také mooc zdravím všechny na tomhle fantastickém webu
a skláním poklonu specielně panu Zajíčkovi, ale také všem , co již jsou na cestě za lepším životem či vytrvale zkouší něco změnit.Zkoušela jsem také několikrát šanku, ale bezuspěšně..v zásadě k tomu nemám klid a myslím, že budu muset někam opravdu " vypadnout" abych šanku dotáhla do konce.Zatím jsem byla na colonu to asi 3 x a cítila jsem se bezvadně.Chtěla bych najet na "živou stravu" případně nějaký ten kefírek a potřebovala bych poradit jak začít vzhledem k tomu co mne vlastně trápí.Je mi 38 let a jsem tak akorát.Hodně sportuji.Problém mám s nekonečně ucpaným nosem přes noc, kožní problémy zejmena keratosis pilaris, občas zahlenění, kašel s vykašláváním po ránu, unava, bradavičky, suché oči - sliznice, v těhotenství diagnost.těhot.cukrovka, nyní nemám.Ted k mému živ.stylu, jestli se to tak dá nazvat.. nekouřím ,snažím se jíst dost ovoce a zeleniny,ale moc mi to nejde, mléko nepiji, jogurty občas, sýry ano.Pečivo ano, každý den sladké
, to je asi ten největší prolém,maso občas. Stolice normální každé ráno.V zásadě si myslím, že dobře provedená pravidelná šanka + živá strava minimálně 3 měsíce by mi měly pomoci od všech mých neduhu, ale chtěla bych poradit raději od Vás, co již máte zkušenosti. děkuji za všechny příspěvky..a přeji nádherný prosluněný den
Nastudujte si vlákna o kandidě, patrně ji máte dost rozběhlou a speciálně obilné a sladké šmejdy ji excelentně vykrmují. Doporučil bych mimo očist dodat laktobacily a velice omezit, nebo i zcela vyřadit tyto "potraviny" ze stravy. Stačí bohatě na dva týdny a uvidíte zda se stav zlepší, pak již to je na vás.