[quote="Saurah":lq9a6wx7]Dobrý večer; poslední dny prázdnin věnuji pročítání těchto stránek a ráda bych se zeptala: Je mně 57, s Jardou jsem konzultovala na jaře výsledky krevních testů; v mládí čas na živé stravě, půsty, hladovky, klystýry, cvičení... Posledních asi 15 let převážně na stravě mrtvé, sacharidech, maso minimálně, ale na druhé straně bydlení v přírodě. Zůstal mně jen zvyk ráno nalačno voda + šťáva z 1-2 citronů. Potřebuji očistu kloubů vavřínem ( bolí mně snad všechny v těle - možná trochu dědictví po mamince, k tomu těžká skolioza pateře, práce převážně v sedě nebo ve stoje a bydlení na staré studené vlhké chalupě...), začala jsem se tedy lépe stravovat- zatím jen dopoledne ovoce a ořechy ze zahrady, odpoledne lehčí, ale normální stravu. Týden ráno klystýry: vyhovuje mně 2x vypláchnout střevo vodou s citronem, potom urinou, kterou v sobě držím, dokud to jde. Mohu zatím vynechat očistu jater a udělat očistu ledvin? A kdy po ní ty klouby? Játra plánuji kávovými klystýry...
Děkuji moc za odpovědi, určitě bych se tu vše dočetla, ale nechci nic pokazit...
Očistu ledvin mám za sebou.[/quote:lq9a6wx7]
Podle mého názoru by to nemělo nijak vadit i když je vždy lepší mít