[quote="Blizi":135mefyr]Dobrý večer,
přidávám se k lidem bojujícím s chlamydiozou a neméně urputně s přístupem českých lékařů. Od mala mívám často problémy se záněty HCD, příp. DCD (často ATB), později mykotické záněty, stálá přítomnost různých "cocců" ve stěrech (ATB, antimykolitika), občas horečka (IgG na borelie), prostě začarovaný kruh, ze kterého se mi ale vždy povedlo jaksi dostat zpět do udržitelné formy.
Letošní rok je od začátku ale hrozný a už netuším, na koho se obrátit, protože lékaři si mne jen přehazují jeden od druhého. Začala jsem na gynekologii antibiotiky na ty proklaté coccy (zase), do toho HPV darem od přítele na rozloučenou a pak přišel pád na dno. Cizí těleso v krku, zahlenění, kašel, chrapot, takže následovalo kolečko ORL-plicní-obvodní-ORL, nakoukli endoskopem, udělali výtěr, z čehož nejprve usoudili, že "nic", pak, že "snad jícen", testují kapky na kašel, pantoprazol, antialergika, ale to už se dusím, nespím a dostávám teploty. Pak doktor na plicním mi na otázku ohledně chlamydie odpoví, ať nevymýšlím diagnozy, které jsou módní, žádné testy. Obvodní na toto reaguje doporučením k psychiatrovi.
Po dvou měsících takřka nemám hlas, bolí mě hlava, svaly v křeči, stav opilosti, vůbec nespím, vyslyší mě až neurolog a udělá testy aspoň na chlam. pneu - vysoce pozitivní v IgG a IgA, obvodní odmítá napsat antibiotika, protože "je to chronické". Únavou už se skoro nezvednu, bolest na hrudi, tachykardie, jedné noci si volám záchranku, ale podle EEG jsem v normě. Následně dostávám sinusitidu a přestávám slyšet. Moje babička a přítel začínají vykašlávat hleny. Zoufalost.
Teď jsem ve stavu všeho popsaného dohromady a vůbec netuším, co dělat dál, je nějaká možnost, jak si pomoci nebo na koho se obrátit, má někdo zkušenosti, rady, jakýkoliv tip? Vnutila jsem se ještě na infekční, kam jdu v pondělí, ale nevěřím, že se tímto bude někdo zabývat...[/quote:135mefyr]
Vseved pise spravne, chce to odbornika, ale isto vies ze sa to toci okolo peniazoch ostatne nieje dolezite. Pravdu ma aj Petr, psychika dokaze divy ....
Ale myslim ze si tu prisla po rady ///
Ja odbornik niesom ani nic podobne, p. Jarda uz ale je, tak kontaktuj priamo jeho.
Tak isto by som si pozrel MMS1/2 (niekto problemy co mas urcite maju aj ludia ktori mms uzivali a pomohlo,..vid odkaz, clen poota toho vie celkom dost myslim)
http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=36Ak budes mat aspon ake take skutocne rady v rukach, ja by som siel do lesa niekde na chatu (psychika) a tam by som zuzitkoval informacie ktore dostanes,lebo verim ze z tolko problemov clovek nemoze byt v pohode, ale verim ze to das