Mám za sebou asi 11-tu očistu, teda budem mať po vypití štvrtej dávky epsomskej soli (o hodinu)......
Mám ale jeden problém........
Prvých 4-5 očísť šlo vešetko O.K. .... Ale od takej šiestej očisty - s výnimkou LEN JEDNEJ, asi ôsmej - vždy po vypití šťavo-olejovej zmesy - mám o také dve hodiny PROBLÉM, ktorý končí tak, že idem na WC aj so sklenenou veľkou misou (používam ju na výplach žalúdka), cítim, ako mi treba zvracať, dýcham frekvenciou asi 120 nádychov a výdychov za minútu (ústami, tak si to praje môj organizmus v ten moment), telo mi ostudenie, pot vyrazí z pokožky, chvíla akoby pred zvracaním z nevoľnosti, ale nikdy nezvraciam, lebo nakoniec to zastaví "výstrel z výfuku", ktorému akoby niečo bránilo.... Ale môže takému výstrelu brániť žalúdok ? To asi ťažko.... či ?
Fakt, nie je to NIČ PRÍJEMNÉ....... To je aj dôvod, prečo si nerobím očistu pečene každé dva týždne. Pôvodne som si chcel robiť očisty pečene každé dva týždne, až do počtu 20 očísť, a potom raz mesačne už dlhodobo. Lenže ten veľmi nepríjemný STAV tak
2-2,5 hodiny po vypití šťavovo-olejovej zmesy, ktorý mám posledných 5-6 očísť, ktorý trvá asi 30-60 minút (30-60 minút psychickej prípravy na to, čo sa bude 100% diať
), a potom niekoľko veeeľmi nepríjemných minút na WC. Včera to ešte šlo, zažil som aj 3 krát horšie počas niektorých očísť, keď veľa nechýbalo a stonal by som ako zavýjajúci pes hoci aj o jednej ráno, NIE OD BOLESTI, ale od nevoľnosti...
Pričom je to irónia, lebo denne zjem okolo 350-420g tuku (keď jem tri jedlá, väčšinou jem tri, niekedy 2, keď som napr. niekedy doma celý deň a nestrácam energiu fyz. činnosťami), a NIKDY mi nie je z toho ťažko.... Nikdy (lebo to nekombinujem so sacharidmi).
NEVIEM TEDA, PREČO MI JE TAK ŤAŽKO PO VYPITÍ ŠŤAVOVO-OLEJOVEJ ZMESY.... A to som včera vypil len 120g oleja + 180ml grep. šťavy - čiže základnú dávku... a aj tak...
Vzniká mi nejaká "vzduchová bublina" po vypití tej zmesy v žalúdku ? Alebo ? Hmm....
Má niekto z vás podobný problém pri očiste pečene, že sa bojí, že vyvráti zmes šťavy s olejom ? Nepýtam sa na to, či má niekto taký problém tesne po vypití, alebo pár minút po vypití.... To by bol problém skôr psychologického dôvodu - prílišný odpor k takej zmesy.