Marcel píše:
Ahojte,
Uz dlhsie asi pol roka si trochu tykam s kvasinkou. Je to taka hra na macku a mys. Ale nie je jasne kto je macka a kto mys.
Moj rezim
1. Celkom dodrziavam bezsacharidovu dietu az na to, ze jem viac orechov (najma mandle 100 g, Para 30g a ostatne spolu celkom asi 200 g denne)
2. Rano vypijem ranny moc + cca 1l vlaznej vody s 1 citronom nasledne 0.5l zeleninovej stavy + Bkomplex, Vitamin E, Vita C + Lepicol a sem tam Zn.
4. Po cviceni som teraz v lete zaradil vzdy jednodruhove ovocie zo svojej zahradky (po lete ho opat zrusim). Cierne ribezle, Cervene ribezle, Ceresne, Melon (ten kupujem).
6. Zjem orechy s rajcinami (Asi nie je najlepsia kombinacia ale nemam nejake nafukovanie po ich konzumacii)
Aktualne vazim 65 kg pri 179 cm. Chcel by som este pribrat 2-3 kg ale celkovo som s vahou spokojny. Pribral som zo svojho min. 62 kg.
Moje postrehy a otazky z bezsacharidovej diety:
1. Sanka mi trva dlho. Predtym, som konzumoval viac ovocia a malo to rychly priebeh do 1 hod. a teraz 1.5 hod bez vracania. V pohode vypijem 4.5l a vobec sa sifon nepusti. Az sa clovek trochu boji. Kvasinka po sanke aj ked dam Laktikov sa celkom rychlo spamata (Slinovy test). Neda sa ryza niecim nahradit?
2. Po zaradeni ovocia rano sa slinovy test vie rychlo pokazit a po viac dnovej konzumacii citit aj smradlave prdy a trochu krucanie v bruchu. Po lete ovocie vynecham. Zda sa mi OK konzumovat v lete ovocie na ochladenie, ale kvasinka si asi nevsimla, ze je leto.
ad 1. 200 g ořechů denně? Kolik za den zkonzumuješ bílkovin? Určitě by to nemělo být víc jak 1 gram na kilo váhy.
ad 2. O urinoterapii toho moc nevím, ale ranní moč se mi moc nezdá. V tý jsou všechny sajrajty, který tělo vylučuje během noční očisty. Zajímalo by mě, co si tu o tom myslí ostatní.
ad 4. Krmit kvasinku ovocem, když se s ní snažíš bojovat, není nejlepší nápad.
ad 6. V ořeších sou sacharidy a rajčata zas nejsou při boji s kvasinkami vhodná kvůli častým plísním.
BMI 20.29 mi přijde naprosto v pohodě, ale pokud máš potřebu přibrat... Na protikvasinkový dietě bez sacharidů se ale spíš hubne. Do BMI 22 to je pořád ideální a s dalšími třemi kily víc mít nebudeš.
ad 1. Máš irigátor na klystýry? Pokud máš kvasinkou prolezlý střeva, tak bych s jídlem po šance neexperimentoval. Koukni se do mýho podpisu. Mám tam odkaz týkající se šanky a sou tam i rady jak po ní zabránit opětovnýmu rozmnožení kvasinky.
ad 2. Jak sem psal, kombinace kvasinka a ovoce se vůbec nedoporučuje.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!