Díky za podporu.
K Vašim otázkám: BMI mám aktuálně 24,4. Shodila jsem 6 kilo za 5 týdnů, zbývá mi ještě skoro deset kilo na ideální váhu. Detoxikaci dělám pouze klystýry (urinové nebo kefírové) a 1x šanku. Jaterní detox bych zřejmě potřebovala, bojím se jen jeho náročnosti s malým miminkem (každé 2 hodiny kojím) - tak ho odkládám.
Krevní testy mám hotové (minerály, homocystein, bílkovina atd.) - vše v normě. Kapka krve ani vlasová analýza ne.
Poslední měsíc a půl se stravuju bez obilovin, žádná mouka, "žádný" cukr, žádné mléko (mléčné výrobky nejím již dlouho). Jím ale hodně ovoce (to je jeden z posledních úletů před přísnou protikvasinkovou dietou), syrová zelenina, ořechy a semena, olivový olej, hlívu, kefír, jednou jsem vyzkoušela sirnou patlaninu, jím ostropestřec, laktobacily, cibule, česnek, kokos, vejce, kyselé zelí.
1x za 3 dny maso do 50g (krůtí, skopové). 1x za 2 dny vařená strava (polévka nebo to maso). Maso není problém úplně nejíst, jen mám pocit, že potřebuju energii abych nepřišla o mlíko a té se mi nějak nedostává (ani po tom mase
Piju šťávy cca 2 litry denně, dopo ovocné, odpo zeleninové. Jenže tam cpu spoustu mrkve. Dodávám si HCL.
Mikroflóru jsem si zřejmě vypráskala těmi ATB, stresem a potom stravou, jedla jsem s prominutím jako prase ve výkrmně (hlavně brambory) a sladké. Že mám mikrofloru v katastrofálním stavu si myslím proto, že nemám absolutně tuhou stolici, pokud vůbec nějakou mám. Stolicí se to ani moc nazvat nedá. Jím na to bentonit, je to trochu lepší, ale pořád nic moc, ale aspoň už chodím 1-2x denně. Taky mě dost svědí pokožka hlavy, což taky přičítám kandidě, dokonce i tu migrénu ji přičítám (protože objektivně se mi nic neděje). Když odhlédnu od té denní migrény (což není k žití), tak jsem šíleně unavená. Cca 4x týdně jdu na delší procházku asi 7km, obden cvičím něco lehčího jako jóga nebo pilates, spojené s krátkou meditací.
Rozhodně něco dělám špatně, něco jsem si špatně vyčetla, protože zlepšení se moc nedostavuje. Ale aspoň ušetřím čas, když nevařím, což je paráda.