prokera píše:
Tak já si myslím, že i ta sůl (hlavně v případě šanky) udělá svoje....ale když už jsme u toho pálení, tak ti NOWOKAYNE napíšu, jak to dělám já
- je to sice možná prasárna
, ale mě to fakt pomáhá. Žádné dětské ubrousky, které dle mého názoru situaci mohou spíš zhoršit, žádné sprchování po každé stolici neb to bych mohla kolikrát rovnou stát jenom pod sprchou
, ale při utírání si na ten papír jednoduše flusnu
! Sliny vše šetrně utřou a ještě vyhojí (kam se hrabou i ty nejlepší ubrousky
), takže od té doby se mi nestalo, že by mě pálil zadek
. Sprchuji klasicky večer a pak až ráno a naposledy po skončení celé akce a je to fakt bez problémů - byť můžu vypadat jako čuně
! Mě ale bohužel samotné sprchování zadek nezachránilo
- akorát mě dost zdržovalo:)...
"Prasárny" (všeobecne, nesúvisiace s temnými energiami) sú nádherné, sú také POZEMSKÉ, hmotné, "živočíšne"... vnímateľné všetkými zmyslami..... Nie sú to len domnienky, nie je to viera, presvedčenie o niečom, niekom. Je to UCHOPITEĽNÉ, je to Pravda sama, špecifická (prazákladná) oslava "hmotného", vďaka ktorému žijeme, a napĺňame všetky svoje telesno-duševné potreby..... Kiež by viacero žien bolo v tomto ako Ty......Ja túžim po "ženskom prasiatku" (z pohľadu bežného človeka, a nemyslím telesnú hmotnosť), prirodzenom "prasiatku", po žene, ktorá nebude mať predo mnou žiadne tabu, aspoň čo sa týka jej tela, a bude milá, o svoje zdravie sa starajúca...
Jediné (nebrať doslova) čoho sa bojím je to, že budem nejakú slečnu spoznávať mesiac, dva (kým nezačnú intímnosti), a ja potom zistím, že sa sprchuje 3 krát denne, alebo si nevie predstaviť nepoužívať voňavku či vonné telové mlieka... Nie dosť, že ľudia klamú rečou ("Nemôžete žiadať od ľudí aby vám hovorili pravdu - oni predsa klamú aj sami sebe !" - Don Miguel Ruiz), ešte chcú aj to, aby neboli pachovo identifikovateľný (svojou vlastnou vôňou)... Prirodzenosť je to najkrajšie, čo existuje... Je to extáza, na ktorú sa nechytá 1 000 000 orgazmov.
Chcem milovať slečnu príjemnú, sympatickú, milú, ktorá sa stará (alebo sa chce - a ja by som ju na to naviedol) aktívne starať o svoje zdravie.... Žili by sme spolu, robili by sme si očisty, mali tantrickú erotiku, meditácie, tancovali by sme spolu, prechádzky v prírode, chodili do spoločnosti (podnik).... vnímali jeden druhého, nemali pred sebou žiadne tabu..... a ľúbili každý svoj atóm.....
Prajem Ti, nech si nájdeš priateľa (ak si nezadaná, alebo ak takého nemáš, možno si vydatá...), ktorý s Tebou bude zdieľať okrem iného aj Tvoj záujem o zdravie a detoxikácie organizmu...
Túžim spoznať podobnú Tebe... ale len z môjho mesta, lebo viem, že základom pre hlboký vzťah je okrem iného aj jednoduchosť v stretávaní sa (bez prekážok + častosť)...
Maj pekný zvyšok dňa, Prokera....
NOWOCAYN_2 & Marek