Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát lis 22, 2024 9:40 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4043 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 270  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Očista jater
PříspěvekNapsal: úte bře 09, 2010 5:38 pm 
Administrátor
Administrátor

sad píše:
Které ovoce a zelenina je nejvhodnější na očistu kromě jablek , je vhodné je míchat a v jaké formě / pevná či tekutá / nebo jablka jsou nejvhodnější ? Lze zopakovat 2 očistu / myslím tím pouze aplikaci s oliv. olejem / např. hned druhý den večer ? Je vhodné jíst něco jiného a co doplnit o urinu ?

Naprosto nejvhodnější jsou jablka, kvůli obsahu specifické látky, která tyto úsady naleptává a vyjde jich tedy více. Jinak se dá míchat do jablek i další ovoce, víceméně podle chuti. To platí na den před očistou a v den očisty se pije pouze jablečná šťáva, zase kvůli naleptání úsad, alespoň litr, ale klidně můžete i mnohem více. Aplikace uriny je vhodná a podstatně zlepšuje celý proces čištění, nic jiného nejezte, to je pak lidem blbě. Opakování nemá valný význam, protože tam nebudete mít posunuté kameny, ani nastřádanou žluč, čili pokud vůbec něco vyjde, tak to bude opravdu málo. Opakování je vhodné nejrychleji po 14 dnech.

PříspěvekNapsal: úte bře 09, 2010 5:45 pm 

Děkuji , a co je efektnější jablka v pevném stavu nebo šťáva .

PříspěvekNapsal: úte bře 09, 2010 6:25 pm 
Administrátor
Administrátor

sad píše:
Děkuji , a co je efektnější jablka v pevném stavu nebo šťáva .

První den celá jablka a druhý den pouze šťáva.

PříspěvekNapsal: stř bře 10, 2010 7:35 pm 

Dobrý večer,mám malý dotaz k jaterní očistné kůře.Chtěla bych provádět již třetí v pořadí, je to vhodné i když dobírám antibiotika na zánět dásní.děkuji za odpovědˇ

PříspěvekNapsal: stř bře 10, 2010 7:58 pm 
Administrátor
Administrátor

draha22 píše:
Dobrý večer,mám malý dotaz k jaterní očistné kůře.Chtěla bych provádět již třetí v pořadí, je to vhodné i když dobírám antibiotika na zánět dásní.děkuji za odpovědˇ

Tak to vám odborně nepomohu, na tyhle sajrajty nejsem odborník, ale dle mého názoru to ta očista vypere všechno ven a je otázkou, zda se tím nebudou ta játra brejkovat do nějakého nesmyslného výkonu.

PříspěvekNapsal: stř bře 10, 2010 8:34 pm 

Nezlobte se,že se tak hloupě ptám, ale jak jste to myslel s tím brejkováním?Myslíte, že by mi mohlo být nějak blbě?První dvě očisty bezva bez problémů, fungovala jsem úplně normálně.Jestli se můžu zeptat, co byste dělal Vy na mém místě.

PříspěvekNapsal: stř bře 10, 2010 9:02 pm 
Administrátor
Administrátor

draha22 píše:
Nezlobte se,že se tak hloupě ptám, ale jak jste to myslel s tím brejkováním?Myslíte, že by mi mohlo být nějak blbě?První dvě očisty bezva bez problémů, fungovala jsem úplně normálně.Jestli se můžu zeptat, co byste dělal Vy na mém místě.

Ten výraz používá dnešní mládež pro určité vypětí, čili je myšleno přetížení. Zda by vám mohlo být blbě to neodhadnu, já jsem svoje poslední antibiotika dobral tak v 15 letech, již si to nepamatuji přesně a od té doby se pilulkám tohoto druhu obloukem vyhýbám. Já bych asi počkal, když jste to vydržela do této doby, tak se týdenním odkladem určitě nic nezkazí.

PříspěvekNapsal: stř bře 10, 2010 10:17 pm 

Děkuji za Vaši odpovědˇ.Tedˇ jsem trochu v rozpacích, jak to vyřešit, zda počkat nebo risknout, nerada bych si to nějak překazila.

PříspěvekNapsal: čtv bře 11, 2010 11:46 am 

Poloha 1 - na boku ... pokrčená noha je jenom kvůli přidržování lahve nebo má nějaký hlubší význam , má smysl v den procedury dělat klystýr kromě rána i večer před procedurou ?

PříspěvekNapsal: čtv bře 11, 2010 10:18 pm 
Administrátor
Administrátor

sad píše:
Poloha 1 - na boku ... pokrčená noha je jenom kvůli přidržování lahve nebo má nějaký hlubší význam , má smysl v den procedury dělat klystýr kromě rána i večer před procedurou ?

Tato poloha zmačkne játra, což umožňuje lepší vycházení kamenů. Noha musí být dost přitažena k břichu. Klystýry jsou vhodné ráno před procedurou, ale těsně před vypitím oleje ne, to by vypláchlo epsomskou sůl ze střeva, což není dobré. Tato sůl obrací osmózu střeva a znemožňuje vstřebávání toxinů zpět do krevního řečiště.

PříspěvekNapsal: pát bře 12, 2010 11:44 am 

Moc hezkou a především praktickou zkušenost popsala má kolegyně z vitariánského webu zde. To vše díky Vám, Jardo - dík moc!

PříspěvekNapsal: pát bře 12, 2010 3:18 pm 

tak a tady posílám moje kameny po třetí očistě.

Přílohy:
P3060098.JPG
P3060098.JPG [ 323.7 KiB | Zobrazeno 16759 krát ]

PříspěvekNapsal: sob bře 13, 2010 12:57 pm 

Tak mám za sebou třetí kolo ... včera opět standardní průběh, olejogrepové směsi jsem dal 400 ml, místo těch 300. Bude větší špric, říkal jsem si ... ale přímá úměra zde asi neplatí. Kamínky opět byly, ale celkově asi o třetinu míň než minule. Největší byly asi jako koruna, na tu velikost švestky asi ještě nedozrál čas. Dnes ráno byl drobný problém s expedicí kamínků ven, ale po nasazení dvou klystýrů po 1,5 l to šlo. Celkově jsem nabyl dojmu, že je dost důležité maximální zavodnění v den procedury, popř. preventivní klystýr ráno toho dne. Co se týče výtěžnosti, možná by pomohla větší prodleva. Čtvrté kolo zkusím dát za tři týdny a vrátím se asi k těm 300 ml.

PříspěvekNapsal: sob bře 13, 2010 1:42 pm 

catcher píše:
Tak mám za sebou třetí kolo ... včera opět standardní průběh, olejogrepové směsi jsem dal 400 ml, místo těch 300. Bude větší špric, říkal jsem si ... ale přímá úměra zde asi neplatí. Kamínky opět byly, ale celkově asi o třetinu míň než minule. Největší byly asi jako koruna, na tu velikost švestky asi ještě nedozrál čas. Dnes ráno byl drobný problém s expedicí kamínků ven, ale po nasazení dvou klystýrů po 1,5 l to šlo. Celkově jsem nabyl dojmu, že je dost důležité maximální zavodnění v den procedury, popř. preventivní klystýr ráno toho dne. Co se týče výtěžnosti, možná by pomohla větší prodleva. Čtvrté kolo zkusím dát za tři týdny a vrátím se asi k těm 300 ml.

jj, už jsem tu psal... před procedůrou zavodnit a ráno po procedůře to proprat řadou klystýrů.... já jich teď dělal 5

PříspěvekNapsal: sob bře 13, 2010 2:10 pm 

fdh píše:
jj, už jsem tu psal... před procedůrou zavodnit a ráno po procedůře to proprat řadou klystýrů.... já jich teď dělal 5

5 klystýrov, to je celkom dost.
Robíte to urinou?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4043 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 270  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]