anitram píše:
Ahoj všichni,
mám dotaz, dělala jsem už 2x očistu jater, vlastně 3x, jednou před dvěma roky s citronem a olejem a to dopadlo katastrofálně, zvracela jsem sraženou, černou krev asi 2 hodiny po vypití. Tentokrát jsem to dělala s gapefruitovou šťávou a i po té mně hrozně pálil žaludek a asi hodinu po vypití jsem to musela vyzvracet, sice bez krve, ale kompletně. I přesto to částečně fungovalo, vyšla pokaždé asi stovka kamínků, i když některých opravdu pidi. Jakou vlastně roli tam ta šťáva hraje? Je bezpodmínečně nutná? Já mám totiž strašně citlivý žaludek a na další očistu si za těchto podmínek asi už netroufnu. Díky za odpověď. Martina
tak vyskusaj tuto ocistu:
ricínový olej (možno predajú aj v lekárni ak uprosíš) asi 50 ml a mrkvovú šťavu, môže byť aj pomarančová asi 2 dcl (môže byť aj z krabice, ide len o to aby sa ten olej emulgoval), ricínový olej naleješ najlepšie do nejakej uzavierateľnej fľašky aj s tým džúsom a poriadne potrepeš aj 5 minút, dokopy množstvo 250 ml, aby sa ten olej dokonale emulgoval.
princíp toho ricínového oleja je taký, že prinúti žlčník vypudzovať žlč - v ktorej je veľa toxínov a bordelu, zároveň na seba nabalí toxické látky ale nedovolí ich vstrebávaniu.
Tá emulgovaná zmes ricínového oleja a mrkvovej šťavy 250 ml sa vypije, len čo človek ráno vstane a potom si ešte ľahne na dve hodiny, môže priložiť termofor na oblasť pečene, ricínový olej má aj preháňavý efekt, takže vyčistí aj črevá.
tato ocista sa pouziva hojne na zahranicnych forach a ludia s nou maju az prekvapivo dobre vysledky...skus mrknut na forum curezone.com, tam je o tom cele vlakno...