Vševěd píše:
Dneska ráno jsem dal známému ve fitku, který si stěžoval, že každý den musí mít velkou čokoládu, že je závislý na sladkém,
dal (potom co mi popsal spoustu dalších věcí, které ho trápí, blbá imunita atd) 1 milion IU nystatinu, ať to vyzkouší.
Takže půlku obvyklé denní dávky. Půl hodiny potom jsem ho neviděl, říkal, že mu bylo šíleně blbě /už po cca 10 minutách/,
pak šel prostě na běhací pás a vyběhal to - a říkal, že už je to o hodně lepší...
dostal celé balení a rámcové instrukce o dietě... shodou okolností je tam ještě jeden maník, co do sebe láduje všechno co mu
přijde pod ruku a stěžoval si, že mu dělá hrozně blbě sladké ovoce, hroznový cukr atd. že chodí na velkou dvanáctkrát za den
a jestli prý jeto normální... dostane taky na zkoušku - proč to píšu - protože si myslím, že to ustojí taky, ta reakce je sice
nepříjemná, ale nic strašlivého, co by se nedalo řešit obyčejným lehnutím si na chvilku...
Má to obrovské rozměry i podle toho co píšeš. V podstatě kamkoli přijdu tak narážím na lidi, kteří evidentně mají co dočinění se zničenou mikroflorou a přemnožením dysbakterií.
V září jsem začal pracovat s kolegyní, která měl těžké astma léčená naprosto vším a každým. Měla také další příznaky jako hyperaktivní nadledvinky a hypoaktivní štítná žláza a velkově rozhozené naldveniky. I přes silně zásaditou stravu velmi nízké ph jako znak nefunkčního trávení.
To co z ní zařalo lízt po léčbě bylo dost šílené a ještě teď z ní leze bordel pusou i dalšími otvory. Zdá se že nastřádáno měla hodně deka, možná kilo svinstva v těle.Nemohla v prvních týdnech ani vyjít schody. Nikoho ale nenapadlo tahle zřejmá věc, který jí nyní ulevila tak, že už jenom občas vykašle zbytky odpadu. Myslím, že se jedná o epidemii které si medicína není vědomá