janin píše:
S akým časovým odstupom prevádzate pv33 šanku?Keďže máte za sebou minimálne 100 prevedení,zaujímalo by ma,ako sa zlepšil Váš zdrav.stav/spomínali ste,že ste sa zbavili dlhoročného ekzému.../.Ja sa ešte len chystám v blízkej budúcnosti na prvú očistu,ešte som nenabrala odvahu,napriek tomu,že očistu pečene hravo zvládam.Ďakujem za názor.
Ja sanku nedelam nejak pravidelne, ze je zrovna cas na ocistu, ale kdyz ji potrebuju. Driv se mi dost casto stavalo, ze jsem vecer dost jedl a pil a druhy den jsem potreboval byt dokonale fit a mit cistou hlavu. Po vecernim jidle trva mnohem dele nez se spusti sifon, tak jsem vstal v 6 a do 8 - 8.30 jsem to zvladnul i s prvnim jidlem. Nacpal jsem do sebe co nejvic ryze s maslem a v jednu znovu a vecer a druhy den rano opet stejny scenar. I ted mam obdobi, treba vanoce, ktere koncim sankou, abych se zas dal do poradku. A kdykoliv na mne neco lezlo nebo pred pustama. Byly doby, ze jsem ji delal 2-3x v jednom tydnu. Tim nechci rict, ze to nekomu doporucuju. Ale mne to fungovalo a diky tomu jsem byl schopny delat i po predchozim jidle a piti a byl jsem fit vic nez jindy. Trochu jsem vychazel z Lysebetha, ktery nekde pise, ze lze vylecit cukrovku tim, ze se dela sanka 40 dni kazdy den (pokud si to nepletu s jinym autorem).
Sankou jsem se temer vzdy zbavil boleni hlavy, ktere jsem v te dobe mel. A fungovala asi i jako prevence problemu z nezdrave stravy. A predevsim se po ni vzdy vyborne citim, krasne cista hlava a takovy odlehceny.
Co se tyka boleni hlavy, vzdycky jsem si myslel, ze to je neco co kazdy den na nekoho nahodne padne. A jednou me bolela hlava a dal jsem sanku a hlava bolet prestala a misto toho mi bylo velmi dobre. Tak jsem pochopil ze boleni hlavy neni nahodne, ale souvisi s tim, co mam ve strevech.