lucinda21 píše:
Dobrý den všem vespolek,
po přečtení vašich reakcí zde napíši tuto moji reakci:
nechápu, z čeho usuzujete, že máme děti jako rukojmí. Kontakt s prarodiči neodmítáme, naopak podporujeme.
Prarodiče ve svém mládí rozhodně coca-colu nepili, maso měli (když se měli dobře) 1x týdně. Bonbony a konzervy taky neměli. Jedli jednoduchou, levnou stravu.
Jídlo dětem opravdu předkládáme takové, aby bylo zdravé, čerstvé a chutné. Alkohol, coca-colu u nás doma nepodáváme. Kupované sladkosti z levné čokolády a bílé mouky a hnusné marmelády doma nemáme, nevím proč bychom měli utrácet peníze za p-otraviny které škodí.
Dětem nenabízím nic, co bych předtím nevyzkoušela sama na sobě. Néti provádí už i 5ti letá dcera sama a dobrovolně.
Urinoterapii jsme začali aplikovat synovi na ekzém, poté co jsme rok neúspěšně od doktorů mazali asi 8 různými mastmi, kde byly i kortikoidy. Po aplikaci uriny na ložiska ekzému se nestal zázrak přes noc, trvalo to asi 6 týdnů, ale hnisavá rudá ekzematická ložiska již nejsou ani rozpoznatelná, kde byla (my to samozřejmě víme, protože jsme je prohlíželi každý den 2x). Zkrátka nejsou.
Ale děti mají bradavičky (po jedné návštěvě aquaparku), a tam urinoterapie zatím nijak nezabírá. Zkusím křídu. Mimochodem, zaříkávání bradavic u nás nefunguje.
Doufám jen, že mi nenapíšete, že bradavičky mají jen zlí despotové a kdybychom uměli být "v pohodě", tak na nás bradavice neskočí...asi jsme se tomu viru měli vyhnout v zatáčce v bazénu, když plavala okolo nás.
Ohledně vyšetření kapky krve: na obrazovce jsou některé věci velmi dobře viditelné, a jsou nezaměnitelné.
Luci, take it easy, nic se neděje. Jen si tady všichni povídáme. A jsme Ti velmi vděční za podnět, za to vlákno. Každý si tím pádem znovu uvědomí určité věci, obohatí se o zkušenost a názory druhých a transformuje si své postoje. S Tebou to má u každého z nás, z principu věci, pramálo společného. Neber to tedy osobně, není co.
Ta poznámka s křídou je hooodně fajn.
Když byla moje žena těhotná (a já učil) sežrala mi veškerou křídu, kterou jsem si dosti draho nakoupil (ve škole jsme fasovali šmejdy).