To nechápu z čeho ,,trávožrouti" mohou mít žlučníkové kamínky, když se tak zdravě stravují
Já jako správný všežravec jsem byl zanesený od ,,sklepa až po půdu" - u mě se to dalo předpokládat.
Mám za sebou čtvrtou žlučníkovou a jaterní očistu a nestačím valit oči
Tentokrát jsem se s tím vůbec nemazlil. Den před očistou jsem pouze nejedl nic mastného, ale jinak jsem si dopřával, co hrdlo ráčí - od 2 rohlíků, přes téměř 3/4 pekáče neslazené rýže s ovocem (kompotovaná jablka, švestky, třešně, rozinky), 5 velkých jablíček, 1 pomeranč, 1 zelená hruška, 1 červená paprika + hodně čisté vody. No hlady jsem rozhodně netrpěl.
Druhý den jsem to již nepřeháněl, během dopoledne již jen 2 rohlíky s jablíčkem a na oběd jsem dojedl ten zbytek rýže + asi 2,5l čisté vody. Díky tomu množství ovoce jsem vynechal dopoledne klystýr - nebyl zapotřebí.
Od 14hodin až do začátku očisty jsem již nejedl ani nepil. Pocit hladu ani žízně se nedostavil. V 18 a 20hod. jsem vypil po 150ti ml. roztoku vody a glauberovy soli.
V 18:30hod. jsem si v masážní vaničce nahřál nohy a tím vypudil pocit chladu, který mě od nohou často prostupuje. V 19hod. jsem pomocí termofóru začal s nahříváním pravého podžebří a to jsem nepřerušil až do 23hod. pouze měnil vodu za teplejší.
Ve 21hod. jsem poprvé usedl na WC.
Ve 22 vypil mix oleje a grepu. Tady musím dodat, že mi tato směska tentokrát vůbec nechutnala, neboť jsem se ulakomil a koupil místo panenského oleje z prvního lisu, pouze panenský. A rozdíl (alespoň pro mě) byl velký - ještě teď se mi žaludek bouří, jen si vzpomenu Crying or Very sad
Když vycházel ten můj písek, tak to tentokrát trošku pobolívalo a občas ještě i pobolívá.
V noci jsem 2x navštívil onu místnost, jinak jsem celkem dobře spal. Stále žádná žízeň, jak někteří popisují.
Následující den v 6:30 jsem dal pro mě poslední glauberku a asi na 15min. zalehl. Po té jsem vypil téměř litr čisté vody a poseděl na WC asi tak hoďku a víc. Snažil jsem se vypít ještě trochu vody, aby nastoupil sifonový efekt, ale moc jsem si nepomohl. A tak jsem přidal klystýr a dokončil očistu. Z tohoto důvodu jsem vynechal čtvrté pití glauberovy soli, - to vlastně slouží již jen k lepšímu pročistění střev.
V 9hodin jsem již pozřel 1 rohlík a jablko a za 20minut si dal repete. Na oběd samozřejmě zatím ještě něco lehkého, např. vařené brambory na pánvi s vajíčkem a něco salámem, to já můžu.
Během poledne a večer již baštím - kromě masa a sladkostí (dlouho leží v žaludku a tlačí), cokoliv. Druhý den mohu vše na co mám chuť. Zatím vždy bez následků
Ps: v přílohách 1. teplem rozpuštěný kámen, 2. malý kamenolom, 3. největší kousky