Forest píše:
Dobrý den,
provedl jsem očistu trávícího traktu pomocí slané vody dle návodu a všechno proběhlo předpisově.
Přesto mě to ale zklamalo. Vzhledem k tomu, že jsem se celý život přežíral (39 let)ve velkém konzumoval maso, pečivo, alkohol, cukr atd...( Je pravda, že mám rád veškeré jídlo, takže taky kvanta zeleniny, ovoce, luštěnin a všeho co je i zde považováno za zdravé), mám zažívací potíže, několikrát denně stolice - lepavá zapáchající, někdy nic, střídavě tuhá, ale spíše průjem. Má váha je asi tak o 15 Kg vyšší, než by měla. Prostě jsem ten typický pupkáč. A tak jsem se těšil, co ze mě vyjde. Když hned po vypití první láhve jen žlutá voda, říkal jsem si, že to ještě přijde. Pak ale stále nic, je čisťounká a nakonec heřmánek. Tak nevím, sám cítím, že střeva mám nějak nabouraná. Co byste mi doporučil?
Musíš víc běhat, Forrest Gump byl na konci filmu, po tom co oběhl celou USA, docela štíhlej
.
Ale teď vážně - nemůžeš čekat, že Ti všechno vyřeší jedna SP (ani deset). Neviděl jsem jakou máš vanu, ale asi jde o snížený tonus, "povolené" střevo, které nemá v celé délce stejný průřez, a v té větší dimenzi je po obvodě "zarostlé" inkrustem, který máš asi na mysli. Abys ho dostal ven, to je hochu dlouhá cesta, ale řešit se to dá. Zaprvé musíš zapomenout na ty fotky ze stránek Colonix, to jsou extrémy. Začni ve velkém hořčík, pravidelně aplikuj ajurvédskou masáž břicha, kombinovanou s nahříváním plochy břicha horkým (ale tak že už si budeš myslet, že to nevydržíš) termofórem (min.30min vydržet). Postupně se to začne rozpouštět, a když se budeš stravovat anti-zácpově, půjde to po troškách ven. Samozřejmě občasná SP je žádoucí, stejně jako Psyllium a klystýry. Zkus ještě OXY-OXC, dodáš Mg, a zároveň by ozón měl naleptávat ámadóšu (tak se říká tomu bordelu v jógínské hantýrce) a postupně ji drolit. Výsledek, pokud to funguje, vypadá jako mazut a děsně smrdí. Anebo běž ještě na hydrocolon, ten by to mohl urychlit, ale je tak razantní, že je NUTNÉ naládovat se pak laktobacilama, nebo se ti parádně rozhasí trávení (pokud už tomu tak není teď).
Jednoduchý a zaručený recept, šitý pro Tebe na míru, prostě není, musíš zkoušet, co na to Tvoje potrubí zabere nejlíp. Projdi si i vlákno Candida, to s tím úzce souvisí.