ka_p píše:
Takže i já jsem se dnes pustil do šanky. Připravoval jsem se asi týden, poslední tři dny jsem se řídil uváděným jídelníčkem. Vše proběhlo celkem podle postupu. Pil jsem vždy cca 0,5 l a potom vždy uváděné cviky. Voda mi sem tam trochu chládla nevím, zda musí být pořád "teplá" aby vše správně fungovalo. Soli na litr cca 8-9g. Napřed jsem vypil 1,5l a nic, pak jsem vypil po 5 min další 0,5l + cviky a pořád nic. Potom dalších 0,5l a stále nechtěl spustit sifon. První ze mě vyšla běžná stolice, na kterou se mi chtělo, ale sifon se nespustil. Napadlo mě si namočit prst do oliv. oleje a zkusit si zespodu pomoct. To začalo trochu fungovat a postupně mě vždy asi v 85% pomohlo. Pak jsem vypil další asi litr slané vody. Mám dlouhodobé problémy s krkáním a krkal jsem po vypití každé sklenky celkem dost a i po cvicíh. Sem tam se spustil sifon sám, ale vždy po menších dávkách, pak jsem tomu musel zase zespodu pomoct. Vyšli ze mě semínka a žádné hrubé kusy nebo usazeniny moc ne. Voda byla čistější, ale žádnou další vodu se solí bych asi nezvládl, tak jsem vypil 1l heřmánkového odvaru a chvíli na to ještě 0,5l. omu jsem zase pomohl a asi ve větší míře odtekl. Každopádně se mi nezdá že by ze mě vyteklo tolik, co jsem vypil. Pak jsem si dal rýži z máslem a 2kapsle lactobacilu. Potom popíjím trochu lapacha. Před další rýží dám asi 3kapsle laktobac. Jinak jsem v průběhu i sem tam močil a po šance cca 40min už jsem byl až do teď tak 4x celkem dost močit. I teď sem tam celkem krkám a cítím máslo s rýží. Co byste mi poradili jako další postup?? Kvasinkový test plivnutím byl pozitivní 2x. Zřejmě mám candidu, takže budu držet asi candidovou dietu. Jinak mám asi 15 amalgámů a asi bych měl udělat test na otravu rtutí? Co doporučujete? Amalgámy si mám nechat předělat?
Díky za rady a tipy..
Člen pv33 vám to píše správně, netlačte na, pilu prostě to u vás bude chtít svůj čas.