dobry den,
rad by som sa podelil a opisal moj jedalnicek a ziskal od vas nasledne poupravenie, nazor, radu, typ,...
momentalne zijem a pracujem v irsku takze moje moznosti su nasledovne :
RANO : cca 8 hodina, 0.5 litra kupnej vody + 0.5 litra caj z kotvicnika zemneho, po cca 30 min si namixujem sirnu patlaninu t.j.
3 pl lanovy olej [ olej kupujem v predajni kde je na moje potesenie skladovany a predavani iba v chladnicke ] + 6 pl cotagge cheese 4.6% tuku [ ina moznost nieje, bryndza ani tvaroh tu nekupim ] + 2 pl cerstvo namlete lanove semienko, mam aj hnede aj zlate.
3 krat do tyzdna sa snazim primixovat do patlaniny za hrst z vecera namocenych orieskov [ lieskove, para, mandle, slnecnica,...]
potom sa znazim do obedu vypit cca 1.5- 2 litre vody.
// k tej vode tolko, tunajsia voda je tu vhodna skor na uzitkove vyuzitie tak sa snazim striedavo kupovat bud to v lidl,tesco,...v praci mame masinu na vodu ktora je vraj filtrovana, tak len dufam ze ta voda nieje az tak moc zavadna.//
OBED : cca 16 hodina, kedze vacsinou pracujem poobede a v praci sa zial neda nic normalne zjest tak sa proste snazim doma pripravit si zeleninovy salatat :paradajky, paprika, uhorka, cervena cibula, zel. olivy, proste co je prave poruke no a stipka himal.soli, 3 pl olivoveho oleaj, chilli korenie k tomu si dam 2 ks tmaveho chleba.
potom pred vecerou este cca 1 liter vraj filltrovanej vody.
VECERA : cca 19 hodina, kedze som bol donedavna velky ale doslova velky masozravec a proste vsezravec tak sa este nedokazem vyvarovat varenemu jedlu [ ryza s dusenou zeleninou, zemiak vareny v supke, kuracie pripadne rybacie maso ] ale dokazem sa vyvarovat masu bravcovemu, udenemu, klobasam, pastetam, salamam, sunkam a roznym vyprazanim jedlam typu fast food, vcetne cocacola, fanta, dzusy,...
snazim sa drzat telo vo fyzickom pohybe, kazdy druhy den beh 6-9 km, pohyb na cerstvom vzduchu, domace cviky- kluky, zhyby
tymto vas chcem Vazeni mili aj vas pan Jarda poprosit o vase reakcie.1, je to takto aspon ako-tak zatial v poriadku ???
2, potrebujem nieco pridat, ubrat, vylucit, .... mozem sa takto stravovat denodenne ???
3, moja prva kupa a investicia po navrate domov bude ANGEL JUICER, pretoze verim ze cerstve zeleninove a ovocne stavy su urcite na nezeplatenie a moje telo ma urcite velky deficit co sa tohoto tyka. je ten ANGEL JUICER ozaj najlepsi ???? moje dalsie kroky budu pokracovat v tom, zasvatit celu rodinu (dvaja 9 a 12 rocny chalani sportovci a samozrejme aj manzelku ) do konzumacie ci uz sirnej patlaniny tak ovocnych a zeleninovych stiav.
4, je vhodnesie zacat rano ovocie, obed zelenina, vecer ovocie alebo je to jedno pokial sa dodrazi min 2 hodinovy odstup ???
5, viem ze zrejme treba pocitat z nastavjucimi neduhami, pripadnymi potiazami. kedze na sirnu patlaninu a hlavne zmenu stravy,
(t.j. 85% surova zelenina vs ovocie a 15% varene jedlo, podotykam ze pred tym bol pomer 90% maso, klobasy,.. a 10% ovocie a zelenina.
) som sa nastartoval cca pred 2 mesiacmi a veru obcas to je dost narocne ale zatial sa to da vydrzat.
mam sice obcas divne pocity a trosku neistotu ci to robim spravne a co to spravi s tym mojim zanesenim telom.
6, viem ze by to chcelo nastolit aj vnutorne ocisty, zial momentalne nato nemam vhodne podmienky tak snad az po navrate domov.
vopred dakujem, dusan.