Dobrý večer, tak přidám moje zkušenosti a poznatky z mé první očisty jater.
Včera jsem od rána popíjel jablečnou šťávu doma lisovanou do 14hodin - cca 1,5litru. Den předtím jablka a večer zelenina.
Od 14.hodiny jen voda - cca 3,5litru
V 18hod. epsomka a trošičku javorového sirupu. Ta hořká sůl je opravdu moc hořká, bleee...
Ve 20hod. druhá várka soli.Ve 20.20 první stolice, 20.40 druhá a 21.15 třetí - většinou tuhá stolice vyplavená řídkou.
Ve 22hod. olej s grepovou šťávou a hned ulehnutí na pravý bok s lahví teplé vody na játrech. Jak jsem usínal, tak jsem cítil na játrech tlaky, takové jakoby tiky, ale vše absolutně bez bolesti!
Ve 24hod. špinavá a řídká stolice. Bez kamínků barva žluto tmavá. Pak jsem opět usnul.
Asi ve 3hodiny ráno další výstřik do záchodu bez kamínků, barva do žluto tmava.
V 6hod. ráno třetí dávka soli a za půl hodiny 2dcl vody, za 15minut opět 2dcl vody a za dalších 15minut cca 3dcl vody. Pak jsem byl dvakrát na záchodě. Byly to takové tmavé kousky jakoby bahna tmavozelené barvy po stranách záchodu a na hladině plavalo
takové vláknité smetí, ale kamínky žádné.
V 8hod. ráno poslední dávka soli a za 25minut hodně vody v rychlém sledu za sebou. Ve stolici bylo stále takové to tmavé bahno a na hladině malinkaté zelené a velmi měké kousky. V poslední špinavé stolici se objevil měký kousek barvy hrášku a velikosti do 5mm, ale byl také měký, jako modelína, pak už ze mně šla jen voda...
V 10hod. půl litru mrkvové šťávy,
V 11hod. banán a za půl hodinky vařená rýže. Pak jsem popíjel vodu. Jinak jsem se cítil od rána celkem v pohodě. Trochu zesláblý a malátný, ale v pohodě. Ve 14hodin jsem usnul na hodinku a zbudil jsem se v plné síle a pohodě! Asi do 16.hodiny se ještě sem tam objevila stolice. Jen voda. V 16.30 jsem vypil 2dcl domácího kefíru z tybetské houbičky a pak jsem se vydal na svižnou procházku do lesa...
V 18hod. večeře jen mrkev a trochu kysaného zelí. Je mi FAJN!
Ještě dodám, že celému tomuto konání předcházelo asi roční pití vody s chloridem hořečnatým cca 2,5g denně, tak kamínky možná změkly. 14 dní před očistou jater urinové klistýry a výplachy nosní dutiny a žaludku.
Závěrem: Vše proběhlo v pohodě! Jediné co mi bolelo, nebo spíše pálilo byl podrážděný konečník. Uvidíme za čtrnáct dní, jak dopadne další očista. Dám vědět. Zatím to mohu dle vlastní zkušenosti všem DOPORUČIT! Ničeho se nebojte, i když se musím přiznat, že jsem se také obával velké bolesti, až budou kamínky opoštět