Dobrý den, Jardo, asi před pěti lety jsem zde s Vámi diskutovala, byla jsem také u Vás na konzultaci. Vašemi doporučeními jsem se řídila vždy nějakou dobu....asi mi nebylo dostatečně zle..Mé hlavní problémy jsou těžká pylová alergie, tu mám od pěti let, bývaly migrény( ty zřejmě ustanou
po přechodu, je mi 47 let, 5 let nemám dělohu), mám o 11 mm uhnutou páteř v bederní části, na to mám částečný důchod, ale hlavní problém popíši: Zhruba 5 let mám bolesti v prstou u nohou, začínaly v palcích(ty mám řádně vybočené a kotníky jakoby vylezlé na povrch). Podpadky, i sebemenší pro mě již dávno nepřipadají v úvahu, to by člověk přežil. ...Dříve byla bolest intenzivnější při námaze,při chůzi. Stávalo se mi, že jsem na pracovišti po půlhodinové pauze, musela sejít po schodech dolů po patách, jinak bych tam byla dodnes
To samé, ale ne v takovém rozsahu mám na prstech na rukou, někdy ztěží otvírám dveře u auta. Včera jsem při rozbíjení vajec každou skořápku upustila a řekla jsem si dost! Jelikož jsem od rána nejedla, zahájila jsem hladovku dle pana Cingroše. (ještě podotýkám, že reuma mi snad v krvi objeveno nebylo). Takže včera první den hladovky, pouze o vodě, pracovala jsem dost žuřivě na poli, únava nebyla, večer jsem při ohýnku měla chu´t na něco teplého, tak jsem vypila konvici silného kopřivového čaje. V noci pocit suchého patra, ráno děsná únava, chvíli teplo, chvíli zima, příšerná únava v nohou, z nosu trochu bordelu, chvílemi tlak v čele. Zvracela jsem, i když nebylo co. Dopoledne jsem prospala, nyní, odpoledne je mi mnohem lépe, piji vodu, ale jen po doušcích, celou sklenici, jako včera bych do sebe nedostala...Mám 5 kg nadváhy, které se nemohu zbavit a tak se těším i na zhubnutí, ale hlavní důvod mého snažení jsou ty bolesti, samožřejmě me bolí i ramena, někdy i svaly na dotek. Chtěla bych začít pít vlastní moč, s tím nemám problém. Dnes jsem si moč měřila, někdy v poledne a hodnoty píši a prosím o Vaše vyjádření, zda ji již mám začít pít. Hladovku hodlám vydržet 9 dní, jak píše pan Congroš. Ještě podotýkám, že je to pro mě mnohem přijatelnější způsob, než celý den jíst například okurky či něco jiného, to se pak neudržím a vždy k tomu něco "malého " přidám.
ph 5
bílkoviny 0,3/ 30
glukoza neg.
ketony 15/ 156
krev neg.
Ještě jsem opoměla: užívám Letrox, nepracuje mně štítná žláza a též Dasseltu na elergii.
Mockrát děkuji za odpověď a velice Vás zdravím, Šárka