babanci píše:
U lékaře stačí jen říct, že jste hledal informace ... a už se naštve. Šla jsem jako doprovod s maminkou, doma jsem si přečetla příbalový leták jejích léků a dočetla se, že se dva z nich nesmí dohromady kombinovat. Tak jsem se usměvavé paní doktorky zeptala, jak to je. A přestala být usměvavá, kousavě mi řekla, ať příbalové letáky nečtu. Doporučila jsem mamce, ať změní lékaře, ale jestli to udělala, nevím. Tenkrát mi ale vynadala, že jsem paní doktorku nakrkla, snažila jsem se jí vysvětlit, že jsem to dělala pro její zdraví.
Sama půjdu jinou cestou. A kdo bude chtít poslouchat, tomu budu radit. Jinak mi stačí se dívat, jak moji např. kolegové chodí po doktorech bez valných úspěchů, léčí se z chronických nemocí léta. Doporučované diety nedodržují / třeba cukrovkáři/ a když se jim snažím poradit např. čínskou medicínu, říkají, že je to drahé, že to není dobré, že žádné očisty dělat nechtějí a blabla. Tak už to nikomu nevnucuji, třeba se jen zmíním, co sama dělám, ale ...to je všechno.
Čo Ti na to poviem............ Moja matka (mám chuť ju tak nazvať) a sestra HĽADAJÚ LIEČITEĽOV (sestra problémy gynekologické, matka iné)...........ALE STRAVU VôBEC NEMENIA, MAXIMÁLNE PRIDAJÚ NEJAKÝ DOPLNOK
........ Už si nejakého našli (a tým mi ukazujú, ako na mňa S*RÚ ZVYSOKA, že ani jednu radu nepochytili odo mňa...a za to im "ďakujem"), a som FEST ZVEDAVÝ, čo im odporučí....... či to nebudú len bylinky a nejaké drahé prípravky, a stravu im ani nezmení.... Keď to tak bude, asi mu prídem rozbiť pysky, lebo je to očividný BIZNISMEN, ale ešte prefíkanejší, než konvenčný lekár, ktorý si aspoň prizná, že nelieči, ale len zakrýva symptómy...... Myslíš, že si urobili klystír, shankapraksalanu, očistu pečene, očistu žalúdka ? NIE.......
Sestre som vysvetlil, že nemá jesť chlieb, cestoviny, sladkosti....a veci sa upravia.... vydržala dva dni........
A TAKÝCH ĽUDÍ SI MÁM VÁŽIŤ ?????????........... keby aspoň neboli rodina, tak na to kašlem, a ani sa na nich nehnevám......
Babanci, Ty už máš očistu pečene ? Ak nie, tak...do toho....