Vševěd píše:
U chlamydií jsou takychardie to poslední. Ty škodí daleko víc imunitnímu systému, něco si přečti o jejich stádiích, je to zajímavé čtení. Chápu, že jí radíš kajenský pepř, ale to jen z neznalosti. Sám jsem chlamydie nikdy neměl, díkybohu. Ano, nahnal bych jí k doktorovi, ale k dobrému, který se vyzná. Není doktor jako doktor a není léčitel jako léčitel. Léčit symptomy má smysl u nemocí, u kterých neznáme mechanismus vzniku a léčit je neumíme, jako je třeba roztroušená skleróza nebo cukrovka. U chlamydií a borélií možná pomoc je, a proto bych léčil především nemoc samotnou.
Jen tak pro zajímavost, zajímaly by mně ty zdokumentované případy vyléčených z AIDS a postup, jakým se to podařilo. Předpokládám, že mi budeš argumentovat Humblem?
P.S. Dneska jsem dobral ATB na pět dní, měl jsem v moči Clebsiela pneumoniae, dělala mi neplechu a neuměl jsem se jí jinak zbavit, byla silně přemnožená. ATB nejsou tak špatné, i pan Jarda je doporučí např. na borelie. Jen se musí umět používat a nesmí se to s nima přehánět. Konec konců MMS1 a 2 jsou prakticky také ATB. Jen čistě chemické.
Vsevede, priznam se, ze me chlamydie a jejich faze moc nezajimaji. Vychazim z toho co kdysi tvrdil Beauchamp (nebo jak se pise) a stale tvrdi i mnoho dr, ze problem nejsou ty potvory, ale pro ne vhodny teren.
AIDS me taky nezajimal, protoze to nikdo kolem nema. Ale dost ctu a obcas i o AIDS a obcas se pise, ze to lze vylecit. Kdysi jsem koukal i na nejaky videa o vyleceni z AIDS a myslim ze to bylo peroxidem vodiku. Az zas neco poleti kolem, tak ti to preposlu.
Nemam nic proti ATB jako prvni pomoci, ale v tvem pripade je to priznak neschopnosti. Bud toho o zdravi a lecbe a prevenci moc nevis, protoze bys ATB nepotreboval, nebo jsi linej poznatky aplikovat a treba si neco dobryho odtrhnout od ust. V kazdem pripade je to tvuj problem. Preju ti hodne zdravi
OK, cokoliv posles k tachykardiim, arytmiim a fibrilacim, odkazy na webu nebo odkazy na dr co to umeji
VYlecit, tak prectu a preposlu. Kdyz je to tak jednoduchy se toho zbavit uplne tak proc ne. Ma znama zazila opravdu hodne doktoru a nikdo ji nevylecil, nicmene, kdo vi. Takze posilej