Od: Jarda
Odesláno: čtv lis 12, 2009 9:21 pm
Komu: Denny
Zpráva
Tento postup očisty jater jsem dosud nikde neviděl. Je to tedy na můj vkus dost razantní, ale pokud to má ten přítel vyzkoušené, tak proč ne. Já bych raději vyzkoušel méně drsnou metodu, kterou popisuje J. Cingroš v knize Sám sobě doktorem. Spočívá v pití olivového oleje a citrónové šťávy, pomocí čehož se dosáhne podobného efektu jako u tebou popisované procedury se solí.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ahoj, to jsem rád, že jsi zde dal lidem možnost vyzkoušet tuto ,,razantní" metodu
Ve skutečnosti je to rychlá a 100%tní očista jater i žlučníku od letitých usazenin vzniklých stresem a ,,zdravou stravou".
Jen bych k tomu dodal, že tuto očistu mohou provádět také lidé, kteří uvěřili tzv. MUDr-cům (jež sami zapoměli na Hypokratovu přísahu) a místo čistění, jednoduše jejich žlučník raději odstranili - i když dobře věděli, že tím člověku nepomohou - spíše naopak
http://www.empatia.cz/dotazy/po-odstran ... lezachvatyTakže lidi, ať se žlučníkem nebo bez, neváhejte a pomozte si sami! Pokud vytrváte a provedete celou sérii očisty,budete mile překvapeni, kolik problémů se tím vyřeší
A na závěr malá ukázka mého údajného jaterního a žlučníkového písku, dle tvrzení jednoho nejmenovaného MUDr-ce po sonografickém vyšetření.