Xeelee píše:
Tuším, že to psal u sebe na fóru. A týkalo se to jen prvních tří dnů půstu při velkém překyselení, který lidem už na začátku půstu dělá problémy. Scripta nemám, ale tam je to možná taky.
Xeelee, kdybys to tuseni nejak dolozil, tak se budu hooodne divit a nejak se s tim vyrovnam. Ale predpokladam, ze to nedolozis. Prohnal jsem pust.cz googlem a co se tyka citronu, tak ho Pavel opravdu doporucuje, ale pouze do klistyru. Tedy ani tam to moc nevnucuje, ale pise neco jako kdyz chces mit klistyr dezinfekcni, muzes si do nej dat citron...
. Jinak jeho uvod je jasny:
Doba půstu je časem, ve kterém nepřijímáte pevnou potravu a pijete pouze vodu, nejlépe destilovanou z lékárny, balenou ve skle. Pozor!! Mnozí lidé zaměňují půst za dietu. Přijímáte -li v průběhu "půstu" minerálky, nebo nějaké šťávy, je jedno jaké, držíte dietu a ne půst!!.Jeste pro zajimavost, kdyz jsem se trochu dival po citronu na diskuzi na pust.cz, tak jsem narazil na problem mrazeni destilky,
http://www.pust.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=166. Olfess tam dava dotaz na Pavla Machu
Citace:
Chci se zeptat na případné zmražení destilky v mrazáku.
Je známo, že by se měl dělat tento postup u vody z kohoutku, pokud někdo nemá možnost pořídit si destilátor, nechat zmrazit většinu tekutiny a zbytek vylít, měl by obsahovat ten nejhorší sajrat z vody.
Já sám piju destilku z Liveonu už pátý rok a dočetl jsem se, že pro běžné pití je dobré jí zamrazit, aby se znovu energeticky nabyla a vytvořila se znovu struktura vody. Přijde mi logické, při půstu nechat ji tak jak je, ale pro běžné pití v dny, kdy se jí se mi zatím minimálně chuťově mražení zatím osvědčilo. Normálně si do ní přidávám citrón, ale z mrazáku je tak vynikající, že i citrón kazí její chuť...
Můžu se zeptat Pavla, jaký na to má názor?
A Pavlova odpoved:
Citace:
správnou nukleonovou strukturu vody udělá pyramida
Jen ze jsem na to narazil a muze to byt i odpoved Marcele.