ladislav m píše:
ten sviští tuk moc nepomáhá, zřejmě měl edajahy pravdu jakmile se to změní na vazivo tak už pomůže jedině vyříznutí, ale mě říkal chirurg že je to velice malinké a vyříznutí je zbytečné zatím. Taky říkal že to nic není , že fotbalisté a sportovci to mají velice často po modřinách, mě ale nejvíc štve že sem si to nezpůsobil sám, ale způsobila mi to zas..ná sestra. Uvidíme co bude dál, navíc čekal jsem radu od pana jardy ale po celém měsíci a půl nebyl schopný mi napsat jeho názor, volám mu už tak dva měsíce a nemohu se mu dovolat
zajímal by mě jeho názor kvůli tomu jsem tady psal
To není o tom zda vám chci, nebo nechci napsat svůj názor, prostě jedu fórum odshora dolů a nic nevynechávám a bohužel mě to jedno kolo již trvá déle než měsíc. Asi sem těch lidí chodí už prostě moc a já jsem holt jenom jeden. S tím voláním to je nějaké divné, že by jste se mě nedovolal dva až tři dny je možné, ale jinak je to blbost. Telefony beru stále a každý den, nicméně chce to značnou trpělivost, stále někdo volá a pokud s někým již mluvím, což mnohdy trvá déle než hodinu, nemohu současně mluvit i s někým dalším. Osobně bych na uvedený problém vyzkoušel obklady kostivalem, konkrétně kořen zalít teplou vodou, rozmixovat a tu šlichtu dát na gázu, přiložit na postižené místo a pod igelitem nechat působit klidně i hodinu. Pokud jde o staré poranění moc nevěřím v plné odstranění, ale zlepšit by se to mohlo.