[quote="30miro":3372sqep]Napíšu krátký příběh a na závěr nějaký dotaz.Byl jsem na těchto stránkách před rokem,posbíral info a jsa po operaci prostaty(zcela se nepovedlo a PSA leze pomalu nahoru) začal jsem užívat patlaninu - po patnácti dnech u kázala kontrola v Motole pokles o dvouměsíční nárůst - takže HURÁ ,FUNGUJE TO ! Ale - za dva dny na to jsem si rozhodil žlučník s kamenem. Při zrušení dvou termínů operace žl. kamene mne následně 4 měs. na interně pro případný souběh operace ještě žaludku. Přerušení léčby patlaninou bylo velmi deprimující (PSA skok nahoru),že jsem vzal léčbu žlučníku do vlastních rukou. Půl litru olivového oleje + 3 citrony vypít během hodiny a v poloze na pravém boku čekat na signál vyprazňování. Opakovat za měsíc a sono v Motole ukázalo čistý žlučník a já dlouhý nos na "kudličkáře". Jenže:
restart s patlaninou (pokles PSA) byl za uplynulé 4 měs. pomalý a teď šla hodnota zase nahoru. NĚCO JE ŠPATNĚ. Dělám ráno denní dávku z 170g měkkého(jaroměřického) tvarohu,2 PL oleje(čerstvý z AGRO EL), 2 PL mletého semínka ,1,5 dcl mléka a nějaké ochucení (kaj. pepř, rozinky,skořice, čer.čerstvá(na drobno nakrájená) paprika a nebo jablko). Sebekriticky přiznávám,že další stravování nebylo 100% dietní dle popisu J.Budwig, ale bylo to stejné jako na začatku a tehdy to fungovalo.
Dotazy: - má někdo podobné zkušenosti a případně radu?
- dá se místo mléka ředit patlaninu třeba vodou?
- má kozí tvaroh stejné množství sirn.složek a zpracovává se stejně jako tvaroh kravský?
- byl někdo v mé situaci s rostoucím PSA a jak to řešil?
Díky za případné odpovědi;zdraví Miro[/quote:3372sqep]
Miro, nevim z ceho vychazis pri diete podle Budwigove, koluje spousta uprav, ktere nejsou podle Budwigove, treba ze ma byt tvaroh s vysokym obsahem tuku.... Vetsinou se vzdycky nekdo kdo o tom nema poneti zamysli a napadne ho, ze kdyz zila Budwigova, tak jeste odtucneny tvaroh neexistoval. Asi by se divil kolik ruznych druhu bylo v Nemecku jiz dlouho pred rokem 1999, kdy napsala B svou posledni knihu Rakovina - problem a reseni.
Kdyby nic jineho, tak mas velmi malo toho oleje. A navod Budwigove neni jen o tom, cemu se tady rika patlanina. Zkus se podivat na muj preklad:
viewtopic.php?p=37863#p37863A zkus pokecat s Radkou
Naposledy upravil pv33 dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 2032 |
1365949177 |