Pavel Veselý píše:
Myslím si že by jsi projev konzumace žluklého oleje na svém těle poznala i sama(nevím ovšem za jak dlouho).Kvůli přetížení jater které by to vyvolalo by jsi začala být unavená,náladová,zhoršilo by se trávení a vůbec fungování celého těla.
Tu informaci o lehce hořké chuti mám z firmy co dováží lněný olej a jednou dostali celou várku hořkou.Odeslali ihned vzorek na rozbor a ten prokázal nulovou oxidaci(žádné žluknutí),po konzultaci s výrobcem(zemědělcem) byli seznámeni s tím že chuť oleje záleží na mnoha faktorech mezi které patří:odrůda,kvalita počasí za vegetace,kvalita půdy atd.
Jsem rád že jsem pomohl.Ahoj!
Také věřím, že bych si na sobě všimla, že něco není v pořádku...ale na každý pád mě tvá informace uklidnila

. Zdá se mi totiž divné, že: v neděli lisovali, v pondělí poslali, v úterý už jsem cpala mrazák

...no rychleji to snad ani jít nemůže

- to by potom ty oleje co se běžně prodávají va zdravkách museli být žluklé všechny (s tou půlroční trvanlivostí).
Takže budu SP konzumovat vesele dál akorát to nebudu přehánět s množstvím, protože to jsem asi dělala - hrozně mi to totiž chutná
Takže ještě jednou děkuji

!