Ja som prvú očistu absolvovala včera. Pol prvej várky išlo von vrchom, tá slaná teplá voda je fakt hnusná, tak som mala očistu žalúdku. Harmanček a ryža už boli uvarené, a viacerí tu písali o nevydarených pokusoch, tak som pokračovala ďalej. Pila som pri čítaní detektívky, aby som sa sústredila na dačo iné, nie na pitie. Pri druhej várke sa už spustil sifón a ďalšie som pila na wc a priebeh bol podľa návodu až po harmanček, ktorý sa žiaľ cestou niekde stratil a podobne ako u chosta nevyšiel
Očista skončila teda čistou vodou. Môže to byť tým, že som harmanček iniciatívne chladila ráno v okne, keďže sa mi zdal príliš horúci (nevedela som odhadnúť, kedy ho budem potrebovať) a tak bol podstatne chladnejší ako slaná voda?
Keďže som márne čakala na harmanček, po 40 minútach som to vzdala a zjedla ryžu s maslom (aké božské jedlo po tej hnusnej soli) a užila laktobacily. Ryžu som jedla potom ešte dvakrát a pila mätový a lipový čaj. Našla som tu rozdielne názory - prvé jedlo 30 minút až hodinu po vypití alebo vylúčení harmančeka?
Celá očista trvala dve hodiny. Sprievodné javy boli pocit chladu od polovice kúry, pretrvával aj popoludní, pridali sa bolesti hlavy. Polihovala som a čítala. Dopriala som si dlhý spánok a dnes ráno som sa zobudila o 9.00 s úžasným pocitom ľahkosti, bez bolestí hlavy, takto krásne som sa už dávno necítila. Prvá stolica 24 hod. po očiste, zlatožltá ako kojenec
Ešte mám jednu otázku, chcem urobiť o týždeň pečeňovú očistu dva dni pred čiernym mesiacom, dobre som to pochopila, že tú procedúru mám urobiť v sobotu 19.5. a vzhľadom na letný čas úkony v návode (začiatok o 14.00) začať o 15. hodine?
Prepáčte za otázky, len sa chcem uistiť, či to robím dobre a či som to dobre naštudovala. Aj včera ráno som začínala s obavami. Z pečeňovej mám ešte väčšie bobky
Vďaka Jarda za stránky, sú jednoducho perfektné, veľká pomoc pre chorých a aj zdravých.