Mat píše:
Dobrý deň, chcem sa spýtatť na Váš názor na konzumáciu kukuričnej kaše polenta. Mal som ju oblúbenú a chcel by som ju opat zaradit. Dnes som ju opat vyskúšal a dal som si k nej špenát, šalát, sladkú papriku, uhorku, mrkvu,redkovky....
A čo hovoríte na konzumáciu rýb? Tie by som tiež rád vyskúšal. Niektoré druhy sú delikátne a nechcel by som si to stále odopierat. Mám na mysli iba chudé ryby a židne nechutné polotovary typu mrazené filé a pod humus. Rovnako som mal rád morské živočíchy(korovce,makkýše atd). A čo sekt a šampanské. Kedy ho pit? A ako je to s vajcami? Sú lepšie varené al. surové? Z tých surových mám rozpaky aj ked sú v bio kvalite. Tak váham, zujíma ma Váš názor. Mimochodom ku tomu nafukovaniu, spozoroval som, že ma velmi zdúva po pomarančoch, takže teraz neviem čo s tým. Inak po tej zlenine ma tiež nafukuje, ale nie tak ako po pomarančoch. Ďakujem
Skákat vždy po pár dnech, zprava do leva, je na nic a již se opakuji. Kukuřičná polenta, je do střev jako lepidlo, ale pokud bez ní nemůžete žít, tak si ji klidně jezte, komu není rady, tomu není pomoci. Ryby a jiné mořské potvory, jsou bezkonkurenčně nejlepším zdrojem jedů, jako je rtuť, kadmium, arzén, olovo a mnoho dalších velice výživných látek, které určitě ke svému zdraví nezbytně potřebujete, tak si jich dejte co nejvíce, ať se o něco neošidíte, ono se bez nich člověku žije špatně, je totiž zbytečně zdravý. Jediné doporučitelné alkoholické pití, je vysoce kvalitní, suché, červené archívní víno v objemu, tak do 3 dcl denně. Vejce jen syrové z domácího chovu a maximálně 3 dny staré, to se v obchodě koupit nedá, na to zapomeňte. Nafukovat Vás může i velké množství vlákniny, pokud k tomu nedostatečně pijete a také zbytečně velké množství jídla, které tělo není schopno využít, to já takto neposoudím a již několikrát jsem Vám říkal, že vše si musíte zapisovat, do nejmenšího detailu, postupně stav vyhodnocovat a upravovat jídelníček i množství stravy. Jinak to řešíme zbytečně a pomoci se Vám nedá.