Nagualka píše:
To Firebird:
díky..nemyslím si, že "pouze pochybovat a hledat důvody, proč to nemůže fungovat" je můj případ. řadu let se věnuju józe, hledam způsoby "ideálního" stravování pro své tělo v rámci dnešních možností, žiju dosti střídmě a jsem otevřená jiným názorům. diagnoza DM1 (na inzulínu závislá) je hodně zhruba řečeno o tom, že doposud jsem neobjevila tematiku, ze které by byla patrná sebemenší šance na uzdravení. je to složité, ostatně jako všechno. I jaterní očista, jako jedna z mnoha je složitá, ačkoliv o ní vím minimálně to, co je popsáno ve zdejším fóru (četla jsem třikrát, samozřejmě před praxí). Ale je to jako se vším. Co člověk, to názor, individuum. Vy tvrdíte, že množství "kamenů" se očistami zvyšuje. Na jiném fóru tvrdí několik dalších lidí přesný opak. Pár dalších to zpochybní. Předposlední za to dá ruku do ohně. Není ale nikdo, kdo by věděl zcela vše. A tak je asi nejlepší řídit dle známého "víra Tvá tě uzdraví"..inu ale, ty pochybnosti. kdo je nemá, hoď kamenem ....
Myslim, ze je zcela normalni, ze kazdy kdo cisti jatra ma jine vysledky. Neni snad ani mozne, aby byly stejne - vzdyt kazdy zanasel sve telo jinak dlouhou dobu a predevsim jinym zpusobem. Ja v zadnem pripade netvrdim, ze se mnozstvi kamenu postupnymi ocistami zvysuje. Jen je tu urcite par pripadu, kdy prvni 2 - 3 ocisty nyvechazelo temer nic, pak se to utrhlo a dotycni se nad mnozstvim vyplaveneho bordelu nestacili divit. Mit pochybnosti je normalni, ale rozhodne lepsi lepsi je delat neco (kdyz vim co), nez se na to vykaslat uplne. A to jeste navic na zaklade nejakych pochybnych vysledku nebo zpravy typu 'jedna pani povidala'. Doporucuji Vam nastudovat si zde popisovanou kuru z ostopercove kasicky, ktera cisteni jater rovnez vyrazne podpori, cisteni provadjte vyhradne v souladu s fazemi mesice (jak je zde popsano) a pri procedure rovnez doporucuji zaradit horkou mineralizacni koupel, se kterou zde maji 'cistici' rovnez velice dobre zkusennosti.