezhubneš. Ty ale ještě jsi na patnáctidenní ovozelový návratový stravě, co? Do šankaprakšalány bych šel kvůli tukům nejdřív po jejím ukončení. Nějak se mi nezdá, že by se cholesterol po měsíci bez jeho příjmu nesrovnal, obzvlášť když se tělo velmi aktivně pročišťuje na všech frontách. To samé se střevy a zahleněním. Aspoň dočasně a s problémy až po ukončení návratovky. Stejně tak by očistná kůra neměla způsobit hemeroidy. Mohla bys popsat jak probíhal půst a co jíš v návratovce?
Osobně bych šankaprakšalánu po návratovce klidně absolvoval, ale těžko to radit někomu, o jehož zdravotním stavu nic nevím a podle popisu není nejlepší.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!