mohy píše:
Moja dnešná skúsenosť zo služobnej cesty v Amsterdame.
08:00 - Raňajky: 2xmala bageta,maslo, syr, salama, 2x sladka babovka+dzem, multivitaminovy dzus
10:00 kava
12:00 pivo 0,3 l
Po 5h chodze konecne obed
14:00 obed: cibulova polievka s chlebom + 0,5 l mineralky, na wc meranie pH s vysledkom 7,0
16:00 kava
19:00 velky strapec hrozna
20:00 0,5 l Pivo Plzen
20:45 meranie pH 6,2
po hodine chodze vecera
22:30 vecera 350g stejk a tanier zeleniny (asi 250-300g), mineralka
dalsia hodina chodze
o 01:00 meranie pH 7,2-7,3
edit: tak dnes rano po brebudeni 7:40 pH 7,3
tak teraz neviem, co si mam o tom mysliet. Po takej plastovej celodennej strave som cakal prekyslenie, ale pH mocu to vyvracia.
Zatial neviem co si mam o tom mysliet
som z vedavy kolko bude rano a zajtra skusim cely den chodenia absolvovat na ovoci.
doteraz sa mi nedarilo dostat pH nad 6,5 teraz pribudlo vela chodenia. Zajtra bude den zhruba taky isty, tak to skusim porovnat. Zas dnes rano bol prujem, neviem ci z horcika alebo vitaminu C. Tipujem horcik nakolko pri umyvani zubov sa este objavuje krv.
no, 7 hodin chodze za den vydycha vacsie mnozstvo kyselin. Maso kym sa stravi, uplynie vela hodin, a kym opusti telo, moze to trvat aj 2-3 dni, za ten cas bude zahnivat v creve a zaplavovat ho kyselinami. Maso nieje rychly prekyselovac, ale dlhodoby. Cukor je rychly prekyselovac. Takisto zavisi, ako kto maso travi. Ked ma niekto silne travenie a kyseliny, stravi sa lepsie a bude zahnivat menej, teda prekyseli menej. Navyse, to maso si zjedol so zeleninou, teda podla zasad delenej stravy (co vacsina ludi nerobi). Hrozno bolo zjedene nalacno, a dodalo zasadite latky. To vacsina ludi tiez nerobi, bud neje ziadne ovocie, alebo ked je, tak velmi malo a na varenu potravu, kedy kvasi a stava sa kyselinotvornym. Ten obed bol tiez delena strava... chlieb s polievkou. Ak si sa nestresoval, tak podla mna je to celkom ok, keby uz takyto den predstavoval velky problem s prekyselenim, tak je bezna populacia, ktora ma bezne ovela horsie dni , vacsinou bez ovocia, bez delenej stravy, bez 7 hodin chodze, so stresom, uz za par mesiacov po smrti.
Takto je to pomala samovrazda, kedze stav sa postupne zhorsuje, az nakoniec to zakyselovat zacne... preto niektori funguju na tejto strave dlho, nezakyseluje ich to prilis, ale pozvolna chatraju, az nakoniec po rokoch prijde cas, kedy to telo prestane zvladat, a vtedy zacnu problemy. Takisto este zavazi, ako si prezuval, vacsina ludi hlta a hadze do seba, keby aspon toto poriesili a zacali poriadne prezuvat, a jest v klude, tak by vydrzali bez prekyselenia aj na takejto strave pomerne dlhy cas.