Dobrý den Jardo, před Vánoci jste mi na mou dlouhodobou (min. 6 let) únavu, ospalost, skoro až depresivní stavy a adenom na štítné žláze doporučil MMS2. Jet měsíční kůru s režimem 0-1-0, 1-0-1, 1-1-1 1/3 tobolky vel. "0", 0-1-0, 1-0-1, 1-1-1 1/2 tobolky, 0-1-0, 1-0-1, 1-1-1 1 celou tobolu a pokračovat celých 30 dní. Jedu v tomto režimu. Tuším, že bych k tomu měla brát práškový vit. C, mám ho tu připravený.
1) Mohl byste mi říci kolik (ideálně popsat množství na čajovou lžičku) a v jaké části dne? Budu dávat do mrkvové šťávy.
Po ukončení kůry plánuji opět provádět půsty od 1-denního a postupně provést až 15-denní, snad i 21-denní půst s ideální návratovkou.
2) Je to podle Vás už dost silná kombinace opatření k tomu zbavit se zaplísnění, cyst v těle, počínající rakoviny a také - to by mě zajímalo - např. oční vady astigmatismus? Mám dioptrie 2 na jedno oko, 1 na druhé. Dle oční samozřejmě bez operace neléčitelné a mám očekávat zhoršení.
Možná řeknete zaměřit se také na parazity - trojčení 21-denní kůru jsem brala vloni počátkem léta, od té doby nepravidelně hřebíček s pelyňkem, teď už jsem ale neměla od LISTOPADU nic.
3) Je to důvod k tomu projet znovu celou 21-denní kůru nebo mám nahodit zase jen dávku 1x týdně?
4) Netluče se s MMS2, když k tomu beru postupně během dne lugol 10kapek (nedostatek jódu potvrzen) + selen, pangamin 6tbl., B12, nalačno hořčík? Mohu vše v 1 den nebo už je toho moc? Možná ta B12 taky jestli se netluče s vit. C?
MMS2 by se nemělo brát na prázdný žaludek, ideálně chvíli po něčem lehkém
5) Je za lehké jídlo považováno i např. 1 jablko a za 30 minut dávka MMS2?
6) Za jak dlouho po dávce MMS2 je vhodné jíst?
S jednou dávkou MMS2 vypiju až asi 0,75l vody.
7) Je to spíše k užitku, když dodám takto více vody?
A poslední dotaz, nejprve do sebe kopnu cca 0,45l vody téměř na ex a jen co popadnu dech, házím si do pusy tobolku a zapíjím zbytkem vody. Vše je to hodně rychlé, protože mám možná zbytečně strach, aby mi mezitím neodtekla pracně napolykaná ta první voda ze žaludku
) Výsledkem je, že mě pak po chvilce ten žaludek tlačí, což může být tím rychlým požitím množství vody.
Během kolika minut je vhodné zvládnout vypít a polknout jednu dávku MMS2? Poraďte..
Děkuji moc za všechny odpovědi!
1)Céčka berete kolik snesete bez průjmu, tedy klidně vrchovatou kávovou lžičku.
2)Silné je to dost, nicméně na některé parazity to fungovat u někoho nemusí a pak je nutné nasadit silná anthelmintika.
3)Zopakováním celé kůry nemůžete nic pokazit, můžete pouze získat.
4)Nedomnívám se, že by to mělo představovat problém.
5)Klidně ano, ale ne u člověka co řeší kvasinky.
6)Je vhodné udržovat odstup alespoň 30 minut.
7)Není problém používat i mnohem méně vody a rozhodně se nemusíte tolik bát, bohatě stačí 1,5-2 dcl před a to samé po spolknutí tobolky.
8 )Nikdy jsem to neměřil, ale jak to zvládnete, tak to bude, to neřešte, tobolka se rozpouští minimálně 30 vteřin a spíše o dost déle.