Zdravim. především diky vsem, kteří se na tomto foru podileji. Da se tu vycist opravdu hodne, i když na muj vkus uz jsou nektere věci „krapet ujete“
Jen muj nazor.
Takze abych také prispel. Je mi 35 let. Poslednich par let se necitim zrovna nejlepe. Pribral jsem (BMI 30). Podle zdejšího navodu na „plivaci test“ jsem si zjistil Candidu (plus me vedly další indicie jako svedeni po tele i konecniku, exzem, unavene oci atd...). Dale me trapi leve koleno a mam hemeroidy, ktere jsou vsak stabilizovane a nejak zasadne neprekazeji. Akne, caste paleni zahy i pri vysokem pH moci. Musim podotknout, ze jsem dost holdoval alkoholu ( i několik dni v kuse a bez jidla ). Jidelnicek bezneho Cecha se vsim vsudy az na to, ze jsem vždy kupoval ty nejkvalitnejsi potraviny s minimem přidaných ecek a konzervantu a nestravoval se ve fastfoodech.
Poslední cca pul roku se stále vice zacinam zajimat o „zdravejsi život“. Procitani internetu me taky dovedlo az sem, na toto forum. Koupil jsem kvalitni odstavnovac a poslední dva mesice se nezastavil. Piju denne cca 2L stavy z mrkve, c.repy, celeru, okurky, petržele, spenatu, brokolice…proste ruzne micham zeleninu. K snidani obcas i stavu z citronu a grepu, nekdy jablko. Pokozka uz se mi zacala barvit pekne do zlutooranzova
Stravu jsem zmenil z normalni na delenou ( pro me fajnšmekra, masožrouta a kuchare uspech ). Alkohol jednou za 14 dni o vikendu…naplech. Tak jako tak uz ted se zlepsil zdravotni stav, uz nejsem tak unaveny jako drive a paleni zahy uz take neni tak caste, nicmene "neco kyseleho" se v zaludku deje, obcas se mi to preci jen vrati, obcas krkam.
Včera jsem se rozhodl, ze se zkusim procistit MMS. Vynecham alkohol, sacharidy a cpat se budu salatama a masem (nejsem pripraven se ho zbavit). Hned jsem udelal první chybu…dal si MMS nalačno První kapku jsem ještě zmaknul ale po dvou hodinach další dve uz se mnou zatocily(zvraceni, lehky prujem). Trochu se ozvaly jatra a ledviny. Nuze, stopnul jsem to, sednul znova k netu a zacal cist dal, abych se ujistil, ze jen nemohu tak zhurta, pokud mam vice zaneradeny organismus. Takze jsem vyrazil do obchodu s bylinkami a poridil caje a kapky na podporu organu.
Dnes jsem se do toho znova pustil…..pomalinku
8x1 kapku po hodince, dvou….jak mi to během dne vyslo. Necitim bolest ani na na jatrech, ani na ledvinach. Nezvracim ( včera po tech dvou kapkach ano). Jen jdu nejak malo na malou…i presto, ze jsem vypil docela dost tekutiny. Ale je fakt, ze se do toho potim. Zaznamenal jsem chvilemi jakesi napjeti nebo brneni ve tvari, mam unavenejsi oci nez obvykle. Take nemam stolici ale to snad spustim klystyrem nez pujdu spat.
„ Kapkoval“ jsem dnes přes cely den, jak jsem jiz psal. Vždy jsem si před kapkou zobnul něco maleho. Rano, v polene a vecer uzivam lichorerisnici v lihových kapkach. Snidane stava z citronu a červeného grepu. Přes den se cpu jak mam chut zel. salatem v kombinaci se syrem nebo libovym masem (první jidlo 2h po ovocne stave). Do toho si obcas zobnu tvarohu se lněným olejem (Dr. Johanna Budwig). Do toho jsem vypil cca 1L ledvinoveho, 1L jaterniho caje (každý zvlast, aby se navzájem nerusily) a 1L zeleninove stavy (mrkev, okurky, repa,celer, petrzel,spenat,redkev). 3x za den jsem mel lzicku javoroveho sirupu se sodou pro navyseni pH. Cely den mam mezi 7-8. Nevim, podle ceho zde merite tak presne, ja jsem zakoupil prouzky Albuphan, který meri pH moce a bilkoviny a neumi desetinne carky. Mohu jen zhruba rici 7,5 pH.
Také mam par pochybnosti, nejasnosti.
• Vycetl jsem, ze na MMS nepit synteticky vitamin C. Nikdy jsem ani nepoužíval. Na druhou stranu napr. na foru „U Pramene“ pisi, ze je dobře stridat MMS kury s vysazenim a následným prolejvanim se Ceckem. Je to nutne, pokud denne vypiji cca 2L ovocne a zeleninove stavy ? Pokud tomu dobře rozumim, doplnim telu nesynteticky Cecko, které me posili a zaroven nevyrusi ucinky MMS.
• Abych ještě ulehcil jatrum a ledvinam, mel bych uzivat ještě něco dalšího v prubehu dne na podporu ? Ostropestrecove kapky nebo něco ? Ostropestrec je jinak jiz obsazen v jaternim caji.
• Je mozne/vhodne provest při uzívaní MMS napr. Sankhu ? Popr. po Sance ještě aspon jednou jatra, ledviny ? Nebo by to uz byla prilisna zatez, ci by se to jinak mohlo rusit s ucinky ?
• Je tu jeste neco, co mohu udelat ?
• Mam doma nekolik zvirat, mam se nechat odcervit, nebo to zmaknou pri "uklidu" MMS ?
Dekuji za vase pripadne nazory, rady ci postrehy. Nadale tady budu informovat, jak to u me probiha.
28.3. zatim jedine problemy, ktere mam jsou se strevy. Celou noc jsem hodne spatne spal. Ve strevech to kruci a bubla, nemohu na stolici. V 5 rano uz jsem to nevydrzel a sel si udelat klystyr. Najednou pojmu max. 0,25-0,3L. Castecne to pomohlo, nicmene mam porad divny pocit, jak kdybych tam mel nekde spunt. Stolice svetlehneda az do oranzova, ridka, jakoby rosolovita (ze bych se uz oplavoval nakej bordel?). Mam tomu pomoct a vypit nejaky hrnek se soli ? (doma mam Glauberovu). Nerad bych si nejak ublizil, radsi to kdykoliv stopnu nez to valit dopredu pres problemy. Prosim o radu, co delat.