Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon zář 30, 2024 11:31 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4039 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 270  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 6:26 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
TomIn píše:
Jak už jsem psal na předchozí stránce, po poslední jaterce ze mě "něco" vylezlo a na netu jsem našel asi tak nejpodobnější obrázky, takže tak trochu to taky patří do témata candida:
http://curezone.com/ig/i.asp?i=52297
Spíš než nějaký parazit to bude candida, jen mě napadá, jestli to může být přímo z jater. V každém případě i toto je jeden z přínosů jaterní očisty - bez té nic takového ze mě neleze a nejvíc candidy vychází vždy právě po jaterce a následných klystýrech.

Ta většinou není v játrech, ale ve střevě a někdy pokrývá i podstatnou část jeho pracovní plochy, proto tolik střevních potíží - téměř vždy kandida.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Frekvence kúry
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 6:26 pm 
Offline

Registrován: sob čer 01, 2013 10:00 am
Příspěvky: 6
Dobrý den,
nebyl by problém provádět tuto jaterní kúru 5x po sobě vždy každý týden namísto 14ti dnů? Máte s tím někdo zkušenost?
Díky!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 6:27 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
davidekMTB píše:
Ahoj,

v sobotu jsem prodělal druhou očistu jater (první jsem měl před 14 dny) a nevím čím to, ale včerejška mě bolí v pravém podžebří... tentokrát ze mě vyšlo spousta takových těch zelených kuliček... Myslíte, že ta bolest by mohla časem zmizet? asi jsem si to tam řádně rozdráždil...

Díky

david

To odezní, on větší pohyb v játrech tyto stavy občas vyvolává, dejte si ostropestřec a stav se uklidní.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 6:31 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
Peto píše:
Tak mám za sebou prvú očistu. Celkovo to nebolo nijak nepríjemné. Menšia nervozita.
Od stredy poobede čisto ovocie bez tukov. Stačí jesť jablká deň pred očistou alebo je vhodnejšie jesť jablká dlhšie teda aspoň 2- 3 dni?
Piatok jablká, voda a jablkový "džús" (nakrájané jablká varené vo vode asi pol hodiny a následne precedené cez sítko). Dá sa to považovať za jablkový džús alebo to už je lepšie kúpiť jablkový džús z obchodu? Odšťavovač mám v pláne kúpiť, no momentálne mi jeho kúpa finančne nevychádza. Piatok po polnoci klystír.
Sobota - deň očisty ráno jablkový "džús". Od 14.00 asi 4 litre vody. Začal mi byť veľká zima. 18.00 prvá dávka epsomky 20.00 druhá dávka epsomky. Dával som rovné lyžičky tak trochu od oka, takže ma to neprehnalo vôbec , hoci voda bola na môj vkus dosť horká (celkové množstvo soli mohlo byť tak 30ml). 22.00 olej s grepom - celkom chutné, trošku viacej grepu ako v návode. Cítil som niečo veľmi slabo sa hýbať v žlčníku. Neskôr som išiel spať.
Nedeľa ráno o 6.30 som pridal 15ml epsomky do zmesi a bolo to cítiť. Chuť epsomky bola hrozná. 8.00 som pridal do zmesi ďalších 20ml epsomky a až teraz som mal stolicu. Kamienky som v tom radšej nehľadal. Bola to veľká chyba keď zo mňa vyšla stolica až druhý deň a nie pred grepovou zmesou? Asi na hodinu som mal zaľahnuté v pravom uchu - je to bežné? Voľakedy som mal zápal stredného pravého ucha. Počas dňa asi 7x krát na záchode. Všimol som si iba 1 zelený asi tukový kamienok veľkosť asi 1cm. 10.00 grepovo citrónový džús. 10.30 slivky. 11.00 ryža s trochou kokosového oleja a 3 banány. 12.00 Orechovo ďatľová tyčinka - ten tuk mi veľmi nesadol. OKolo 17.00 kefirový klystír, ktorý išiel do mňa ľahšie ako všetky ostatné a 2 litre vošli ako nič. Bol to môj prvý kefirový, predtým väčšinou klystír s citrónom alebo urinou. 20.00 quinoa a balkažán, mrazená zelenina a mandľový olej . Už zo mňa prestalo tiecť.
Nabudúce budem meriať presne dávku epsomskej soli.
Očiste predchádzalo asi 20 klystírov v priebehu mesiaca a 3 jednodňové hladovky. Strava je väčšinou vegetariánska.
Budem rád, keď niekto odpíše ako procedúru zlepšiť, prípadne čo robiť a čo nie.
Zvyknem robiť hladovky v dňoch ekadaši, ale vychádza to na 4 alebo 5 dní pred novom - čiernym mesiacom. Je vhodné robiť prvý deň hladovku, na druhý deň prejsť na jablká a tretí deň očista pečene? Alebo posunúť hladovku na iný deň.

Tak dobře vám radí členka Silvia a jednodenní hladovka nijak nevadí, to vlastně ani není hladovka, ale tvrdá dieta, čili zde problém nehledejte.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zlcnikove kamene
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 6:39 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
TerezkaM píše:
Dobrý večer, moc prosím o radu ohledně žlučníku \":(\"

Jde o mou babičku, je jí 70 let, a má poslední dobou stále větší problémy se žlučníkem..operaci se vyhýbá, říká, že nemá čas ležet..mají s dědou velký dům a dvě chaty a tak je pořád na nohou a nedá si říct, aby si odpočinula..pořád se stresuje a něčím trápí, mimo žlučník ji zlobí už celý žívot i osteoporóza, s tou se "léčí", ale kosti má prý nesmírně křehké...poslední dobou je taky hodně náladová, velmi často se hodně vzteká a bolí ji hlava..stravu má "klasickou českou", ohřívanou v mikrovlnce, jezenou narycho, hodně mastného a málo pije..zkusila jsem jí dát dávku chloridu hořečnatého, protože bolesti hlavy, náladovost, stres a žlučník se mi tak nějak spojily s deficitem hořčíku.. a hned se jí udělalo líp, ale nechce to pít, bojí se, že to není z lékárny a nevěří ničemu, než co jí někdo předepíše..

Prosím vás, nevíte někdo, jak bych jí mohla pomoct, aby přijala alespoň nějakou léčbu? pije žlučníkové čaje a po každém těžším a mastnějším jídle je jí dost zle, nedávno ji uprostřed procházky žlučník rozbolel a nemohla dojít domů..moc se o ni bojím, nevypadá to vůbec dobře a o to víc mě mrzí, že hořčík ani žádnou očistu "nepříjme".. snad jedině alespoň hořčík v tabletách?

Tak ty tablety to je jedno, akorát jsou drahé, ale funkčnost je zachována a hlavně jí dejte ostropestřec, klidně z lékárny Silymarin 140 Generica a tak 3 tablety denně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 6:46 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
anitram píše:
Ahoj všichni,
mám dotaz, dělala jsem už 2x očistu jater, vlastně 3x, jednou před dvěma roky s citronem a olejem a to dopadlo katastrofálně, zvracela jsem sraženou, černou krev asi 2 hodiny po vypití. Tentokrát jsem to dělala s gapefruitovou šťávou a i po té mně hrozně pálil žaludek a asi hodinu po vypití jsem to musela vyzvracet, sice bez krve, ale kompletně. I přesto to částečně fungovalo, vyšla pokaždé asi stovka kamínků, i když některých opravdu pidi. Jakou vlastně roli tam ta šťáva hraje? Je bezpodmínečně nutná? Já mám totiž strašně citlivý žaludek a na další očistu si za těchto podmínek asi už netroufnu. Díky za odpověď. Martina

Vy s tím naděláte, někdo zvrací vlašský salát s fernetem denně a je v pohodě. Ono pokud jste řádně zanesená a to asi jste, tak to holt bude chtít trochu sebezapření a věřte tomu, že výsledný dobrý stav jater za trochu potíží stojí. Nakonec co znamená pár šavlových tanců proti rakovině, tam lidé zvrací také a hodně často, ale už jim to většinou nepomáhá. Šťáva ani moc velkou roli nehraje, patrně by stačilo vypít pouze olej, nicméně ten je ještě hnusnější.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 6:49 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
modrepierko píše:
Stala sa mi taka zaujimava vec, prednedavnom som pisala, ze som si robila dve ocisty, obidve sa u mna udiali bez odchadzania akychkolvek kamenov, ci aspon bahna, alebo piesku. Proste nic. Akokeby som do seba ten olej vsiakla. Pri druhej ociste som pouuzila 200ml oleja, co bolo dost. Nuz a zrazu pozorujem, ze mi uz nebyva zle, uz nemam zlcnikove zachvaty a mozem jest veci, ktore som predtym nemohla, napriklad cesnak. Celkom sa z toho vytesujem. Mozno pomohlo aj to ze uz minimalne dva mesiace pijem rano aj vecer lyzicu olivoveho oleja pokvapkanu citronom. Kazdopadne by to asi chcelo este ocistu zopakovat, semtam ten zlcnik citim, aj ked bezbolestne. Keby nebolo tohto fora a Pavla, uz by som zlcnik nemala. Na operaciu som mala ist pred dvoma tyzdnami. Adios.

No vidíte a pak že tuk je nepřítel žlučníku, to je ale hovadina, právě tuk ho nutí pravidelně vyprázdnit a tím se celkem úspěšně zabrání potížím v budoucích letech.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 6:56 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
hojka píše:
Dobry vecer sedim v nemocnicnej izbe a studujem vsetko o ociste pecene a hlavne zlcnika.Pred troma dnami ma prijali na chirurgiu so zlnikovym zachvatom.Na sono mi zistili 2x16mm zl.kamene.Som v hroznom strese,lebo ma chcu operovat a ja akosi s tym nesuhlasim.Dnes mi lekar povedal,ze aj v 21.storoci umieraju ludia na komplikacie so zapalenym zlcnikom pripadne s pridruzenou pankreatitidou.Preto sa pytam,ci sa daju moje kamene odstranit ocistou,bez vazneho rizika...inac si to neviem predstavit ,ako taky velky kamen moze prejst tak tenkymi zlcovymi cestami?To prekonam potom dasli hrozivy zachvat a vratim sa opat na chirurgiu?Velmi sa potesim ked mi coskoro odpoviete,lebo neviem ako sa rozhodnut...dakujeeem

Dobře vám radí člen pv33. Dnes bych viděl jako nejhorší smrt tu která je z vystrašení a na ní kupodivu umírá mnoho lidí. Doktoři pacienty profesionálně straší a pak pacienti umírají na pochybné zákroky, které ve většině případů nejsou ani nutné. Celá tato diskuze zbytečnost těchto zákroků myslím dostatečně prokazuje a do operace bych tedy šel až při opravdu velkých potížích, což se většinou nestává.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 7:00 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
Aleš K. píše:
Svojí první očistu jsem provedl v úterý. Už 2 měsíce před očistou jsem pil pravidelně jablečnou šťávu i šťávu z červené řepy. Od soboty do pondělí jsem byl jen na ovoci a zelenině (2/3 v syrovém nevařeném stavu). V úterý do 15h jsem vypil 1,5-2l čerstvé domácí jablečné šťávy, pak už jen vodu. Večer 2 dávky roztoku s epsomnskou solí, později 120ml panenského olivového oleje se 180ml čerstvé sitronové šťávy. Vše dle návodu od Jardy. Hned po vypití jsem ulehl na záda, chvíli jsem i spal. Vstal jsem po cca 1h, pak znovu zalehl a spal prakticky až do středečního rána, kdy mě kolem 4h30 probudila nevolnost. Zvracel jsem žlutou velmi hořkou šťávu. Po zbytek dne už žádná nevolnost nebyla, jen průjem, kdy odešlo spousta hráškově zeleného smetí odhadem 2-6mm. Co se týče té nevolnosti se zvracením, je to normální, resp. dá se tomu nějak předejít?
Děkuji
Aleš

To bohužel nedá, jde o přiotrávení vlastním vyloučeným bordelem a tělo se ho snaží zbavit kudy může, tedy i vrchem, čili bohužel to možná párkrát budete muset vydržet, ale ten výsledek za to stojí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 7:55 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
ceskymo píše:
Tak jsem minulou noc udelala ocistu jater a jak to tu procitam, tak mam nekolik poznamek:
1. Nic zvlastniho jsem pred samotnou ocistou nejedla ani nepila
2. V den ocisty jsem si dala hladovku a klystyr, ohrivat jsem zacla uz asi ve 4 odpol. ohrivaci lahvi (ochladilo se tu a byla mi stejne zima \":D\" ).
3. Zda se mi, ze mnozstvi epsomky je OK, ale 3 deci olivace a citronu (grepu, asi je to jedno) je na me moc, nebyla jsem schopna do sebe vsoukat vic nez asi polovinu. Mozna je tohle mnozstvi na velkyho muzskyho, ale ja jsem 60kilova zenska. No nevadi, pouziju pri pristi ociste.
4. Na postel jsem pod sebe dala 2 tlusty rucniky (epsomka opravdu funguje)
... a v pohode jsem usnula i s ohrivaci lahvi na brise \":)\"
5. Prvni budicek byl asi ve 3 nebo 4 rano a od ty chvile to slo dost casto az asi do 9.

Nikdy jsem nemela zadny potize se zlucnikem, a presto ze me vysly stovky malinkych zelenych kaminku, to jsem teda cucela! Mmch. nevite nekdo z ceho jsou, kdyz maji zelenou barvu?

Takze po tehle zkusenosti bych tuhle ocistu doporucila vsem, zadna bolest a vsechno slo opravdu nenasilne.

Proč poznámek, na první pokus vám to šlo ideálně a není tedy prakticky co dodat, příště to bude ukázkové a možná vám ani nebude zima, ta je ze snížení rezervy glukózy v játrech.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 7:57 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
ladyzaba píše:
Možná je to hloupý dotaz, ale nejsem si úplně jista, jak to je - jakmile začnu pít Epsomskou sůl a pak ten olej se šťávou - mohu mezitím pít i vodu? Pokud ano, je třeba uchovat nějaký odstup od vypití rozpuštěné soli, případně toho oleje?

Díky za odpověď

Tak pouze v nutných případech a jenom trošku, zbytečné ředění epsomky má negativní vliv na průběh očisty.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 8:03 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
Peto píše:
Je možné štartovať stravu na druhý deň očisty namiesto bielej ryže s banánmi, použiť čiernu ryžu alebo quinou s postrúhanou mrkvou alebo jablkami?

Tak je, ale můžete to dost dráždit střeva, to si musíte vyzkoušet.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 8:07 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
jajda22 píše:
Dobrý večer,jardo jak pohlížíte na jaterní očistu ricinovým olejem?-olivový prostě nemohu a nechci se vzdát!!! Píše o ní Jiddu na strně 156 Děkuji Eva

Pokud jste ho nikdy nepila, tak věřte, že zlatý oliváč, on má přeci jen dost divnou chuť a nedomnívám se, že by šlo o nějak jemnější postup. Nicméně není problém vyzkoušet, většina lékáren vám ho bude schopná prodat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 8:11 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
Peto píše:
Mám za sebou druhú očistu. A bolo mi podstatne horšie ako pri prvej. Kúpil som si veľmi lacný odšťavovač 800ml šťavy z 2,5kg jabĺk a na vrchu pena. Veľmi zlá investícia. A dal som ešte asi 1,1 litra šťavy = spolu skoro 2 litre jablčného moštu do 15.00. Prvá očista bola jablká uvarené vo vode, precedené. Nový odšťavovač teraz kupovať nebudem.
Medzi 15.00 a 19.00 som pil čistú vodu asi 1.5 litrov (pri prvej očiste som dal asi 4.5 litra).
Použil som presne 60ml epsomky, no po druhej dávke 21.15 epsomky som mal iba slabú stolicu okolo 22.30, ďalšiu slabú stolicu okolo 1.00 v noci. Pri prvej očiste som mal prvú stolicu až na druhý deň po 4. dávke epsomky.
Použil som "extra panenský olivový" Austral family estates s bielym grepom a bolo mi zle až do rána - hoci som nič nevyvrátil. Prvú očistu som použil olivový Hojiblanca s červeným grepom a chuť bola veľmi dobrá. Obidva oleje som otváral prvýkrát v deň očisty.
Ráno o 6,30 a 8,30 som pridal soľ na koncentráciu 180ml vody a 22,5ml epsomky no bolo mi akurát zle a stolica bola až po 9,00. Okolo 10,00 Jablkovo citrónovo grapefruitová šťava. 12,00 basmati ryža s banánmi, škorica, stévia. 14,00 klystír. 17,00 0,5l domáci kefír. Riedka stolica zo mňa išla ešte okolo 20,00. Okolo 22,00 Sladký zemiak, uvarená cizrna, uhorka a 3 volské vajíčka. Čaj na žalúdok. Až teraz sa cítim dobre
Fotiť som nefotil, no vychádzali zo mňa len veľmi malé kamienky plus nejaký svetlohnedý bordel (možno kandida). Pri prvej bol a jeden veľký asi 1cm kameň plus svetlohnedý bordel ale všetky kamene vyzerali tukové

1. Je možné použiť konopný olej namiesto olivového alebo tam ide o špecifické vlastnosti olivového?
2. Môžem začať hneď ráno s klystírom namiesto pitia epsomky, prípadne šánku hoci som šánku ešte neskúšal?
3. Je lepšie prvýkrát spraviť šánku osobitne, tak týždeň pred očistou pečene, alebo spraviť prvú šánku hneď po očiste pečene - chystám sa robiť ďalšiu očistu presne na 6. júna 2 dni pred čiernym mesiacom.
4. Môže sa po 4. dávke epsomky namiesto ovocných šťiav začať so zeleninou alebo zeleninovými šťavami? Mám pocit, že ovocné šťavy ma dosť preháňajú a zelenina ukľudňuje.
5. Vyskúšať nepiť po 15.00 vôbec nič až do ďalšieho dňa?
6. Je dôležité sa pokadiť ešte pred samotným pitím oleja s grepom, alebo tá epsomka je len kvôli rozšíreniu žlčovodov?

1)Funguje většina tuků, ale zrovna konopný by mě osobně moc neseděl.
2)Klystýry bordel nevyženou z tenkého střeva, ale šanka ano.
3)Určitě ano, ať to máte osahané a víte co se děje.
4)Ale tam jde o to vyloučit všechen bordel.
5)Ano.
6)Je to určitě vhodné, ale ne nutné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: sob čer 08, 2013 8:15 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28372
Bydliště: Poděbrady
ladyzaba píše:
Tak jsem očistu realizovala (poprvé) a moc nevím, co si o tom mám myslet, protože kamínek se nenašel ani jeden.
Ve čtvrtek jsem jedla jen ovoce (hlavně jablka, trochu pomeranče a pár banánů), v pátek do 15-ti hodin jsem vypila něco přes 3 l jablečné šťávy, už to mě docela prohnalo, potom už jenom vodu až do 19-ti hodin (v tomto bodě si nejsem jistá, jestli se tedy mělo pít nebo ne, ale pít mně přišlo logičtější, tak jsem pila). Chuť soli nebyla až tak strašná, olej s citronovou šťávou tedy nic moc, ale žádné problémy mně to nepůsobilo (jako třeba nucení na zvracení nebo podobně). V podstatě jediným problémem byl podrážděný a bolavý konečník, což se projevovalo zejména při vyprazdňování té slané vody (pomáhá namazat). Odcházela jen čirá tekutina, po nějakém čase po požití směsi oleje a šťávy zbarvená dožluta. Sem tam nějaká malinká zelená tečka (která ale nevypadala jako minikamínek, spíš jako minichuchvaleček), o kamíncích, natož o mnoha, nemohlo být řeči.
Tak teď nějak nevím, co si o tom mám myslet. Žádné chyby, které bych se dopustila, si nejsem vědoma, tím by to snad být nemělo. Že bych tam ty kameny měla až tak zašprajcované, aby neodešly, to se mně nezdá, přece jen už několik měsíců denně piju čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, posledních 14 dní jsem se krmila ostropestřecovou kaší a v rámci této očisty jsem ve čtvrtek snědla hodně jablek a v pátek vypila hodně jablečné šťávy, takže taková katastrofa by to snad být neměla. Na druhou stranu zase že bych na tom byla až tak dobře, abych neměla ani kamínek, když je ostatní všichni mají, to se mně nezdá moc pravděpodobné, zase TAK vzorně zdravě nežiju... Jsem zmatena.

Jak vám píše člen Danny_70, nemusí vždy dojít k masivnímu vylučování hned při první kůře a hlavně u důkladně usazeného nepořádku to přeci jen chvilku trvá. Doporučuji absolvovat minimálně 3 očisty a pokud nic nevyleze, tak tam opravdu nic není.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4039 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 270  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz