Tyto příznaky rozhdoně ano: infekce, suchá kůže, padání vlasů, pocit na omdlení, bolesti hlavy, dutiny, pálení kůže a konečníku.
Ony zatuhlosti bych přičítal spíše potížím v oblasti psychiky, nedostatku pohybu a relaxace, případně parazitům.
Udělejte si testy které jsem tu mnohokrát popisoval. Pokud budete přecházet na bezsacharidopvou tak nejprůkaznější test je že se během několik dnů, max týdnů dostaví vymírání kvasinek. Všechny problémy s kavasinkou související se zhorší a bude vám dost blbě. Rozhodně bych však před dlouhodobou dietou provedl přípravná opatření které jsem tu také již popisoval[/quote]
Pálení konečníku nemám, to jsem se asi upsala. Ta zatuhlost souvisí s pálením, pálí mě teda i svaly. Cvičení je jsem zkoušela, chodila jsem na terapie a poctivě jsem cvičila půl roku každý den, ale strašně se to zhoršilo a pak jsem měla pocity zkracování svalů a to i v noci, musela jsem s cvičením úplně přestat. Ani plavání se mi neosvědčilo, kvůli rukám. Nejvíc mám zatuhlý krk, šíji, horní část zad včetně ramen a dost často nemůžu na ruce. Občas to tak bolí, že mi dělá problémy i chodit. Připadá mi to jako zánět svalů nebo tak něco. Ale to asi candida nebude, že...? Borelka a anaplasma je hraniční, tak že by tohle...Nebo ten parazit, to je fakt... Asi to bude všechno dohromady. No zkusím dietu, očisty a asi i to MMS
Můžeš mi napsat, jak se to přípravné opatření jmenuje, už si to najdu.[/quote]
Především postupný přechod na protikvasinkovou dietu vyřazováním některých potravin a mezitím očista těla a orgánů, aby tělo bylo připraveno na fázi vybíjení kvasinek. Nutná je také masivní suplemetnace deficitních látek, které při boji s kvasinkou bude tělo ještě více potřebovat a ztrácet.
Pokud budete chtít použit tabulku v mém podpisu tak ihned vynechetjte potraviny skupiny 4 a 5 a začnete s očistami, suplementací a chlorelou. Pokud budete postupovat rychle, můžete být během měsíce či dvou připravena na přísnou fázi na potravinách 0-1. Tady musíte vydržet do odeznění příznaků a přečkat nejtěžší fází značného vybíejní kvasinek a zpracovaání jejich odpadů. Poté můžete přidat potraviny 0-2 a zde vydržet nejdéle do naprostého odeznění všech příznaků. To je otázka mnoha měsíců nebo i pár let.
Pokud jste si dělala vlas. analýzu a máte deficitní molybden, začnete jej ihned dodávat. Může být účinný při fázi vymírání kvasinek a celkově vám bude míň blbě[/quote]
Aha, tak potraviny ze 4 a 5 jsem začala postupně vynechávat už tak před 2 měsíci (ani mi vlastně nic moc nechutná, takže to není zas až taková hrůza), jedu podle Vaší tabulky. Očisty už provádím tak přes měsíc. Včera jsem dokončila 3 jaterní očistu, dále jsem čistila lymfu,ledviny, 2krát proběhla Šanka, žaludek čistí necelých 14 dní a klystýr provádím denně.
Dneska jsem byla na kontrole na Bicomu. Už jsem tak byla po čvtvrté. Mám potvrzenou candidu, plus borelie, chlamydie, plasmodium a anaplazmu. Zalezlo to podle všeho pod kůži a pouští toxiny, takže proto to pálení a křeče ve svalech atd. Borelky, anaplazmu a chlamky mám potvrzené i z imunologie. Plasmodium a candidu pravděpodobně nedělají. Na vlasovou analýzu jsem se ještě neodhodlala, nejsem si jistá její spolehlivostí,no uvidíme. Jinak doplňuju Solanku, Mg, Zn, Se, Jód... Béčka, C, atd. a budu se asi častěji koupat v MMS
Díky moc za info!