Janka píše:
Já jsem nakonec Vševědovu dietu po 7 dnech ukončila kvůli zácpě.(Stolice bez projímadel prišla stejně až po 20 dnech, teď už je to naštěstí ok) Zařadila jsem:okurky, brokolici, květák,kapustu,ředkvičky,kedlubnu,saláty,zelí,cibuli, česnek dýňová,lněná a slunečnicová semena,ostropestřec, para ořechy, nápoj z pampeliškových listů, vejce, maso a sýr jen vyjímečně. Brzy to bude měsíc a povlak na jazyku mi v poslední době příjde, že je ještě horší, antimikotika užívám, čím to může být?
Ahoj,
ja se tedy zatim snazim, i kdyz taky ne na 100%. Ted uz asi tyden jim pouze: maso (kureci a ryby), vyvary - kureci a hovezi, vajicka, salatovou okurku, cibuli, cesnek, a sem tam mandle se slunecnicovymi a dynovymi semeny s kokosovym olejem. Ale se stolici mam taky problem, proto - jak jsem psala o trochu vyse - planuji byt jen na vyvarech a uvidim, co to udela. Dnes rano jsem mela stolici po 5 dnech. Na tvych 20 to tedy zdaleka nema, ale i tak zadna slava. :/ Nevim, cim to urychlit. Vcera jsem to uz nevydrzela a dala si zeleny caj, ktery by mel trosku projimat, ale taky uvazuji o zarazeni kysaneho zeli...ale porad vaham, protoze zase u me ty vysledky jsou docela dobry - vytok uz temer vymizel (po vice nez 10 letech!) - i kdyz teda porad je, ale zmena je fakt videt a stejne tak i plet. Povlak na jazyku jak kdy - ale rikam si, ze holt ty mrchy jeste treba vymiraji a tak nekudy musi ven, kdyz stolici to nejde. :/ Ale mozna je to kravina.
Drzim palce a napis, jak to pokracuje.