Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon říj 07, 2024 1:32 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza-cesnak
PříspěvekNapsal: stř zář 25, 2013 11:47 pm 
Offline

Registrován: pát bře 09, 2012 9:42 pm
Příspěvky: 37
Dobry večer pan Jardo.
chcem sa len opýtať, kolko strúčikov cesnaku za deň sa môže zjesť. Takisto aj cibuľa.
dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv říj 10, 2013 11:20 pm 
Offline

Registrován: sob srp 07, 2010 10:13 pm
Příspěvky: 205
Bydliště: Horoměřice
zdravim,
nevim zda-li se to zde jiz neprobiralo, ale narazil jsem pri studovani dokumentu od Ing.Hany Blahove na tento odstavecek:
Každý čtvrtý pátý člověk má trichomonádu. Ženy chodí roky !! s výtoky, které jsou léčeny jako kandidózy. Kandidy jsou však jen ,,náletem“ na primárně infikované sliznici. Prvokovou nákazu gynekologové odmítají jako nepravděpodobnou.
Totéž kapavky, cca 20 % lidí má Neisserii gonorrhoeae, neléčí se, nesleduje, přenáší vesele populací. Neléčené trichomonády uniknou do krevního řečiště, po letech se pomalu propracovávají do mozku, přes míchu. Dokud jsou jen na míše, jsou jen mírné třasy. Jak už jsou v mozku, je to vážnější. Proto tolik parkinsoniků, budou přibývat. Gynekologové potřebují doškolit. Názor, že bičíkovci jsou v populaci vyhubeni, je mylný a má tragické důsledky.
zdroj (nutne prihlaseni do fora) http://www.upramene.cz/forum/download/file.php?id=13232 str.3 odst 17

Zkousel jsem uz taky nejake recepty na zbaveni se candidozy - nerikam ze spravne, protoze mi ji nestoply! (byly to: lugol, dieta bez sacharidu-pouze zelenina s fungucidnimi potravinami, kefirovo kyselo zelna duodieta, trojcatko a mozna jeste neco), ale pak jsem to na nejakou dobu odlozil, protoze cas utikal a nic se nemenilo.
Ale nejak me nikdy nenapadlo, ze candida tam je treba z duvodu napadeni sliznice parazity jako sekundarni projev/postizeni i kdyz vim ze jsou spolu jaksi ,,zajedno". otazka je , ceho je tedy treba pro likvidaci teto paraz. zateze - trojcatko to alespon u me nevyresilo a to jsem dodrzoval pomerne dobry veg.jidelnicek .

..proste jen dalsi info ktere me zaujalo a treba nekomu pomuze

_________________
Walker: "zelenina a saláty tělo budují, kdežto ovoce ho čistí."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pát říj 11, 2013 7:35 am 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
Tak s temi parazity je to sporne...rozhodne bych netvrdil ze jeden odbornik na parazity a jeho celozivotni vyzkum je rozhodujici pro me rozhodovani estli chci zit ve sterilnim prostredi jako laboratorni potkani kteri se pouzivaji na laboratorni testovani. Realne prostredi a muze mit na biologicke procesy v tele naprosto jiny vliv, i co se odolnosti a projevu nemoci tyce. Toto je myslim to nejdulezitejsi co bychom meli pamatovat, nez propadnem panice z klistat a vseho co se na nas od tech odborniku vali pres spolcena masmedia a korporace ktere na tom ryzujou. ma to totiz spoustu dalsich vedlejsich ucinku, snizit sebevedomi populace, nejmanipulatelnejsi jsou samozrejme uz oslabeni jedinci bez spetky zkusenosti - deti a jejich matky, dulezite je deprimovat, manipulovat podvedomi a casem se zkratka vetsina prikloni nasemu nazoru uz z principu kdyz to rika vetsina tak na tom neco bude ne? Nebylo neni a nebude! na to pozor. Budujte si sve sebevedomi a hyckejte jak jen muzete!

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pát říj 11, 2013 10:47 am 
Offline

Registrován: sob srp 07, 2010 10:13 pm
Příspěvky: 205
Bydliště: Horoměřice
nevim kde jsi vzal definici, ze kdyz chci vyhubit problematicke parazity ve svem tele (ty,kteri mi zpusobuji problemy) tak ze chci zit ve sterilnim prostredi? pokud mam v tele parazity, kteri mi delaji problemy - tedy zanasi telo toxiny s naslednymi projevy na mem zdravi, tak mi je sebevedomi na dve veci (ohledne parazitu! - dokud se jich nejakym zpusobem nezbavim, tak se mi zrejme neulevi. prispevkem vyse jsem chtel poukazat zejmena na to, ze spousty lidi zde drzi diety nekolik tydnu, mesicu a vysledek se nedostavuje - candida neodchazi, nebo jinym se treba candidu vyhubit podarilo, ale pri prvni ,,chybe" v jidelnicku je opet zpet -> takovato lecba mi prijde sisyfovskou praci a je tedy treba zkusit jinou cestu, alespon ja to tak vidim- cely zivot hlidat co jist a co ne, nehlede na to, ze podvedomi na navrat candidozy bude mit take nemaly vliv, to je zbytecne a delat to nehodlam (cimz nerikam, ze budu tlaskat na co prijdu!!)
manipulace ohledne klistat a jejich nakaz, o tom jsem zde vubec nemluvil a zde zalezi na sile imunity jedince, pokud nakaze podlehne nebo ne.
opakuji: mluvil jsem zde pouze o spojeni candida ve streve jako sekundarni nakaza, ktera zde ma uzpusobene prostredi diky primarni parazit. nakaze.

_________________
Walker: "zelenina a saláty tělo budují, kdežto ovoce ho čistí."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 13, 2013 10:50 am 
Offline

Registrován: ned říj 13, 2013 10:25 am
Příspěvky: 4
Dobrý den,
také jsem jedna z těch, které trápí candidoza a potřebovala bych radu. Vím, že náš protivník není mírný, ale jsem odhodlaná zbavit se jeho nadbytku stůj co stůj.

Začalo mi to poševními mykózami, první 1-2 jsem řešila přípravky z lékárny, když to ale přišlo po třetí, rozhodla jsem se podívat se celé věci na kloub, protože každá nemoc musí mít svou příčinu a zakrývání příznaků již není cesta, kterou se chci ubírat, jelikož by můj problém nevyřešila. Pročetla jsem vše možné, až jsem se dostala ke candidoze. Jelikož mě trápí více příznaků - špatné zažívání, pleť, rychle se mastící pokožka hlavy, lupy a její svědění, povleklý jazyk,.. odtušila jsem, že jsem asi správně. Na netu jsem si pročetla vše možné ohledně diety atd. a pustila se do toho, koupila jsem si bylinný přípravek Fungilen. Nejím žádné cukry kromě ovoce ( grep, zelené jablko, kiwi), piju jen čistou vodu a bylinné čaje (na pročištění, maté), ovesné vločky často, mandle a ořechy denně, hodně zeleniny (buď syrové nebo tepelně upravené) a také skoro rok nejím maso (pouze rybu). Je to zhruba měsíc, poš. mykoza sama ustoupila již v začátcích, což jsem považovala za velký úspěch, povlak se z jazyka stáhl více do zadu, co se mi ale zhoršilo je pleť - akne hlavně na čele a lupy také žádná sláva. Asi po dvou týdnech diety a užívání Fungilenu jsem jeden den pociťovala velké psychické a posléze i fyzické rozhození, nejspíš teplotu a bolest hlavy. Skoro každý den mám netuhou stolici obvykle žluté barvy ráno, kterou si mnohdy záchod nechce vzít.

Se zdravým životním stylem jsem začala přibližně před rokem, kdy jsem chtěla ubrat na váze, což se mi podařilo a pak už jsem u těchto věcí zůstala, protože chci o své zdraví pečovat. Je mi 20 let.

Chtěla bych Vás moc poprosit o radu, na netu jsem toho už hodně pročetla, ale všude jsou jiné informace a já ztěží vím, čemu věřit. Koupila jsem si i knihu o plísňových onemocněních, ale informace v ní jsou taky odlišné. Hlavně radí návštěvu lékaře (lekaře) a považuje ji za nutnou, ale já si nejsem jistá, zda léky na předpis jsou to pravé.

Mockrát děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 13, 2013 1:54 pm 
Offline

Registrován: ned bře 25, 2012 9:57 pm
Příspěvky: 501
Bydliště: NMnV
Zdravím, zaujímal by ma Váš názor na tento článok, dávam link aj kopírujem pre istotu.
http://zena.atlas.sk/zakazane-jedla-pre-onko-pacientov/zdravie/vyziva/820743.html
Zakázané jedlá pre onko pacientov!
Pacienti s nádorovým ochorením bojujú o svoje životy, a to doslova. Liečba rakoviny často spôsobuje zlyhanie imunitného systému, ktorý je slabý a ohrozený. Aj preto je dôležité vyhnúť sa potravinám, ktoré sú známe karcinogény a vyhýbať sa potravinám, ktoré nepomáhajú liečeniu.

1. „Špinavé“ ovocie a zelenina
Najvyššie koncentrácie rezíduí pesticídov sa podľa štatistík objavujú v jahodách, paprike, špenáte a broskyniach. Onkologickí pacienti by sa preto mali vyhýbať surovému ovociu so štruktúrou ako sú aj maliny a černice, vzhľadom k vysokému potenciálu ochorenia.

2. Ryby a zvieracie mäso nie!
Ani ryby a kôrovce nie sú schválené, pretože v ich tele je veľká koncentrácia toxických látok, hlavne ortuti. Hovorí sa, že tuniak a losos, keď ho je v strave priveľa, spôsobuje poškodenie mozgu. Vyhnúť sa zvieraciemu mäsu môže byť nevyhnutné, pretože pesticídy nájdené v dobytku môžu byť sústredené aj vo zvieracom tkanive a bunkách.


3. Vyhnite sa alkoholu
Riziko rakoviny a konzumácia alkoholu je silná väzba. Je tu veľká šanca ešte väčšieho poškodenia pečene a hrubého čreva. Alkohol je pre telo toxický, produkuje voľné radikály a narúša ochranné mechanizmy kyseliny listovej.

Vyhnite sa všetkým oblastiam, kde existuje potenciál chorôb prenášaných potravinami. Nepasterizované mliečne výrobky, lisované syry, surové alebo nedostatočne tepelne spracované vajcia, nepražené orechy, nepasterizovaný med či ľad zo strojov na výrobu ľadu, sú vo všetkých oblastiach vysoko rizikové potraviny.

Autor: Karin

_________________
Prosím ctených mudrlantov aby na moje komentáre nereagovali.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Klystýr a mikroklyzma
PříspěvekNapsal: ned říj 13, 2013 7:08 pm 
Offline

Registrován: sob dub 30, 2011 3:08 pm
Příspěvky: 273
Jarda píše:
To by skutečně vadit nemělo, ovoce vylučovat nemusíte, pouze ty sladké varianty.
Nechápu, co na tom pořád zkoumáte, pokud je stolice hrubé struktury, buď jako celozrnný rohlík, nebo jako hustá hromádka od krávy, nelepí a nepáchne hnilobně, tak je v pořádku a co sním předchozí den, to tam poznám i já, to je normální, naopak je nenormální, pokud to tam nepoznáte.

...když jsem dříve jedl běžnou klasickou stravu stolice byla většinou pevnější jako celozrnný rohlík pokud se stravuji tak z 80% syrovou stravou stolice je už řidčí.Ale že by nešpinila mísu se mě snad ještě nestalo.

_________________
Pokud nejsi připraven změnit svůj život,není ti pomoci.
HIPPOKRATES(460-377 PŘ.KR.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 13, 2013 8:44 pm 
Offline

Registrován: pon čer 04, 2012 12:54 am
Příspěvky: 25
juice píše:
Dobrý den,
také jsem jedna z těch, které trápí candidoza a potřebovala bych radu. Vím, že náš protivník není mírný, ale jsem odhodlaná zbavit se jeho nadbytku stůj co stůj.

Začalo mi to poševními mykózami, první 1-2 jsem řešila přípravky z lékárny, když to ale přišlo po třetí, rozhodla jsem se podívat se celé věci na kloub, protože každá nemoc musí mít svou příčinu a zakrývání příznaků již není cesta, kterou se chci ubírat, jelikož by můj problém nevyřešila. Pročetla jsem vše možné, až jsem se dostala ke candidoze. Jelikož mě trápí více příznaků - špatné zažívání, pleť, rychle se mastící pokožka hlavy, lupy a její svědění, povleklý jazyk,.. odtušila jsem, že jsem asi správně. Na netu jsem si pročetla vše možné ohledně diety atd. a pustila se do toho, koupila jsem si bylinný přípravek Fungilen. Nejím žádné cukry kromě ovoce ( grep, zelené jablko, kiwi), piju jen čistou vodu a bylinné čaje (na pročištění, maté), ovesné vločky často, mandle a ořechy denně, hodně zeleniny (buď syrové nebo tepelně upravené) a také skoro rok nejím maso (pouze rybu). Je to zhruba měsíc, poš. mykoza sama ustoupila již v začátcích, což jsem považovala za velký úspěch, povlak se z jazyka stáhl více do zadu, co se mi ale zhoršilo je pleť - akne hlavně na čele a lupy také žádná sláva. Asi po dvou týdnech diety a užívání Fungilenu jsem jeden den pociťovala velké psychické a posléze i fyzické rozhození, nejspíš teplotu a bolest hlavy. Skoro každý den mám netuhou stolici obvykle žluté barvy ráno, kterou si mnohdy záchod nechce vzít.

Se zdravým životním stylem jsem začala přibližně před rokem, kdy jsem chtěla ubrat na váze, což se mi podařilo a pak už jsem u těchto věcí zůstala, protože chci o své zdraví pečovat. Je mi 20 let.

Chtěla bych Vás moc poprosit o radu, na netu jsem toho už hodně pročetla, ale všude jsou jiné informace a já ztěží vím, čemu věřit. Koupila jsem si i knihu o plísňových onemocněních, ale informace v ní jsou taky odlišné. Hlavně radí návštěvu lékaře (lekaře) a považuje ji za nutnou, ale já si nejsem jistá, zda léky na předpis jsou to pravé.

Mockrát děkuji za odpověď.

Zdravím,

na hodně podobné věci jsem trpěl také. Jelikož máte podle mě již slušný jídelníček, který zajistí pomalé zlepšování, doplním pár vychytávek, které mě více posunuly vpřed.

Na střeva určitě laktobacily ideálně formou domácího kefíru (po jeho nasazení proběhl pořádnej průjem, kdy jsem vyloučil flaksy candidy, že to pokrylo celé dno mísy) + kysané zelí (které mě zlepšovalo při používání pleť).

Na pleť se mi osvědčila kombinace zinek a selen + jsem s tím začal používat i jód, tudíž nevím jestli ten má s pletí něco společného, ale asi pomohl na povlak na jazyku.

Co ovšem hodně zabralo, tak to bylo nastartování psychické očisty, ale to je cesta který si musí každý projít sám, základem je, že jsem si začal žít podle svého, začal jsem se ze života ohromně radovat. Vyhnal jsem z mozku všechna samoterorizující naučené vzorce chování = psychičtí paraziti (přestal jem je brát vážně a vyprdl jsem se na ně a oni postupně zeslábly až zmizely úplně). Ono je kolikrát tyto vzorce těžké jenom v hlavě najít, ale kvůli tomu jsem načetl spoustu literatury o fungování mozku a principech chování. Rozhodně je dobré si přečíst a shlédnout čtyři dohody + pátá dohoda + nějakou obsáhlejší knihu o řeči těla a o manipulaci mozku.

No a jak jsem psal ohledně psychických parazitů, tak mě se osobně nejvíce osvědčilo s candidou vůbec nebojovat, vyprdnout se na ní, vůbec jí neřešit (k takovému stavu se každý musí dopracovat sám) a začít si všímat svého těla, začít ho hýčkat různýma dobrotama nabitýma minarály, vitamíny, enzymy, děkovat mu za skvělé fungování a výkonnost.

Toť takový stručný výtah mých zkušeností a objevů.

Přeji Vám úspěšné vyléčení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 13, 2013 10:48 pm 
Offline

Registrován: ned říj 13, 2013 10:25 am
Příspěvky: 4
to Martt:

Dobrý večer,

předně Vám moc děkuji za Vaše zkušenosti a rady, vážím si toho.

Laktobacily určitě vyzkouším, už jsem o tom pár dní přemýšlela. Selen se zinkem v tabletách? Beru tablety Neolife (B vitaminy, kyselina listová, zinek, spirulina). Jinak jídelníček radíte zachovat? Tzn. bez mouky a cukru především? Ohledně některých potravin si nejsem moc jistá, protože všude se píše něco jiného - třeba brambory, chleba (ten mi ale nechybí) atd., ale vím, že zas taky asi není úplně nejlepší být posedlý tím, co striktně můžu a co ne, co myslíte?

Ohledně té psychiky Vám věřím.. ikdyž jsem mladá, vím, kolik toho "pouhá" myšlenka dokáže. Já osobně jsem velmi pozitivní člověk, obdivuji všechny obyčejně krásné věci a dokažu se z nich radovat. Máloco mě vykolejí a dostane do stresu, jsou to především jen citové záležitosti (které tedy ale pravda vždy stojí za to). Určitě je ale ve mně i ještě několik "bloků", se kterýma je třeba se vypořádat. Film nebo knihu si určitě seženu, už mi to bylo jednou doporučeno dříve.

Zatím ještě jednou díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon říj 14, 2013 9:19 am 
Offline

Registrován: pon říj 14, 2013 9:11 am
Příspěvky: 2
Zdravim do fora

rad bych se zeptal na nasledujici kombinaci:

Trpim Candidou, v mem pripade je sileny problem se zazivanim a motilitou travici soustavy.

Mohu kombinaci jahlove vlocky nebo kukuricne nebo pohankove ve spojeni s kokosovym olejem, chili paprickou, skorici, stevii, a ted to hlavni... se susenym ovocem konkretne kustovnici ? (Ne)bude to kvasit ? Kustovnici mam velice rad, ale obavam se teto kombinace

Dale mam dle meho nazoru candidu v oku tudiz i systemovou kandidu. Co byste doporucili na toho previta kapat do oci + na sklivcove zakalky v ocich ? Zakalky poznam, jsou to sede a cerne tecky, candidu take, jsou to takove krouzkove spojeni. Samozrejme ocni tvrdi, ze je to v poradku a nic tam neni, bohuzel to neni pravda.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon říj 14, 2013 9:35 am 
Offline

Registrován: pon lis 21, 2011 2:48 pm
Příspěvky: 73
Bydliště: Krnov
Martt píše:
Zdravím,

na hodně podobné věci jsem trpěl také. Jelikož máte podle mě již slušný jídelníček, který zajistí pomalé zlepšování, doplním pár vychytávek, které mě více posunuly vpřed.

Na střeva určitě laktobacily ideálně formou domácího kefíru (po jeho nasazení proběhl pořádnej průjem, kdy jsem vyloučil flaksy candidy, že to pokrylo celé dno mísy) + kysané zelí (které mě zlepšovalo při používání pleť).

Na pleť se mi osvědčila kombinace zinek a selen + jsem s tím začal používat i jód, tudíž nevím jestli ten má s pletí něco společného, ale asi pomohl na povlak na jazyku.

Co ovšem hodně zabralo, tak to bylo nastartování psychické očisty, ale to je cesta který si musí každý projít sám, základem je, že jsem si začal žít podle svého, začal jsem se ze života ohromně radovat. Vyhnal jsem z mozku všechna samoterorizující naučené vzorce chování = psychičtí paraziti (přestal jem je brát vážně a vyprdl jsem se na ně a oni postupně zeslábly až zmizely úplně). Ono je kolikrát tyto vzorce těžké jenom v hlavě najít, ale kvůli tomu jsem načetl spoustu literatury o fungování mozku a principech chování. Rozhodně je dobré si přečíst a shlédnout čtyři dohody + pátá dohoda + nějakou obsáhlejší knihu o řeči těla a o manipulaci mozku.

No a jak jsem psal ohledně psychických parazitů, tak mě se osobně nejvíce osvědčilo s candidou vůbec nebojovat, vyprdnout se na ní, vůbec jí neřešit (k takovému stavu se každý musí dopracovat sám) a začít si všímat svého těla, začít ho hýčkat různýma dobrotama nabitýma minarály, vitamíny, enzymy, děkovat mu za skvělé fungování a výkonnost.

Toť takový stručný výtah mých zkušeností a objevů.

Přeji Vám úspěšné vyléčení.

Hodně zajímavý přístup, můžete se prosím trochu rozepsat o té psychické očistě, zdrojích literatury? Taky si myslím, že striktně se řídit jídelníčkem, který až tak člověk necítí jako svůj vlastní a pořád se hlídat, je také pro tělo a hlavně psychiku traumatizující a možná i kontraproduktivní nejen v boji s candidou. To neznamená, že nesouhlasím s vyloučením cukrů, masa, pečiva zavedením zeleniny a ovoce do stravy, naopak. Mě třeba hodně pomohly klystýry, zejména citronové a jaterka, to jdou kvanta kvasinky pryč.

To Martt: Držím palce, takový přístup ke zdraví ve 20 letech \":-)\"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon říj 14, 2013 2:45 pm 
Offline

Registrován: pon říj 14, 2013 9:11 am
Příspěvky: 2
Rad bych pozadal zkusenejsi o konzultaci ohledne techto dvou pokrmu:

fazole Adzuki + smetana + cesnek, zeli cibule

Ryzove chlebicky + kozi maslo + spenat s chili a cesnekem

Nebude to v zaludku kvasit ?

Dekuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 20, 2013 11:06 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
pve píše:
Zdravím všechny,

cca měsíc jsem na živé zeleninové stravě a něco přes týden bojuji s kandidou pomocí kokosového oleje a česneku. Před pár dny jsem měl bolesti hlavy a velmi silnou slabost, což jsem přičítal vymírání kandidy. Nyní se mi dostavil průjem (četl jsem, že jde o běžnou věc při vymírání kandidy) a já vlastně nevím, jak se při průjmu mám stravovat, když jsem na nízkosacharidové dietě (v ketóze)? Normálně jím spoustu vajec, avokáda a olivového oleje (+ zelenou zeleninu), ale to počítám nejvhodnější nebude. Mohu si vzít třeba živočišné uhlí? Zatím jsem si na snídani vzal kousek okurky a ledového salátu, jen tak "na sucho", je to vůbec vhodné? Laktobacilů jím spoustu, cca 240mld denně (od Jardy), takže tam problém nebude (leda v předávkování, jestli je to vůbec možné).

Ptám se, protože i když jím ty spousty vajec a oleje, tak i tak nemám energii a tak nějak přežívám, natož když budu mít průjem a nebudu jíst žádný tuk.

Od Jardy mám suplementy: Vitamín D, B, HCl, Lecitin, Lysin, Hořčík - vše už užívám poměrně dlouho (týdny) a bez problémů. Každopádně jsem vše po průjmu zatím pozastavil. Předevčírem jsem zkusil vitamín C, ale jen cca 500mg, tak tím to snad nebude (ale vynechávám raději také).

Ono je otázkou z čeho ten průjem máte. Syrová zelenina bývá často kontaminovaná a pokud je člověk oslaben a má nízkou imunitu, pak není problém chytit nějakou breberku a mít laxírku. Vyzkoušejte osvědčený prostředek Endiaron 3 x denně tabletku a uvidíte, většinou je klid po velice krátké době.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 20, 2013 11:08 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
sharkcom píše:
Zdravím všechny přítomné. Chtě nechtě se asi přidám k této diskuzi. Léta zdravotních problémů začínají mít společného jmenovatele, candidu. Zatím pouze dle testu se slinami a samozřejmě dle zdravotních problémů. Zatím čtu tuto diskuzi a začínám se připravovat na boj a radikální změnu jídelníčku. Mimo jiné jsem narazil na věc jménem chytrá houba ( pythium oligandrum ). Má někdo zkušennosti a mohla by být případně nápomocná?
Děkuji Vláďa

Chytrá houba je výborný pomocník, ale neprojde kyselým prostředím žaludku, čili orálně se aplikovat nedá. Něco jiného je aplikace pomocí miniklystýrů konečníkem, tam tento problém s vysokou kyselostí není a funguje to dobře.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza-cesnak
PříspěvekNapsal: ned říj 20, 2013 11:35 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
janette píše:
Dobry večer pan Jardo.
chcem sa len opýtať, kolko strúčikov cesnaku za deň sa môže zjesť. Takisto aj cibuľa.
dakujem

Obávám se, že jednotné množství nejde unifikovat pro všechny konzumenty, třeba já ho mohu jíst klidně i hlavičku denně a někdo nesnese půl stroužku. Zde bych volil rozumnou míru snášenlivosti, tedy co snesu bez odporu a pocitů nevolnosti.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz