Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 24, 2024 11:16 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 578 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 39  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: čtv zář 06, 2012 10:32 am 
Offline

Registrován: pát dub 10, 2009 12:45 pm
Příspěvky: 87
Když na to tak koukám tak taky přispěji, Vždycky jsem měl problémy s akné ať už jsem cvičil nebo ne, jediný co pomohlo bylo když jsem jedl jen ovoce zeleninu a oříšky, to byla opravdu jediná věc která mi dokázala vyčistit pleť ale má to svá ale. Mám rád posilování, skoro denně si zajdu ven a zacvicim si v přírodě například se přitahuju na větvi (v lesoparku tam mě moc lidi nevidi \":D\" ) a nebo vyuziju lavicky a dělám hluboké kliky či tricepsové tlaky. Bohužel s Jardovou stravou (nic proti ní, pomohla mi) se cvičit nedalo a ani se člověk necítil moc najezený. Nebudu tady to moc rozepisovat ale přešel jsem zpátky na normálnější stravu abych nabral to co jsem ztratil, a cítil se fajn a nebyl jak z koncentráku. Jenže se zas dostavilo akné sice jsem se cítil líp, vypadal jsem líp ale pořád tam něco nehrálo v té skladbě jídla. Pak jsem si přečetl něco o WD stravě a Paleo (dám jsem později video od člověka co měl zdravotní problémy a vyléčil se z toho a drží tuto dietu 2 roky a je spokojenej možná to nahraje nowokaynovi ale nevim jestli je to stejny jako kwasnievskeho dieta nebo jak se ten polak jmenuje \":D\" ).
Inspiroval jsem se WD dietou a nejim do 12:00 hodin (řízené hladovění) pak si dám věci co nezatizi a jsou lehce stravitelné většinou ovoce následuje zeleninovy salat s olivovym olejem a trénik. U WD diety je žravá fáze a tam už se jídlem nešetří a sacharidy tam jsou taky ale hlavní složkou jsou bílkoviny a tuky. Trochu jsem si to upravil do podoby leangains diet (leangains.com) takže maso pěkně na sádle a vajíčka na sádle \":D\" a nemá člověk hlad ono ty tuky ho zasytí klidně na celý den. Samozřejmě kvůli poměru omega kyselin beru i rybi tuk a olivovy olej pozdeji az budu mit finance zaradim i avokado \":D\" no a funguje to. Svaly rostou, cítím se dobře pěkně energickej a hlavně akné zmizelo ale jakmile přidám více sacharidu tak už se to zase sere (mozna kvasinka nevim) ale take jsem zaradil denně 80 mg zinku ktery ma taky na to vliv ale ja to beru kvuli prostate, snazim se touto dietu maximalizovat testosteron a cholesterol a tuky omega 6 pekne nasyceny ho zvysuji. Staci mit pomer omega 3/6 v poměru 1:3 i 1/2. K tomu beru jeste extrakt saw palmetta at blokuji DHT a zvysuji volny testosteron, blokuji estrogen brukvovitou zeleninou a ten zinek by mel taky branit konverzi testosteronu na estrogen.

Jinak nechci jet úplne bez sacharidu coz zase u toho cviceni neni nejlepsi protoze inzulin je anabolicky jak svine a je skoda toho nevyuzit
v podstate bez sacharidu tezko priberete a maximalne udrzite to co mate (ve svalech tuk pujde dolu). Jinak staci tech sacharidu 100 g a maximalne jedu 200 g ale tak to uz tezce cukruju \":D\" ono staci takhle malo i diky tomu ze se zvysuje citlivost na inzulin tim padem vetsi anabolizace s mensim prijmem cukru. Takže nedoporucuju ani kwasnievskeho dietu ani vegan nebo jardovu upravenou verzi kdyz nekdo chce cvicit a neco nabrat toť vše. Pro mě stěžejní je postarat se aby testosteron byl co nejvyšši a blokovat jeho přeměny a vůbec blokovat estrogeny, žádná blbá sója, navíc pro vegetariany: ti co nejedi maso maji asi o 30% méně testosteronu což je pro cvičící jedince taky důležité. Jo a taky pro jistotu chodim na masaze prostaty. A aby mě neměl někdo za někoho kdo tohle dělá jen pro cvičení tak věřte, že vysokym testakem neznate depresi jste přirozeně průbojní, energicky, potentní a odolnější vůči stresu a chováte se jako chlap.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: čtv zář 06, 2012 10:35 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2012 4:49 pm
Příspěvky: 87
Xeelee píše:
To už bych moh splňovat. Tak po 3/4 roce očist a téměř dokončeném 21denním půstu už sem s čistotou organizmu skoro spokojenej, trávení mám výborný a jím prakticky jen syrovou rostlinnou stravu. Psychiku mám dobrou. Byl sem vždycky odolnej vůči stresu a takovej kliďas, že mě nikdo (opravdu nikdo) nedokázal naštvat. A potom co sem rok pracoval na svém duchovním rozvoji se mi podařilo stresový reakce prakticky odbourat i ve velmi stresových situacích.

Uctyhodna cesta! Tvuj pust sem sledoval a zijes celkem aktivne \":)\" Chtel bych se zeptat na tvuj obvykly jidelnicek. Jestli bys mohl prosim napsat tak 3 dny po sobe jak to davas na te ciste rostline strave, protoze ja s tim celkem bojuju momentalne. Treba temer nejim maso, ale supplementuju to kvalitnim syrem (kozi, bryndza, archivni kravske, olomoucke syrecky), ale je mi jasne, ze to taky neni uplne optimalni, ale zatim to na bezsacharidove diete nedokazu pretvorit na poradnou rostlinou stravu(quinoa, amarant, pohanka nebo jine aspon slusne zdroje bilkovin, ktere ale maji i sacharidy).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: pát zář 07, 2012 2:41 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 22, 2011 2:03 pm
Příspěvky: 741
Bydliště: Praha 12 – Kamýk
Mikard: O léčivých účincích paleodiety se všeobecně ví. (Podobně ale funguje jakákoliv strava z kvalitních základních a nezpracovaných surovin. Obzvlášť když předtím člověk jed spoustu sajrajtů.) Velký množství masa ale dost zatěžuje organizmus a dýl jak na rok bych ji rozhodně nikomu nedoporučil.[quote="Xeelee":30fmmot9]Narazil sem na [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Inuit_diet:30fmmot9][u:30fmmot9]stránku[/u:30fmmot9][/url:30fmmot9] na Wikipedii, kde se mmj. píše, že Inuité (eskymáci), kteří mohou jíst prakticky jen maso (syrové, tak 98 % stravy, slouží i jako zdroj vitamínů), maj abnormálně velká

_________________
vše o šankaprakšaláně ● tabulka zdravých potravin: download / online / kompletní sakulova
Používejte MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!


Naposledy upravil Xeelee dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: sob zář 08, 2012 12:12 pm 
Offline

Registrován: ned črc 08, 2012 10:28 am
Příspěvky: 734
Mikard píše:
Jinak nechci jet úplne bez sacharidu coz zase u toho cviceni neni nejlepsi protoze inzulin je anabolicky jak svine a je skoda toho nevyuzit.

Ahoj. Cvičím 3 krát týždenne celé telo v každom tréningu - v posilňovni. Denne prijímam zhruba 90g sacharidov...60g zo sacharodiv je obsiahnuté v 100g strukoviny (ale pripravené čo najlepšie - namočené v roztoku sódy, alebo vo vode s citrónovou šťavou - záleží od druhu strkoviny... a varím to s riasou KOMBU...), zvyšných 30g napríklad z grepovej šťavy, alebo s pomarančovej (samozrejme doma urobenej)... zvyšok tuky (400g, niekedy 370g), a bielkoviny (nejakýc 110, max 120g denne - pri váhe 82kg).
Momentálne mám dobré svalové objemy (prakticky bez tuku, resp. tuku len MINIMÁLNE, nie som "kosť, sval a koža", ale tehličky mi VIDNO pekne), a to som od februára 2011 na strave, kde neprekračujem 90g sacharidov denne.... Práveže som svaly NABRAL... Vo februári 2011 som vážil 73kg pri výške 190cm (ale svaly tam boli...na celom tele, len menšie ako teraz)... Teraz - september 2012... Vážim 82kg... Nie, nemám žiadne usadeniny v organizme, lebo detoxikácie ktoré pravidelne robím (je ich mnoho), k tomu kúpele, pitie "rozzmrazenej vody" nejak 4 litre denne... a varenie v nej.... nedovolí tomu, aby som mal v sebe "odpad". Pribral som možno 1kg tuku (VôBEC mi to nevadí, práve naopak), a zmohutnel som - svalovo. Sila mi nejak nevzrástla, ale... svaly sa zväčšili. ... Chcem tým povedať, že aj na malom množstve sacharidov denne (ak ako zdroj energie poslúžia tuky, a na stavbu svalovej hmoty zas bielkoviny...) sa dá NABRAŤ, a nie "šunt", ale KVALITA. Takže - z vlastných skúseností ti môžem povedať, že zbytočne nepresahuj 100g sacharidov denne... Mne stačí tých 90g, a NARÁSTOL SOM. A ešte raz opakujem - kvalita, nie "šunt"... Takže zbytočne neprekračuj 100g sacharidov na deň, lebo ti hovorím, že TO ÚPLNE STAČÍ na to, aby si narástol... \":)\" \":wink:\"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: sob zář 08, 2012 4:21 pm 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
NOWOCAYN_2 píše:
Ahoj. Cvičím 3 krát týždenne celé telo v každom tréningu - v posilňovni. Denne prijímam zhruba 90g sacharidov...60g zo sacharodiv je obsiahnuté v 100g strukoviny (ale pripravené čo najlepšie - namočené v roztoku sódy, alebo vo vode s citrónovou šťavou - záleží od druhu strkoviny... a varím to s riasou KOMBU...), zvyšných 30g napríklad z grepovej šťavy, alebo s pomarančovej (samozrejme doma urobenej)... zvyšok tuky (400g, niekedy 370g), a bielkoviny (nejakýc 110, max 120g denne - pri váhe 82kg).
Momentálne mám dobré svalové objemy (prakticky bez tuku, resp. tuku len MINIMÁLNE, nie som "kosť, sval a koža", ale tehličky mi VIDNO pekne), a to som od februára 2011 na strave, kde neprekračujem 90g sacharidov denne.... Práveže som svaly NABRAL... Vo februári 2011 som vážil 73kg pri výške 190cm (ale svaly tam boli...na celom tele, len menšie ako teraz)... Teraz - september 2012... Vážim 82kg... Nie, nemám žiadne usadeniny v organizme, lebo detoxikácie ktoré pravidelne robím (je ich mnoho), k tomu kúpele, pitie "rozzmrazenej vody" nejak 4 litre denne... a varenie v nej.... nedovolí tomu, aby som mal v sebe "odpad". Pribral som možno 1kg tuku (VôBEC mi to nevadí, práve naopak), a zmohutnel som - svalovo. Sila mi nejak nevzrástla, ale... svaly sa zväčšili. ... Chcem tým povedať, že aj na malom množstve sacharidov denne (ak ako zdroj energie poslúžia tuky, a na stavbu svalovej hmoty zas bielkoviny...) sa dá NABRAŤ, a nie "šunt", ale KVALITA. Takže - z vlastných skúseností ti môžem povedať, že zbytočne nepresahuj 100g sacharidov denne... Mne stačí tých 90g, a NARÁSTOL SOM. A ešte raz opakujem - kvalita, nie "šunt"... Takže zbytočne neprekračuj 100g sacharidov na deň, lebo ti hovorím, že TO ÚPLNE STAČÍ na to, aby si narástol... \":)\" \":wink:\"

Tak jsem si to jen tak pro zajimavost spocital.

NOWOCAYN ............ BMI=22,71

Ja ......................... BMI=20,98

NOVOCAYN ............. 400g tuku denne

Ja ......................... 4 cajove lzice ostropercoveho oleje, 1 vrchovata lzice lneneho oleje z mrazaku, 50g orechu, 30g semen, 150g tvarohu.

NOVOCAYN za 7 mesicu pribral 9 kg, z toho 1 kg tuku, tedy 8 kg svalu, 1,14 kg za mesic

Ja za 7 mesicu 5 kg, z toho vubec zadny tuk, 0,71 kg za mesic

NOVOCAYN sila nijak nevrostla

Ja z 30 kliku na 120 kliku najednou za posledni 3 mesice

Ruska koule 3 kg z 30 na 70 najednou za posledni 3 mesice

Koukam, ze bych se mel stydet, protoze jsem v 63 letech pekny bridil. \":-)\"

Inzenyr


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: sob zář 08, 2012 4:55 pm 
Offline

Registrován: ned črc 08, 2012 10:28 am
Příspěvky: 734
Inzenyr : Sila mi vzrástla, ale nie výrazne, tak som to ani nespomenul (pretože u mňa sila vždy hrala druhé husle...). No od začiatku posilňovania mi sila pekne vzrástla, ale mne aj tak nikdy nešlo o budovanie sily, ale o budovanie estetiky tela, a o zdravie.
Mimochodom, Inzenyr.... Teraz mám 25 rokov. V 20-tich pri tej istej výške akú teraz mám, som vážil 66kg... \":wink:\" ... Myslím, že 16kg svaloviny (alebo dobre, 15kg + kilo tuku) za 5 rokov BEZ prežierania sa, s jedlom tri krát denne je... myslím celkom pekné, nie ? ... Alebo si myslíš, že za ďalších 5 rokov by som mal mať 97kg, lebo budem cvičiť dva krát toľko ? Tak to nefunguje... \":wink:\" ... Ale to sám pochopíš.
Ale o.k., nebudem ti kaziť tvoje "nažhavenie"... Ale ak si myslíš, že priberieš ešte ďalších 5kg "čohosi" (dajme tomu svaloviny) na tvojej strave, tak... na to rýchlo zabudni. Možno ešte dve kilečká... A ak viac, chcem vidieť formu... \":wink:\"
A čo sa týka BMI, z toho mi je smiešno... Ono totiž nezohľadňuje pomer tuku a svalov, resp. vôbec nerieši, čo na človeku vytvára jeho hmotnosť...
Mimochodom, neviem ktorý človek v prírode by jedol ostropestrec mariánsky a ľanové semená.... O tom si nepremýšľal ? ... Hmm ? Mne dá logiku, že tieto veci pre človeka určené proste NIE SÚ, lebo sa k nim nedostane bez toho, aby to lisoval... Je to pre človeka ako takého PRÍLIŠ PRACNÉ, a má z toho MINIMUM živín, a je v tom kopu "antinutrientov"... Navyše to aj hnusne chutí... No ale o.k., tvoja vec... \"8)\"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: pon zář 10, 2012 10:37 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2012 4:49 pm
Příspěvky: 87
Xeelee: Diky!

Jsem na tom podobne. Za mlada dost ulety na sladky, ale mama aspon varila zdravej, doma nikdy bramburky apod sajrajty. K tomuhle foru a celkovemu zdravemu pristupu sem prisel tak nejak sam a prirozene. Ted jsem 3 mesice na 95% syrove strave a k tomu nizkosacharidove. Neni to spatne, ale hodne ztracim silu a i svalovou hmotu. Byl jsem sice na operaci a asi 2 mesice v klidu, ale ted uz zlehka cvicim, jim velmi rozumne, ale stale ztracim hmotu a hlavne i sila se nezlepsuje.

Denne dam tak 40-80g orechu (mandle a liskace prevazne, k tomu doplnuju Para a Makadamove), cca 100 g syra (prevazne kozi ci ovci, kdyz uz kravsky tak jedine olomoucke tvaruzky, nebo treba jeden rok zralou goudu), 0.5 litru kefiru. Vazim 70kg, vyska 178. Prumerne prijmu tak 130 az 150g tuku(prevazne velmi kvalitni oliv. olej nebo domaci ghi) a cca 60 gramu bilkovin denne. Uz fakt nevim co delam spatne. Jestli vice tuku nebo vice bilkovin. Jidla delam vyvazene, nekombinuju moc, v prubehu jidla zvykam zazvor, cykluju fungicidy, HCl, 3 jidla denne...

Na ty syrove strave a po ruznych ocistach citim mnohem vice te zakladni energie, nezivam vubec behem dne, spim mene, ale dost me mrzi ta sila. Mozna je to ale i tim, ze ty 2 mesice jsem fakt nic nemohl delat, ale prave ted kdyz uz cvicim, tak ztracim a to me hodne nuti nad tim premyslet. Nikdy jsem nebyl kulturista, ale mel sem atletickou vyrysovanou postavu a ted vypadam vychrtle spis..

Meril sis nejak prijem tuku/bilkovin/sacharidu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: pon zář 10, 2012 6:48 pm 
Offline

Registrován: ned črc 08, 2012 10:28 am
Příspěvky: 734
Tom Kořenek píše:
Xeelee: Diky!

Jsem na tom podobne. Za mlada dost ulety na sladky, ale mama aspon varila zdravej, doma nikdy bramburky apod sajrajty. K tomuhle foru a celkovemu zdravemu pristupu sem prisel tak nejak sam a prirozene. Ted jsem 3 mesice na 95% syrove strave a k tomu nizkosacharidove. Neni to spatne, ale hodne ztracim silu a i svalovou hmotu. Byl jsem sice na operaci a asi 2 mesice v klidu, ale ted uz zlehka cvicim, jim velmi rozumne, ale stale ztracim hmotu a hlavne i sila se nezlepsuje.

Denne dam tak 40-80g orechu (mandle a liskace prevazne, k tomu doplnuju Para a Makadamove), cca 100 g syra (prevazne kozi ci ovci, kdyz uz kravsky tak jedine olomoucke tvaruzky, nebo treba jeden rok zralou goudu), 0.5 litru kefiru. Vazim 70kg, vyska 178. Prumerne prijmu tak 130 az 150g tuku(prevazne velmi kvalitni oliv. olej nebo domaci ghi) a cca 60 gramu bilkovin denne. Uz fakt nevim co delam spatne. Jestli vice tuku nebo vice bilkovin. Jidla delam vyvazene, nekombinuju moc, v prubehu jidla zvykam zazvor, cykluju fungicidy, HCl, 3 jidla denne...

Na ty syrove strave a po ruznych ocistach citim mnohem vice te zakladni energie, nezivam vubec behem dne, spim mene, ale dost me mrzi ta sila. Mozna je to ale i tim, ze ty 2 mesice jsem fakt nic nemohl delat, ale prave ted kdyz uz cvicim, tak ztracim a to me hodne nuti nad tim premyslet. Nikdy jsem nebyl kulturista, ale mel sem atletickou vyrysovanou postavu a ted vypadam vychrtle spis..

Meril sis nejak prijem tuku/bilkovin/sacharidu?

Tom, 130-150g tuku pri nízkosacharidovej diéte ??? Kedy už konečne POCHOPÍTE, že KCAL z tukov je niečo ÚPLNE INÉ než KCAL zo sacharidov ??????????????????????????????????????????? \":?:\" \":?:\" \":?:\" \":?:\" \":?:\" \":?:\" \":?:\" \":?:\" \":?:\"
Zjem 400g tuku denne, čo má toľko kcal, ako asi KILO RYŽE V SUROVOM STAVE.... Ale - telo to vníma ÚPLNE INAK, tak to už
ľudia konečne POCHOPTE..... \":wink:\" ......... Tom, skús aspoň tých 250g tuku denne.... NEBOJ SA, a kľudne aj 300g \":wink:\" A bielkoviny zvýš tak na 90-100g.... sacharidov máš dúfam tých 70-80g... Máš ? ....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2012 7:26 am 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
400 gramů tuku má tolik energie co kilo rýže? \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
Nowocayn - já chci vidět tvoji formu! prosím! prosím! prosím! oháníš se tady super postavou, tak se nestyď a ukaž ji!

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2012 12:22 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 22, 2011 2:03 pm
Příspěvky: 741
Bydliště: Praha 12 – Kamýk
Tom Kořenek píše:
Ted jsem 3 mesice na 95% syrove strave a k tomu nizkosacharidove. Neni to spatne, ale hodne ztracim silu a i svalovou hmotu. Byl jsem sice na operaci a asi 2 mesice v klidu, ale ted uz zlehka cvicim, jim velmi rozumne, ale stale ztracim hmotu a hlavne i sila se nezlepsuje.

Denne dam tak 40-80g orechu (mandle a liskace prevazne, k tomu doplnuju Para a Makadamove), cca 100 g syra (prevazne kozi ci ovci, kdyz uz kravsky tak jedine olomoucke tvaruzky, nebo treba jeden rok zralou goudu), 0.5 litru kefiru. Vazim 70kg, vyska 178. Prumerne prijmu tak 130 az 150g tuku(prevazne velmi kvalitni oliv. olej nebo domaci ghi) a cca 60 gramu bilkovin denne. Uz fakt nevim co delam spatne. Jestli vice tuku nebo vice bilkovin. Jidla delam vyvazene, nekombinuju moc, v prubehu jidla zvykam zazvor, cykluju fungicidy, HCl, 3 jidla denne...

Na ty syrove strave a po ruznych ocistach citim mnohem vice te zakladni energie, nezivam vubec behem dne, spim mene, ale dost me mrzi ta sila. Mozna je to ale i tim, ze ty 2 mesice jsem fakt nic nemohl delat, ale prave ted kdyz uz cvicim, tak ztracim a to me hodne nuti nad tim premyslet. Nikdy jsem nebyl kulturista, ale mel sem atletickou vyrysovanou postavu a ted vypadam vychrtle spis..

Meril sis nejak prijem tuku/bilkovin/sacharidu?

Ztrácíš sílu nebo hubneš? To nemusí být to samý. Můžeš hubnou a přitom zvyšovat hmotnost svalů. Na týhle stravě se nebude zvyšovat jejich objem, ale spíš jejich hustota/síla. Objem dělá voda vázaná na soli. A co si budem povídat, ze zdravotního hlediska to není nejlepší. Člověk je tou solí vlastně zanesenej.

Ořechy a semínka bych doporučit přes noc máčet, aby se odblokovaly enzymy. Doporučuju přidat aspoň slunečnicová semínka. Já doma mám mandle, slunečnicová semínka, strouhaný kokos, lískové ořechy, lnéné a sezamové semínko, mák, para ořechy (2 denně) a konopné semínko na konopné mléko. Vlašáky a kešu oříšky došly. U těch prvních si budu muset počkat do sklizně. Očešu si obrovskej ořešák na chalupě. Taky můžeš jíst klíčený luštěniny, jestli se ti s tím chce dělat.

http://vitarian.cz/view.php?cisloclanku=2012021301

Kolik přijímám stravy nesleduju. Po návratovce si spočítám kolik je v čem sacharidů.

_________________
vše o šankaprakšaláně ● tabulka zdravých potravin: download / online / kompletní sakulova
Používejte MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2012 3:45 pm 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
[quote="Tom Kořenek":194j1fl4]Xeelee: Diky!
Na ty syrove strave a po ruznych ocistach citim mnohem vice te zakladni energie, nezivam vubec behem dne, spim mene, ale dost me mrzi ta sila. Mozna je to ale i tim, ze ty 2 mesice jsem fakt nic nemohl delat, ale prave ted kdyz uz cvicim, tak ztracim a to me hodne nuti nad tim premyslet. Nikdy jsem nebyl kulturista, ale mel sem atletickou vyrysovanou postavu a ted vypadam vychrtle spis..

Meril sis nejak prijem tuku/bilkovin/sacharidu?[/quote:194j1fl4]
Ze zacatku, kdyz jsem presel na syrovou stravu, tak jsem shodil 13 kg behem asi 2 mesicu. Nejsem schopen definovat, ceho se telo presne zbavilo, pravdepodobne to bylo neco, co uz telo nepotrebovalo.
Teprve potom jsem zase pomalu zacal pribirat na vaze. Takze ze zacatku asi pujde vaha rychle dolu.
Na teto strave lze asi dosahnout pouze toho jak vypada treba Jericho Sunfire:



Naposledy upravil inzenyr dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
tbm=isch&


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2012 4:06 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 22, 2011 2:03 pm
Příspěvky: 741
Bydliště: Praha 12 – Kamýk
Tom Kořenek: Je to tak jak píše inzenyr. Ale na sílu svalů by to mít nemělo, jak tu píšeš. To se mi nějak nezdá.

_________________
vše o šankaprakšaláně ● tabulka zdravých potravin: download / online / kompletní sakulova
Používejte MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2012 8:12 pm 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Prosím argumentace Jericho Sunfirem je opravdu mimo mísu. Člověk, který tvrdí, že přibral ze slunečního svitu či čeho... no řekněme to diplomaticky,
pochybuju, že se vám to povede taky.

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2012 9:14 pm 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
Vševěd píše:
Prosím argumentace Jericho Sunfirem je opravdu mimo mísu. Člověk, který tvrdí, že přibral ze slunečního svitu či čeho... no řekněme to diplomaticky,
pochybuju, že se vám to povede taky.

Nejaky lepsi priklad by nebyl?

Inzenyr


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Posilovanie
PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2012 10:06 pm 
Offline

Registrován: pon lis 09, 2009 6:20 pm
Příspěvky: 254
Títo podávajú svoje výkony z banánovej zmrzliny (zhomogenizované mrazené banány), fíg, melónu...:

http://www.youtube.com/watch?v=hy6la5fVbsQ

No neviem, ale ten Douglas Graham má 58 rokov a podľa mňa vyzerá tak na 65.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 578 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 39  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz