jiddu píše:
84 rokov ti je malo???
no neviem, ja moc neverim na zazracnych muzov, ktorym nerobi problem sa dozit 200 rokov...
ak tvoja babka ma 83 rokov pri takej strave, tak je to dokaz toho, ze strava hra casto az druhotnu ulohu pri dlhovekosti a zdravi... a z toho vyplyva, ze tvoja presadzovana dieta nie je vobec spasonostna a jedina spravna na svete
inak si si asi vsimol, ze si tu jediny clen, ktoty tvrdi, ze zivocisne potraviny neprekysluju...sranda na tom je, ze mozno vyse polovica fora frci na protikvasinkovej, nizkosacharidovej diete (teda zivocisnych potravinach, vratane mna) a zatial som nikoho nepocul sa vyjadrit, ze mu na tejto strave nerobi problem sa dostat do zasaditych hodnot...zivocisne potraviny su yang/muzske/marsovske potraviny a teda aj zakonite pomahaju tvorit testosteron a prekyslovat...
to ze sa ti z tej stravy nekazia zuby, tak to je preto, lebo asi nejes cukor...
ale bavme sa radsej o chelacii...
Nehnevaj sa, ale si vôl až to bolí............
Takže keď je podľa teba mäso čisto YANG, MUŽSKÉ MARSOVSKÉ, a pomáha tvoriť TESTOSTERÓN A PREKYSĽOVAŤ, tak potom NIELENŽE všetky dravce sú prekyslené, ale DOKONCA SAMICE DRAVCOV SÚ JANGOVÉ, MARSOVSKÉ A MAJÚ PREBYTOK TESTOSTERÓNU...
Napíšem ti ešte raz, ty zaslepenec................... MäSO A ŽIVOČÍŠNE POTRAVINY NEPREKYSĽUJÚ.............. KEBY TOMU TAK BOLO, TAK ZA TÝCH 2,5 ROKA ČO ICH KONZUMUJEM DENNE 2-3 JEDLÁ (určitú dobu som jedol jedno jedlo strukovinu - ale už som od toho upustil), súčasne rovno 3 živočíšne jedlá so živočíšnymi tukmi, TAK BY SOM MAL ZNÁMKY PREKYSLENIA.........Ale - NEMÁM ICH. Prekyslenie odoberá z tela hlavne VÁPNIK........... PREČO MÁM ALE ZUBY V SUPER STAVE ???? Prečo, keď som si za posledný rok narazil jeden krát prst na nohe, druhý krát palec (až mi zmodral), prečo sa mi NEZLOMILI ani NENAŠTIEPILI ???
Je ABSOLÚTNE JEDNO, či tu aj 99% fóra tvrdí, že mäso prekysľuje............ MYSLÍŠ, ŽE ODKIAĽ MAJÚ TEN ÚDAJ ???? Z výskumov, ktoré boli PRVOPLÁNOVO PROTI MäSU, a silou mocou chceli výskumníci docieliť, aby mäso bolo ZAZNÁVANÉ........... A to, že jedlo, kde sú ŠKROBY A MäSO (áno, v tomto poradí, drvivá väčšina ľudí má viac prílohy, ako mäsa) spolu PREKYSĽUJÚ.............Ale NIE MäSO A TUKY. Pochop to už, ty ortodoxný veriaci.
JA NA ROZDIEL OD TEBA NEVERÍM, JA VIEM (čo sa týka tejto problematiky).
A že 84 rokov je veľa ??? HA-HA-HA.......
A že moja 83 ročná babka konzumujúca balast dokazuje, že strava je druhotná ? O.K., NEHÁDAM SA, STRAVA KĽUDNE MôŽE BYŤ DRUHOTNÁ. Ale - čo je prvotné ??? MOJA BABKA ODJAKŽIVA ANI NEVETRÁ, resp. vetrá na môj podnet, aj v lete sedí v kuchyni, kde ani okno neotvorí... (nemá čistý vzduch keď je v dome), ODJAKŽIVA MÁ TRAUMU Z TOHO, AKO S DEDOM STAVALI SAMI DVAJA (!!!) TROJPOSCHODOVÝ DOM (prízemie a dve poschodia)........Je večne NAŠTVANÁ, OHOVÁRA, JE JEDOVATÁ......
Povedz mi teda, prečo už žije 83 rokov............. ?? ........
A potom, "čo" je to 84 rokov ??? Toto uvádzať ako dôkaz niečoho "veľkolepého" ??? .... To je skôr jasný dôkaz, že tantrik, jogín, a ja neviem čo ešte "v jednom" Andre Lysebeth proste
ROBIL NEJAKÚ CHYBU..... To je príliš nízky vek. Dožije sa ho možno každý 30-ty muž (možno každý 20-ty, 25-ty, NEVIEM)......a pritom sa o svoje zdravie tak, ako Andre Lysebeth stará možno 1 z tisíc starých, a povedal by som, že možno 1 z 50 000 starých mužov........
Takže ťa poprosím, tým jeho vekom sa neoháňaj. Keby si napísal aspoň 98 rokov, o.k., poklona. Ale 84 ??? ... to nie je nič extra na to, koľko kníh popísal, a koľko vecí robil.......... Keď sa moja babka BEZ JEDINEJ DETOXIKÁCIE, so zlou stravou, BEZ SEXUÁLNEHO ŠTAŠTIA (bez tantry, s mizerným milencom dedom), BEZ KÚPEĽOV (odjakživa len sprcha), bez čohokoľvek okrem nejakého pohybu na záhradke DOŽILA 83 ROKOV,a ešte stále ŽIJE, tak.........?? A mimochodom, ROKY ROKÚUUUUCE NECHODÍ DO PRÍRODY, je na dôchodku už dlhé roky, a pozná len dom, záhradku, obchod, poštu, trh (kde sem-tam nakupuje)..... čo je tých 84 rokov Andre Lysebetha ?? Koľko vecí porobil,a dožil sa o 1 rok viac...a moja babka ho možno predčí........s tonou liekov, ktoré berie (áno, nedá sa porovnať babkina demencia s asi jasnou mysľou Lysebetha, TO UZNÁVAM)...........ale fakt, ten vek 84 rokov........... spomenutie toho si si mohol odpustiť.... Veď aj alkoholici sa dožívajú niekedy 80-tky....
Mimochodom, na čo zomrel Lysebeth ? Podľa mňa odpoveď nevieš, a je všeobecne NEZNÁMA......... je to tajomstvo,že ? ....Lebo keby sme sa dozvedeli na čo zomrel, mohli by sme aspoň zistiť, "čo" zle "živil".......vo svojom tele. Vek 84 je MÁLO na takú "kapacitu", ako bol Lysebeth. Kto si myslí opak, klame sám seba.
Mimochodom, tvoja veta : "
..84 rokov ti je malo??? no neviem, ja moc neverim na zazracnych muzov, ktorym nerobi problem sa dozit 200 rokov..."
To sa akože o čo pokúšaš ??? ............. robíš zo seba oslíka, že podľa teba po 84-ke nasleduje vek 200 rokov (ktorý nikto nikde nespmínal), a taký vek 90, 100, 110, 120 rokov......ani nespomínaš, a hneď sa odvolávaš na "virtuálny zázračný vek 200 rokov", o akom nepadla známka asi nikde inde, než v nejakej povesti ??? ........... Nehnevaj sa (ak chceš), ale ja som s tebou už dohovoril. Jasne vidno, že už taktizuješ........ a to je pre mňa dôkaz toho, že si nie si istý tým, čo píšeš. NEVADÍ. Možno ti to pomôže v tom, aby si prestal
VERIŤ, že mäso prekysľuje organizmus. Mäso akurát potrebuje VIAC KYSLÉ PROSTREDIE ŽALÚDKA. To ale NEZNAMENÁ, ŽE SA PREKYSĽUJE ORGANIZMUS. Lenže tie sv*ne (sám som si dal hviezdičku na "i"), ktoré chcú SILOU MOCOU zapezpečiť aby ľudia nekonzumovali mäso (Z MORÁLNYCH DôVODOV, hoci oni ich chcú "preobliecť" do dôvodov zdravotných...), si tie výskumy proste takto POUPRAVILI, už som spomenul ako.
A ešte raz, trdlo (určite mi to oslovenie prepáčiš, ale som sám sebou a tak to cítim, tak to teda píšem) - POZRI NA PRÍRODNÉ NÁRODY KONZUMUJÚCE ČO NAJVIAC ŽIVOČÍŠNYCH POTRAVÍN........... Majú NAJLEPŠIE ZUBY, KOSTI A KONDÍCIU spomedzi ostatných prírodných kmeňov...............TO JE PODĽATEBA NÁSLEDOK PREKYSĽOVANIA ???
Pýtam sa ešte raz : JE TO PODĽA TEBA NÁSLEDOK PREKYSĽOVANIA ??? ........
A pýtam sa ešte raz : DOKEDY CHCEŠ BYŤ OVCA, KTORÁ BUDE VERIť BLUDOM, KTORÉ VYVRACAJÚ TAKÉ DôKAZY ??? Alebo si napr. myslíš, že si vymýšľam keď tvrdím, že sa mi trochu ZLEPŠILI ZUBY, a že (tým pádom) mi nepribudol ani jeden zubný kameň, a ZOCELILI SA MI ZUBNÉ KŔČKY ???.... Ak si myslíš že si vymýšľam, kľudne to napíš.............. Ale nakoľko viesľm že píšem pravdu, tak JA VIEM, či mäso a vajíčka prekysľujú, alebo nie. VIDÍM TO NA SEBE, ŹE NEPREKYSĽUJÚ. A tak isto je to vidno na národoch, ktoré ich konzumujú vo veľkom množstve (mäso, vajíčka, atď - živočíšne potraviny), a tak isto NA ĽUĎOCH, ktorí sa stravujú ako ja (osobne nepoznám - zatiaľ...hoci ma už niektorí kamoši začínajú v tomto nasledovať...pomaličky).
Inak, chúďatá kmene žijúce v lesoch, kde nerastie ovocie (alebo len MINIMUM), žiadna zelenina, a je tam len mäsoa mäso a mäso..... musia byť prekyslení.....ach jaj..............je ten Boh ale krutý.............tak debilne to vymyslel, lebo lesy sú na väčšine územia sveta (čo sa týka prírodných pásiem), a je tam určite prívetivejšie ako na Sahare či na severnom póle, ale.....ĽUDIA TAM BUDÚ PREKYSLENÍ A BASTA...........
Alebo skôr ty budeš ovečka.
Dúfam, že tento môj príspevok ti otvorí oči, a popremýšľaš o tom mäse.
Ja som si už s tebou dopísal (na tému mäso), a v tomto príspevku budem písať už len o chelácii, viď môj nasledujúci príspevok...