Jarda píše:
Některé druhy jsou dost odolné, ne vždy mají kameny stejné složení. Nicméně se domnívám, že každý druh se postupně rozpustí, jen to chce svůj čas. Ostatně pokud vám je celkově lépe, tak jste na dobré cestě. Laser to nevím slyšel jsem o ultrazvuku, ale ani to neznám a nemohu tedy komentovat.
Zdravím vás p. Jarda a dakujem za odpoved...som vam vdacna za tieto stranky, su pre mna inspiraciou, vela som sa uz naucila a to som este neprecitala vsetko, zasnem nad vasimi radami, ktore su logicke a v principe jednoduche, aj ked musim priznat, ze kym si to clovek vsetko zrovna v hlave ma co robit, aby to spravne pochopil...ja napr. pred kazdou ocistou si znova precitam toto vlakno a zaujimave je, ze vzdy tam najdem nieco, co som minule opomenula...ano citim sa ovela lepsie a som trpezliva...ale bola by som stastnejsia, keby ten kamienok uz tam nebol...chystam sa totiz na dalsie ocisty a dalsie procedury - tych neduhov mam este dost, ktore chcem postupne riesit...na tie zvapenatene kamienky vraj zabera aj stava z ciernej redkvicky...Malachov doporucuje pit stavu po jedle najprv zacat 1 kavovu lyzicku a postupne navysovat 2x-3x denne a Trebenova zase pit 1 dcl na lacno rano a tiez navysova az do 4 dcl... co by ste p. Jarda doporucil? Este raz velka vdaka vam.