morppheus píše:
Dobrý den.
slinným testem jsem si zjistil candidu. Začal jsem brát MMS II, který se údajně ve spojení s vodou v žaludku mění na HCL. Také mám žlučové kameny zjištěné loni na sono největší asi 1cm, ale protože jsem nedržel žádnou žlučníkovou dietu, možná budou i větší. K tomu ještě mám záněty dásní, zubařka říkala, že to vypadá na počínající paradentózu. Z tohoto předpokládám nízkou tvorbu HCL (chystám se zakoupit sodu na krkací test, ale vzhledem ke candidě to považuji za prokázané, takě mi pomáhá to MMS II). Na ty zuby zkouším MMS I čistit a vyplachovat, ale zatím to moc nezabírá, usuzuji na nedostatek vitamínu C. Chtěl bych zařadit HCL+minerály, vyšší dávky C i Vámi popisovanou jaterní očistu. Jen nevím jak to vše zkombinovat, aby se to vzájemně nebilo, co léčit nejdříve, co později, nebo vše najednou? Mohl byste mi poradit?
To mícháte hrušky a jablka, čili trochu jinak, pokud řešíte nedostatek HCl takto pokusně, tak to nefunguje, udělejte si opakovaně, tedy alespoň třikrát krkací test a na základě tohoto testu teprve nějak problém řešte. MMS2 se nemění na kyselinu chlorovodíkovou, ale chloritou, což je docela rozdíl a ostatní potíže souvisí s kyselostí, tedy musíte se odkyselit. Vitamín C neuškodí, ale podávat ho současně s MMS je nesmysl, to se vzájemně tluče a nemáte z toho žádný užitek, musíte si dát jedno, nebo druhé, případně dodržovat minimálně dvouhodinový odstup, ale vše se zde již psalo.