Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon říj 07, 2024 12:45 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 20, 2013 11:42 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
6ma píše:
zdravim,
nevim zda-li se to zde jiz neprobiralo, ale narazil jsem pri studovani dokumentu od Ing.Hany Blahove na tento odstavecek:
Každý čtvrtý pátý člověk má trichomonádu. Ženy chodí roky !! s výtoky, které jsou léčeny jako kandidózy. Kandidy jsou však jen ,,náletem“ na primárně infikované sliznici. Prvokovou nákazu gynekologové odmítají jako nepravděpodobnou.
Totéž kapavky, cca 20 % lidí má Neisserii gonorrhoeae, neléčí se, nesleduje, přenáší vesele populací. Neléčené trichomonády uniknou do krevního řečiště, po letech se pomalu propracovávají do mozku, přes míchu. Dokud jsou jen na míše, jsou jen mírné třasy. Jak už jsou v mozku, je to vážnější. Proto tolik parkinsoniků, budou přibývat. Gynekologové potřebují doškolit. Názor, že bičíkovci jsou v populaci vyhubeni, je mylný a má tragické důsledky.
zdroj (nutne prihlaseni do fora) http://www.upramene.cz/forum/download/file.php?id=13232 str.3 odst 17

Zkousel jsem uz taky nejake recepty na zbaveni se candidozy - nerikam ze spravne, protoze mi ji nestoply! (byly to: lugol, dieta bez sacharidu-pouze zelenina s fungucidnimi potravinami, kefirovo kyselo zelna duodieta, trojcatko a mozna jeste neco), ale pak jsem to na nejakou dobu odlozil, protoze cas utikal a nic se nemenilo.
Ale nejak me nikdy nenapadlo, ze candida tam je treba z duvodu napadeni sliznice parazity jako sekundarni projev/postizeni i kdyz vim ze jsou spolu jaksi ,,zajedno". otazka je , ceho je tedy treba pro likvidaci teto paraz. zateze - trojcatko to alespon u me nevyresilo a to jsem dodrzoval pomerne dobry veg.jidelnicek .

..proste jen dalsi info ktere me zaujalo a treba nekomu pomuze

Tak informace je to dobrá a pravdivá, promoření populace je obdivuhodně masivní, ovšem zde vyvstává otázka, proč tomu tak je. Já bych se klonil k názoru všeobecně vysoké stresové zátěže, která je cíleně vyvolávána ve všech oblastech života místních lidí. Pak jde do háje imunita, nadledvinky, hormony a tedy vše co by dokázalo tento problém tlumit. Že nic z toho neřeší moderní medicína je také pochopitelné, jim najde o to vyléčit, ale léčit až k uléčení k smrti. Jen tak to je výborný kšeft s lidskou blbostí a lidem se tento postup navíc líbí, tak proč to tak nedělat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 20, 2013 11:46 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
juice píše:
Dobrý den,
také jsem jedna z těch, které trápí candidoza a potřebovala bych radu. Vím, že náš protivník není mírný, ale jsem odhodlaná zbavit se jeho nadbytku stůj co stůj.

Začalo mi to poševními mykózami, první 1-2 jsem řešila přípravky z lékárny, když to ale přišlo po třetí, rozhodla jsem se podívat se celé věci na kloub, protože každá nemoc musí mít svou příčinu a zakrývání příznaků již není cesta, kterou se chci ubírat, jelikož by můj problém nevyřešila. Pročetla jsem vše možné, až jsem se dostala ke candidoze. Jelikož mě trápí více příznaků - špatné zažívání, pleť, rychle se mastící pokožka hlavy, lupy a její svědění, povleklý jazyk,.. odtušila jsem, že jsem asi správně. Na netu jsem si pročetla vše možné ohledně diety atd. a pustila se do toho, koupila jsem si bylinný přípravek Fungilen. Nejím žádné cukry kromě ovoce ( grep, zelené jablko, kiwi), piju jen čistou vodu a bylinné čaje (na pročištění, maté), ovesné vločky často, mandle a ořechy denně, hodně zeleniny (buď syrové nebo tepelně upravené) a také skoro rok nejím maso (pouze rybu). Je to zhruba měsíc, poš. mykoza sama ustoupila již v začátcích, což jsem považovala za velký úspěch, povlak se z jazyka stáhl více do zadu, co se mi ale zhoršilo je pleť - akne hlavně na čele a lupy také žádná sláva. Asi po dvou týdnech diety a užívání Fungilenu jsem jeden den pociťovala velké psychické a posléze i fyzické rozhození, nejspíš teplotu a bolest hlavy. Skoro každý den mám netuhou stolici obvykle žluté barvy ráno, kterou si mnohdy záchod nechce vzít.

Se zdravým životním stylem jsem začala přibližně před rokem, kdy jsem chtěla ubrat na váze, což se mi podařilo a pak už jsem u těchto věcí zůstala, protože chci o své zdraví pečovat. Je mi 20 let.

Chtěla bych Vás moc poprosit o radu, na netu jsem toho už hodně pročetla, ale všude jsou jiné informace a já ztěží vím, čemu věřit. Koupila jsem si i knihu o plísňových onemocněních, ale informace v ní jsou taky odlišné. Hlavně radí návštěvu lékaře (lekaře) a považuje ji za nutnou, ale já si nejsem jistá, zda léky na předpis jsou to pravé.

Mockrát děkuji za odpověď.

Tak léky tento problém dovedou řešit sice relativně efektivně, ale ne z dlouhodobého hlediska. Je tedy nutná úprava stravy a jednoznačně odbourat stres, což zvedne imunitu a ta si již poradí sama.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 20, 2013 11:50 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
Deane píše:
Zdravím, zaujímal by ma Váš názor na tento článok, dávam link aj kopírujem pre istotu.
http://zena.atlas.sk/zakazane-jedla-pre-onko-pacientov/zdravie/vyziva/820743.html
Zakázané jedlá pre onko pacientov!
Pacienti s nádorovým ochorením bojujú o svoje životy, a to doslova. Liečba rakoviny často spôsobuje zlyhanie imunitného systému, ktorý je slabý a ohrozený. Aj preto je dôležité vyhnúť sa potravinám, ktoré sú známe karcinogény a vyhýbať sa potravinám, ktoré nepomáhajú liečeniu.

1. „Špinavé“ ovocie a zelenina
Najvyššie koncentrácie rezíduí pesticídov sa podľa štatistík objavujú v jahodách, paprike, špenáte a broskyniach. Onkologickí pacienti by sa preto mali vyhýbať surovému ovociu so štruktúrou ako sú aj maliny a černice, vzhľadom k vysokému potenciálu ochorenia.

2. Ryby a zvieracie mäso nie!
Ani ryby a kôrovce nie sú schválené, pretože v ich tele je veľká koncentrácia toxických látok, hlavne ortuti. Hovorí sa, že tuniak a losos, keď ho je v strave priveľa, spôsobuje poškodenie mozgu. Vyhnúť sa zvieraciemu mäsu môže byť nevyhnutné, pretože pesticídy nájdené v dobytku môžu byť sústredené aj vo zvieracom tkanive a bunkách.


3. Vyhnite sa alkoholu
Riziko rakoviny a konzumácia alkoholu je silná väzba. Je tu veľká šanca ešte väčšieho poškodenia pečene a hrubého čreva. Alkohol je pre telo toxický, produkuje voľné radikály a narúša ochranné mechanizmy kyseliny listovej.

Vyhnite sa všetkým oblastiam, kde existuje potenciál chorôb prenášaných potravinami. Nepasterizované mliečne výrobky, lisované syry, surové alebo nedostatočne tepelne spracované vajcia, nepražené orechy, nepasterizovaný med či ľad zo strojov na výrobu ľadu, sú vo všetkých oblastiach vysoko rizikové potraviny.

Autor: Karin

V některých částech s tím lze i souhlasit, ale jako celek je to určitě blbost. Navíc není rakovina jako rakovina, tento zavádějící název zahrnuje tak široké spektrum problémů, že se člověk docela diví jak s tím medicína vůbec může pracovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Klystýr a mikroklyzma
PříspěvekNapsal: ned říj 20, 2013 11:53 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
RaDu píše:
...když jsem dříve jedl běžnou klasickou stravu stolice byla většinou pevnější jako celozrnný rohlík pokud se stravuji tak z 80% syrovou stravou stolice je už řidčí.Ale že by nešpinila mísu se mě snad ještě nestalo.

Pak možná jde pouze o vysoký obsah vlákniny ve stravě. Vyzkoušejte si to spočítat a pokud bude třeba tak trochu uberte.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 20, 2013 11:58 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
mp222 píše:
Zdravim do fora

rad bych se zeptal na nasledujici kombinaci:

Trpim Candidou, v mem pripade je sileny problem se zazivanim a motilitou travici soustavy.

Mohu kombinaci jahlove vlocky nebo kukuricne nebo pohankove ve spojeni s kokosovym olejem, chili paprickou, skorici, stevii, a ted to hlavni... se susenym ovocem konkretne kustovnici ? (Ne)bude to kvasit ? Kustovnici mam velice rad, ale obavam se teto kombinace

Dale mam dle meho nazoru candidu v oku tudiz i systemovou kandidu. Co byste doporucili na toho previta kapat do oci + na sklivcove zakalky v ocich ? Zakalky poznam, jsou to sede a cerne tecky, candidu take, jsou to takove krouzkove spojeni. Samozrejme ocni tvrdi, ze je to v poradku a nic tam neni, bohuzel to neni pravda.

Kandida a obiloviny to se moc nesnese i když dodáte množství fungicidů většinou stejně bude problém. Jinak do očí koloidní stříbro, nebo naředěné DMSO, většinou se dost uleví.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned říj 20, 2013 11:59 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
mp222 píše:
Rad bych pozadal zkusenejsi o konzultaci ohledne techto dvou pokrmu:

fazole Adzuki + smetana + cesnek, zeli cibule

Ryzove chlebicky + kozi maslo + spenat s chili a cesnekem

Nebude to v zaludku kvasit ?

Dekuji

Musíte vyzkoušet, ovšem obiloviny zpravidla představují velký problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza-cesnak
PříspěvekNapsal: ned říj 20, 2013 10:55 pm 
Offline

Registrován: pát bře 09, 2012 9:42 pm
Příspěvky: 37
Jarda píše:
Obávám se, že jednotné množství nejde unifikovat pro všechny konzumenty, třeba já ho mohu jíst klidně i hlavičku denně a někdo nesnese půl stroužku. Zde bych volil rozumnou míru snášenlivosti, tedy co snesu bez odporu a pocitů nevolnosti.

dakujem za váš názor. Dočítala som sa, že sa môže jest 10aj viac strúčikov, len tí, čo majú vredy na žaludku, tak opatrne. Občas sa mi podarí aj 10, ale skor menej . Popučím si strúčik do vody a vypijem kedykolvek, ked ma napadne. Takto ho dobre znášam.Pomáaha mi udržovať normaln tlak, citim viac sil v svaloch, vobec sa mi uz nerobia vyražky, aj ked som nemavala nejake hrozne, ale vzdy nejake povyskakovali. Pokožka uz nieje taka sucha a odolavam roznym okoloitym chripkam,mam lepsiu imunitu. Lepsie sa mi dycha, dost stale cosi vykašlujem. Celkovo mi ustupili rozne bolesti.
Predtym som ho brala aj pri Sporanoxe, ktory iste dost pomohol, ale teraz mam pauzu, takze vsetko je na cesnaku. stravujem sa vegetariansky, sladke len obcas.
Uvidim ako dalej, dufam, že sa môže užívať dlhodobo \":)\"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř říj 23, 2013 10:44 am 
Offline

Registrován: pát dub 06, 2012 12:38 pm
Příspěvky: 76
Bydliště: Košice SR
http://www.jogin.cz/Oxyterapie-lecba-kyslikem/ H2O2 presny postup, čítať poriadne, odporučam tento postup si rozpísať na jednotlive dni a odškrtavať si užité dávky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: sob říj 26, 2013 6:55 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2012 4:49 pm
Příspěvky: 87
Nabizim hypotezu k otestovani/okomentovani:

Vzhledem k tomu jak maji laktobacily a jine podobne produkty (chytra houba) problem prezit nizke pH zaludku, tak co je zapijet vodou s jedlou sodou?
Rekneme, ze rozpustim lzicku jedle sody a tim zapiju probiotika/cokoliv jineho. Dojde k produkci HCl, ale pH bude akorat zneutralizovano diky sode a vysledky roztok by mel prezit a dostat se dal na potrebna mista.

Co si o tom myslite?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte říj 29, 2013 11:05 am 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
Renka píše:
http://www.jogin.cz/Oxyterapie-lecba-kyslikem/ H2O2 presny postup, čítať poriadne, odporučam tento postup si rozpísať na jednotlive dni a odškrtavať si užité dávky.

Reviduji svoje nazory a musim pokorne priznat ze projevy nedostateku kysliku jsou spise psychickeho puvodu, Hnizdil by zkratka rekl: Neco, nekdo Vás systematicky a treba skryte dusi a nenechá vás v klidu dýchat. Obrana je jednoducha: osobni svoboda- delej co ty chces a jak chces. Nemusis hnedka borit svet, jen si ho pretvor k obrazu svemu aby se ti lepe dychalo. Technik je mnoho. Treba pomoci sebemanipulace (iluze). Nebo treba aktivnim konanim (seberealizace).

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř říj 30, 2013 6:07 pm 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
Tom Kořenek píše:
Nabizim hypotezu k otestovani/okomentovani:

Vzhledem k tomu jak maji laktobacily a jine podobne produkty (chytra houba) problem prezit nizke pH zaludku, tak co je zapijet vodou s jedlou sodou?
Rekneme, ze rozpustim lzicku jedle sody a tim zapiju probiotika/cokoliv jineho. Dojde k produkci HCl, ale pH bude akorat zneutralizovano diky sode a vysledky roztok by mel prezit a dostat se dal na potrebna mista.

Co si o tom myslite?

O probiotikach toho bylo napsano mnoho, hlavne od producentu. Ja bych na proklamovane zazraky neveril. A to ze preziji cestu do strev neznamena ze tam budou v hostitelskem prostredi a symbioticke rovnovaze pusobit blaho kam se podivaji. Traveni je tak slozity proces jako lidsky metabolismus. NIkdy nebude dokonale poznano. Zkuste se s tim smirit. Zkuste si precist knihy co mam v podpisu. Zacit muzete knihou Biologie viry od doktora Liptona ( tady vycuc z ni:http://www.novoucestou.cz/?p=19411).

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned lis 03, 2013 12:36 am 
Offline

Registrován: pon čer 04, 2012 12:54 am
Příspěvky: 25
[quote="TomIn":5evthn78]Hodně zajímavý přístup, můžete se prosím trochu rozepsat o té psychické očistě, zdrojích literatury? Taky si myslím, že striktně se řídit jídelníčkem, který až tak člověk necítí jako svůj vlastní a pořád se hlídat, je také pro tělo a hlavně psychiku traumatizující a možná i kontraproduktivní nejen v boji s candidou. To neznamená, že nesouhlasím s vyloučením cukrů, masa, pečiva zavedením zeleniny a ovoce do stravy, naopak. Mě třeba hodně pomohly klystýry, zejména citronové a jaterka, to jdou kvanta kvasinky pryč.

To Martt: Držím palce, takový přístup ke zdraví ve 20 letech \":-)\"[/quote:5evthn78]
Zdravím,

zdroje literatury jsem už zde uváděl, konkrétně zde:



Naposledy upravil Martt dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned lis 03, 2013 8:58 am 
Offline

Registrován: stř led 25, 2012 12:19 am
Příspěvky: 296
Díky moc za zhrnutie.Súhlasím s Vami.Je to naozaj o odstránení všetkých zlozvykov,vzorcov správania.Za každou nemocou sú vlastne ajchoré vzťahy -partner,deti,práca a hlavne vzťah k sebe samému.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned lis 03, 2013 10:11 am 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Tom Kořenek píše:
Nabizim hypotezu k otestovani/okomentovani:

Vzhledem k tomu jak maji laktobacily a jine podobne produkty (chytra houba) problem prezit nizke pH zaludku, tak co je zapijet vodou s jedlou sodou?
Rekneme, ze rozpustim lzicku jedle sody a tim zapiju probiotika/cokoliv jineho. Dojde k produkci HCl, ale pH bude akorat zneutralizovano diky sode a vysledky roztok by mel prezit a dostat se dal na potrebna mista.

Co si o tom myslite?

ano, na tomto principu funguje např. komerčně velmi úspěšný threelac...
hylak forte taky obsahuje nějaký citrón či kyselinu citrónovou, aby snížil pH v žaludku
objevuješ objevené:-)

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon lis 04, 2013 11:31 am 
Offline

Registrován: ned říj 13, 2013 10:25 am
Příspěvky: 4
Jarda píše:
Tak léky tento problém dovedou řešit sice relativně efektivně, ale ne z dlouhodobého hlediska. Je tedy nutná úprava stravy a jednoznačně odbourat stres, což zvedne imunitu a ta si již poradí sama.

Děkuji Vám za odpověď, pane Jardo, ale já už opravdu nevím, co více mohu dělat, zařadila jsem do toho i klystýr, jednodenní půst a pleť pořád lepší není (hlavně čelo, spánky, brada). Nedávno se mi udělala v podpaží červená svědivá vystouplá skvrnka..vím, že to vše souvisí. Myslím, že moje strava je v pořádku, jak jsem psala - hodně zeleniny, ovoce, ořechů (namáčené mandle, slunečnice, lňené semínka), užívám ted navíc selen se zinkem. Pokud mohu soudit, tak stres nemám, mám krásný vztah a můj optimistický životní postoj kazí pouze tento problém. Připadám si, že už pro to více udělat nemůžu ..

Martte, psychika je moc důležitá a je radost vidět, že se někomu daří s ní spolupracovat tak, jako se to daří tobě. Ale já mám pocit, že jsem v pohodě, snažím se nebýt v zajetí společenské přetvářky atd. ale stále je to tady .. poslechla jsem si část Čvrté dohody a líbí se mi to, je v tom schováno hodně moudra, člověk si do hloubky uvědomí spoustu věcí, o kterých přemýšlel třeba jen tak okrajově.. vše souvisí, ale myslím, že psychika asi nebude u mě tou rozhodující, protože se mi pleť hodně zhoršila po tom, co jsem omezila v jídleníčku cukry, mouku. Achjo, už nevím cobych. Ale moc díky za info o Vašich zkušenostech.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz