Tak jsem ve čtvrtek sebrala odvahu a za pocitu bezpečí z přítele na telefonu ( velký dík PV33 ) jsem se odhodlala udělat svoji první jaterku,. Do 14hodin jsem pila štávu z jablek a vodu, v 10.00 na snídani banán, v půl druhé oběd rýže natural s dušenou zeleninou. Od 14 hodin žádné pití ani jídlo. V 20.00 jsem dala první nálož epsomky, trošku mi pak škrundalo v břiše, ve 22.00 druhá nálož epsomky, po ní velké škrundání v břiše a následný průjem. V 24.00 jsem vypila ve stoje olivolej se štávou (cca 2citrony a 1 pomeranč) 300 ml, ihned zalehla s vyhřívací poduškou a čekala, že usnu, no nic, čert a já nikdy nespí, asi ve třičtvrtě na dvě na mě šly chvilkama takový závratě, točení hlavy a pocit propadání se, ale jen párkrát, jak při nízkém tlaku, a pak se mi začlo dělat špatně s návaly na zvracení, lehké krkání olejové směsi, no nechtělo se mi stávat, tak jsem to vždy nějak rozdejchala, byla to dlouhá noc, usnula jsem trhaně až kolem 4té, ve čtvrt na šest jsem šla poprvé na záchod, trocha hnědé vody, trocha měkkých nazelenalých kuliček. Jelikož mi nebylo zrovna nejlíp ( ale ne zcela špatně ) dala jsem třetí dávku epsomky až 8.15, po chvilce následovala toaleta, hnědá voda s nazelenalými kuličkami měkkými, některé byly krásně hráškově zelené, dala jsem klystýrek, 10.15 poslední dávka epsomky a po ní opět toaleta, největší kamínek měl asi 1,3 cm. Ve 12.30 čistá jablečná štáva a kolem půl 3tí jsem zbodla banán, po něm krátce ještě jedna toaleta a od té doby až dosud (sobota odpoledne ) bez toalety a jsem jen na vodě a ovocných štávách ( z jiných důvodů ).
Shrnutí ingrediencí: Od 14.00 nejíst nepít, snídaně ovoce, oběd rýže natural s přepařenou zeleninou. Fakt je, že jsem očistu posunula o dvě hodiny než se doporučuje, takže jsem mohla jíst a pít do 16.00, ale nějak jsem nad tím nepřemýšlela a vzala to od 14.h.
Epsomská sůl 4 lžíce + 800ml vody (jelikož mi voda s epsomkou nechutnala, míchala jsem si dávky 100ml vody+epsomka s trochou jablečné štávy a dopila to zbytkem jablečné štávy pro spravení chuti. Toto ve 4 rozložených dávkách, tedy po 200ml.
Olivový olej 120ml + 180ml citronová + pomerančová štáva, řádně protřepané vypité na EX, chut není nejhorší, spíše jsem to vnímala až o hodně později.
Elektrická dečka na prohřívání jater. Tu jsem dávala už asi hodinu před vypitím oleje se štávou.
Zdařilé, bez výrazné nevolnosti, slabosti a jakýchkoliv dalších problémů, ve výsledku tedy vše zvládnutelné.
Přílohy: |
fotečky 007.jpg [ 30.53 KiB | Zobrazeno 7992 krát ]
|
fotečky 010.jpg [ 30.95 KiB | Zobrazeno 7992 krát ]
|
Naposledy upravil jani dne ned pro 01, 2013 12:08 am, celkově upraveno 4
|