Leto píše:
Zdravím všechny, také bych se chtěla zeptat.
Z lidí někdy cítím opravdu neuvěřitelný zápach - z úst, ale asi z celého člověka. Je to dost pronikavé a šíří se to po místnosti a zůstává to v prostoru, když ten člověk odejde. Na některých lidech je vidět, že jsou z toho fakt nešťastní. Je to zřejmě infekční. Protože v blízkosti těchto lidí mě začne pálit v krku někdy i oči, bolet hlava a pak i v žaludku, udělá si mi zle a je to ze mě pak také cítit,tak dva tři dny cítit, kdybych se na hlavu postavila. A při tom mám pocit rozbíhajího se nachlazení - hlavně to pálení v krku. Jako kdyby jste byli nějakou dobu u chemičky. Vždycky, když to ucítím někde v tramvaji, nebo z někoho, utíkám....horší, když to nejde.
Všimla jsem si, že podobně chová víc lidí, ale na někoho to fakt nepůsobí.
Hned si jdu čistit zuby, vyplachovat pusu vším, co mám po ruce - no někdy to i zabere, ale celkově je to strašné , strašně nepříjemné.
Víte, o co se jedná? Co to způsobuje a hlavně, jak tomu předejít??
Není to heliobakter, ten páchne jinak. Tohle je víc hnilobné.
Díky,
leto
Pochybuju o infekčnosti. Příčinou zápachu bývá velmi zanesený tělo nebo nedostatečná hygiena (často bezdomovci). Výborně pročištění lidé prakticky nezapáchají vůbec. Změnu je možný pocítit i po několika očistách střeva. Příznaky co popisuješ jsou podle mě špatně interpretovaný a nějaký dokonce vsugerovaný (psychika je mocná čarodějka). To by odpovídalo až panickýmu tónu příspěvku. Snaž se při setkání s takovými lidmi zachovat klid. Zápach může být i fyzicky velmi nepříjemnej, ale to čím zmiňovaní lidé trpí není nemoc. Je to jen špatnej zdravotní stav a zanesenej organizmus nebo se dotyčnej pár dnů nemyl / nečistil si zuby, na což se taky neumírá.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!